Alles wat je moet weten over een Sim Only abonnement

Het betalen van een fortuin voor een gsm-contract is niet aantrekkelijk voor iedereen. Als u tevreden bent met uw telefoon, overweeg dan om voor een ​​SIM only aanbod te kiezen. We hebben hieronder alles verteld wat je moet weten.

Een sim only abonnement biedt u de minuten, teksten en gegevens die u nodig hebt, maar tegen veel lagere maandelijkse kosten dan wanneer u een handset zou meenemen. Er wordt van je verwacht dat je je eigen handset koopt (of je oude gebruikt), maar anders werken deze deals net als een normaal contract.

We gaan een aantal van de voor- en nadelen bekijken van het kiezen van een SIM only-deal van uw mobiele provider, evenals hoe het allemaal werkt, dus u kunt dit overwegen wanneer u uw volgende sim only contract kiest.

 

Grootste kenmerken van een sim only abonnement

 • SIM-only functies in één oogopslag
 • Verkrijgbaar in drie SIM-formaten – standaard, micro en nano
 • U moet nog steeds een kredietcontrole doorgeven om een ​​contract te sluiten
 • Maandelijks betaald voor de duur van het contract
 • De meeste zijn 12 maanden, maar sommige zijn zo kort als een maand of zo lang als 18 maanden
 • Gebruik uw eigen handset, maar zorg ervoor dat deze niet op een ander netwerk is vergrendeld

Wat is een sim only abonnement?

Een alleen-SIM-deal kan een geweldige manier zijn om de gewenste gegevens, oproepen en sms-berichten te krijgen zonder een fortuin te betalen voor uw mobiele contract. Omdat u vrij bent om te winkelen, vindt u veel meer opties om uw contract op maat te maken.

Contractduur sim only

Met een overeenkomst voor een SIM-only contract, bent u nog steeds een contract aan het afsluiten en moet u daarom betalen voor de overeengekomen duur. Het contract voor SIM is echter meestal een stuk korter; ongeveer 12 maanden in vergelijking met de 24 maanden die gebruikelijk is bij aanbiedingen voor mobiele telefoons.

Sommige providers bieden zelfs een maand langlopende contracten, wat handig kan zijn als u wacht op de release van het nieuwste toestel. In plaats van een paar maanden op je oude, verlopen en dure contract te zitten, neem je een SIM only-aanbieding en annuleer je deze zodra je handset beschikbaar is.

Overstappen van sim only provider

Verhuizen naar SIM pas nadat uw contract is afgelopen, is eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is een pakket kiezen, wachten tot uw nieuwe SIM aankomt en het vervolgens in uw handset plaatsen om het te gebruiken. U kunt zelfs uw oude nummer behouden wanneer u zich verplaatst door simpelweg om uw PUK-code te vragen wanneer u van provider wisselt.

Het kiezen van een SIM only deal betekent niet dat je beperkt bent in termen van wat je krijgt. Als je graag praat, sms’t of eet, krijg je een pakket dat bij je past. Een aantal operators biedt zelfs een onbeperkt aantal SIM only deals aan.

Welke grootte simkaart heb ik nodig voor mijn toestel?

Verschillende handsets nemen SIM-kaarten met verschillende groottes. De drie standaardmaten zijn:

 • Standaard simkaart (15 mm x 25 mm)
 • Micro-simkaart (12 mm x 15 mm)
 • Nano-simkaart (8.8mx 12.3mm)

Als u niet zeker weet welke SIM u nodig heeft, bieden de meeste netwerkoperators een SIM-kaart aan die vooraf is gesneden naar alle drie de formaten. U hoeft alleen maar het juiste SIM-formaat voor uw telefoon uit te kiezen om het te kunnen gebruiken.

Dit worden soms 3-in-1 SIM-kaarten, Multi-SIM- of Combi-SIM-kaarten genoemd. Informeer daarom bij uw nieuwe provider naar dit type kaart als u niet weet welke maat u moet krijgen.

Als algemene regel geldt: hoe nieuwer de telefoon, hoe kleiner de simkaart. De iPhone 5 en later gebruiken allemaal nano-simkaarten. Eerdere modellen gebruiken de SIM met een microformaat. De Samsung Galaxy S7, S6 Edge en nieuwer maken allemaal gebruik van nano-simkaarten.

Voor- en nadelen van een sim only abonnement

Zoals met alles, hangt de geschiktheid van een SIM-only contract af van uw eigen behoeften. Enkele van de belangrijkste voordelen van het kiezen van SIM omvatten alleen:

 • Vrij om een ​​provider te kiezen: u probeert geen handset te verkrijgen, dus u kunt het beste aanbod voor uw behoeften selecteren op basis van alleen het tarief.
 • Lagere maandelijkse kosten: omdat u ook niet voor een handset betaalt, zal uw maandelijkse verbintenis veel lager zijn dan wanneer u een contract kiest met een bijgeleverde telefoon.
 • Wacht op een nieuwe handset die is vrijgegeven: als je weet dat binnenkort een nieuwe handset wordt uitgebracht, maar je contract is al afgelopen, kun je overschakelen naar een SIM-only deal op een contract van 30 dagen om je uitgaven te verlagen en te annuleren zodra de gewenste telefoon wordt beschikbaar.
 • Blijf bij je telefoon: als je van de telefoon houdt die je nu hebt, waarom betaal je dan om te upgraden? U kunt uw oude handset gebruiken door simpelweg de simkaart te verwisselen om toegang te krijgen tot het nieuwe contract.
 • Eenvoudigere kredietcontrole: als u na de kredietcontrole weigert om een ​​nieuwe telefoon te kopen, kunt u nog steeds in aanmerking komen voor een SIM only-contract, omdat de criteria wat meer ontspannen zijn.

Natuurlijk zijn er altijd twee kanten aan elk verhaal. In termen van alleen SIM-deals, moet u zich ervan bewust zijn dat:

 • Smartphones zijn duur: omdat je geen telefoon bij je contract krijgt, moet je er een kopen met je eigen financiële middelen. Zelfs een eenvoudig toestel dat enkele jaren oud is, zou je een paar honderd pond kunnen kosten, dus houd rekening met deze kosten.
 • Smartphones kunnen worden vergrendeld: als u bent vergrendeld op een bepaald netwerk, moet u mogelijk vragen om uw telefoon te ontgrendelen om een ​​andere provider te kunnen gebruiken. Dit is vaak gratis, maar controleer dit omdat sommige providers af en toe een vergoeding vragen voor deze service.

Geen van deze nadelen zijn bijzondere zaken, maar moet u er rekening mee houden als u alleen maar naar SIM wilt verhuizen.

Sim only besteld maar telefoon is netwerk vergrendeld, wat nu?

Als uw apparaat is geleverd door een specifieke mobiele provider, bestaat de kans dat het is vergrendeld op dat netwerk. Een handset die door Vodafone wordt geleverd, werkt bijvoorbeeld alleen met een Vodafone-simkaart.

Als u niet zeker weet of uw telefoon is vergrendeld of ontgrendeld, haalt u een vriend op een ander netwerk om u een simkaart te lenen. Als er nog steeds wordt gebeld terwijl de andere SIM is geplaatst, is deze niet vergrendeld.

Als u ontdekt dat uw apparaat is vergrendeld op een netwerk en u een andere provider wilt kunnen kiezen, kunt u eenvoudig om ontgrendeling vragen door contact op te nemen met uw netwerk. Dit kan meestal binnen twee tot drie werkdagen worden gedaan, hoewel sommigen hiervoor mogelijk een vergoeding vragen.

Zodra uw telefoon is ontgrendeld, kunt u eenvoudig uw nieuwe simkaart invoegen en genieten van uw nieuwe contract met prijsverlagingen.

 

https://gsm-stuntprijzen.nl/

Zoek je een telefoonnummer? Bel Klantenservicetelefoon!

De Telfort klantenservice biedt antwoord op de meest uiteenlopende vragen. Hierna volgen enkele voorbeelden. Hoe kan ik mijn bundels aanpassen? Is het mogelijk online gegevens te wijzigen? Het lukt niet mijn factuur in te zien, hoe kan dat? Ik wil mijn abonnement wijzigen, maar weet niet hoe dat moet? De incassodatum komt bij nader inzien niet zo goed uit, is die te verplaatsen? Sinds een paar dagen heb ik last van een storing, kan ik daar zelf iets aan doen? Graag zou ik hulp krijgen bij technische problemen, is er iemand beschikbaar?

Het nummer van de Telfort-klantenservice kun je gemakkelijk opvragen via Klantenservicetelefoon. Wil je direct doorverbonden worden dan kan dat natuurlijk ook. Als je je telefoon verloren bent, of deze is gestolen, dan kun je 24/7 bellen met Telfort om je nummer te laten blokkeren. 

Bel met 0906-1850

Het Essent klantenservice telefoonnummer hoef je niet op te zoeken. Dit en vele andere nummer kun je krijgen via Klantenservicetelefoon. Gegevens van klantenservices van banken, gemeenten, loterijen, pakketdiensten, sportscholen en verzekeringsbedrijven ze zitten allemaal in de database van Klantenservicetelefoon. Voor een compleet overzicht check je klantenservicetelefoon.nl.

Gaan we even terug naar Essent. Dit van oorsprong Duitse energieconcern werd in 1999 opgericht. De elektriciteit- en gasleverancier heeft altijd mooie aanbiedingen voor trouwe klanten. In de webshop van Essent kun je terecht voor onder meer een slimme verlichting startpakket, een slimme thermostaat en zelfs voor een deursticker om ongewenste verkopers af te wimpelen. Bijzonder aan te raden zijn de Essent Nieuwsbrief vol wetenswaardigheden over het bedrijf en over algemene energiezaken. De Essent Thuis App zorgt ervoor dat je overal en altijd op de hoogte bent van je verbruik en dus eventueel wat aanpassingen kunt maken.

Heeft de energiebranche jouw bijzondere belangstelling en zoek je op dit moment een nieuwe baan? Misschien kun je wel aan de slag bij Essent! Regelmatig zijn er vacatures voor digital & online, klantadviseur, marketing en IT.

Voor meer info : website bezoeken

sim only abonnementen vergelijken?

Sim Only abonnement kiezen?

 

Vergelijk sim only abonnementen en bestel ze direct op de website!
In Nederland zijn verschillende telecom providers die sim only abonnementen aanbieden. Je hebt ze in verschillende vormen, met veel of minder minuten, met veel of minder MS’s internet.
 

Wat is een Sim Only abonnement?

 

Een sim only abonnement is, zoals de naam doet vermoeden, een mobiel telefonie abonnement dat bestaat uit enkel een simkaart. Deze abonnementen zijn ten opzichte van mobiele telefoonabonnementen veel voordeliger, omdat er geen mobiele telefoon bijgeleverd wordt. Het aanbieden van zogenaamde “gratis” telefoon, lijkt interessant, maar de providers moeten natuurlijk ook het bedrag terug zien te verdienen. Providers verhogen simpelweg de maandabonnementen en/of door de prijzen buiten de bundel te verhogen.
 

Vergelijken van Sim Only abonnementen, heeft dat nog echt zin?

 

Smartphonecases.nl vergelijkt sim only abonnementen op meerdere factoren. Je kunt eenvoudig de filters gebruiken om tot een gericht overzicht aan resultaten te krijgen. Kies links in de kolom voor de hoeveelheid MB internet, belminuten, sms, looptijd, provider en netwerk. Wil je de goedkoopste? Of de beste provider? Of kortere jaarabonnement? Keuze is aan je zelf!
 

Goedkoop sim only abonnement kopen? Bestel hem hier!

 

Wil je de juiste sim only abonnement kiezen? Dan is het goed om te weten wat je bel, sms en internet gedrag is. Het is onnodig om extra te betalen voor een sms bundel terwijl je nooit sms!

Ons advies! Kijk goed wat je afgelopen tijd hebt verbruikt aan belminuten, internet mb’s, smsen en voer deze gegevens in de hierboven vernoemde filters. Overigens kan je alle informatie over je bel en surfgedrag terug vinden op je factuur van je provider.

Bekende simonly providers zijn, Simyo, Simpel, T-Mobile, Youfone, Robin Mobile, Telfort, Ben, Tele2, Hollands Nieuwe, Vodafone en KPN.

Voor meer info : website bezoeken

Een stijlvol intercomsysteem wat past in uw interieur

U bent op zoek naar een goed en betrouwbaar beveiligingssysteem, maar wil niet een raar paneel midden in de gang hebben hangen. Dit is begrijpelijk. Wat als het systeem goed geïnstalleerd wordt en een stijlvol uiterlijk heeft? Op deze manier verwerkt u het systeem naadloos in uw interieur en zorgt u voor een mooi en representatief geheel. Bij Fontein Elektrotechniek begrijpen ze dit maar al te goed. U heeft bij dit bedrijf namelijk keuze uit verschillende entreepanelen. Kiest u voor een paneel dat er netjes en stijlvol uitziet of gaat u voor een robuuste uitstraling? Hoe u ook wilt dat het entreepaneel van uw intercomsysteem eruitziet, bij de specialist is het mogelijk.

Storing aan uw audio intercomsysteem? De specialist lost het direct op!

Als u intercomsysteem in uw huis hebt, wilt u uiteraard dat dit goed functioneert. Helaas kan het gebeuren dat er een storing optreedt. In zo’n situatie is het fijn als er 24 uur per dag een bedrijf voor u klaarstaat om de storing te verhelpen. Bij Fontein Elektrotechniek is dit het geval. Zodra u uw storing meldt, komt er direct een vakkundige monteur uw kant op. Vervolgens wordt de storing snel en adequaat verholpen. En het mooie is dat u hiervoor geen contract hoeft af te sluiten.  Of u nu een bestaande of een nieuwe klant bent, het bedrijf is u altijd van dienst.

Beveilig zowel bedrijfspanden als appartementencomplexen met een audio intercomsysteem

Een eenvoudig systeem wat de beveiliging in uw bedrijfspand beter maakt, klinkt dit als iets wat u zoekt? Wat u hierbij kunt gebruiken is een professioneel audio intercomsysteem. Zo weet u dankzij het intercomsysteem altijd precies wie er voor de deur staat en bepaalt u zelf of u deze persoon toegang tot uw woning of kantoor wilt geven. Denkt u erover om dit systeem in uw pand te laten installeren? Dan is het verstandig om hiervoor een professioneel bedrijf in te schakelen. Doordat men binnen Fontein Elektrotechniek over meer dan 30 jaar ervaring beschikt, bent u ervan verzekerd dat de installatie van uw audio intercomsysteem op vakkundige wijze gebeurt.

Eén van de betere VolP aanbieders: superieure service en support

Eén van de beste VoIP aanbieders is Lilytel. Een betrouwbare partner. Maar VoIP, wat is het eigenlijk? Het is een goedkoop alternatief voor telefonie. Op zakelijk gebied wordt zowel vast als mobiel vaker geïntegreerd. Heeft u er al eens over nagedacht? U kunt met een vaste VoIP telefooncentrale overzichtelijker werken én u bespaart ook nog eens kosten. Uw medewerkers werken voortaan met één soort netwerk; vast of mobiel. U kunt namelijk eenvoudig doorschakelen van vast naar mobiel en andersom. Wilt u van deze voordelen profiteren en een besparing doen van zo’n 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen? Een intelligent IP-netwerk ervaren dat op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen wordt gehost? Kies op het gebied van VoIP aanbieders dan voor Lilytel. 

Vele mogelijkheden door VoIP te bellen met VoIP aanbieders

Tegenwoordig is bellen via internet bijna niet meer weg te denken. En de mogelijkheden zijn vele malen groter dan bij traditionele telefonie. Maar wat zijn die mogelijkheden? De specialist legt het graag voor u uit. Het is bijvoorbeeld eenvoudiger om verschillende vestigingen met elkaar te koppelen. Zelfs als uw vestigingen zich in het buitenland bevinden. Heeft u thuiswerkers in dienst? Ook deze medewerkers kunt u deel uit laten maken van uw bedrijfstelefonie. Doordat VoIP aanbieders alleen gebruik maken van een internetverbinding en een computernetwerk is er geen apart netwerk meer nodig binnen uw bedrijf. Een goede internetverbinding is de enige ‘’must’’. Van een druk stedelijk gebied tot in een dorp: overal waar een internetverbinding aanwezig is kunt u bellen en gebeld worden. 

Wat is VoIP en voor welke partij binnen de aanbieders gaat u

LilyTel is een vooruitstrevende VoIP provider die zich voornamelijk richt op zakelijk publiek. Maar wat houdt VoIP eigenlijk in? VoIP is de afkorting van ‘Voice over Internet Protocol’. Eenvoudig gezegd is dit bellen over het internet. Deze nieuwe manier is een alternatief voor het traditionele bellen over een telefoonlijn. VoIP maakt gebruik van het Internet Protocol. Hierdoor kan het bijvoorbeeld gecombineerd worden met uw CRM systeem. Heeft u diverse vestigingen verspreid binnen de Benelux of zelfs wereldwijd? Ook dan is het mogelijk om een telefonieoplossing in te richten voor verschillende locaties in binnen-en buitenland. Op het gebied van VoIP zijn er vele aanbieders. Ga voor een vakkundige provider van VoIP verbindingen die u een topservice biedt.

Voor meer info : website bezoeken

Internet bellen en zakelijk communiceren in verschillende sectoren

Ben je al bekend met internet bellen en zakelijk communiceren? Dat is voor iedere onderneming de juiste oplossing: van de zorg tot de retail en van de bouw tot de verkoop. Voor iedere branche is het van groot belang dat de interne communicatie vlekkeloos loopt om fouten te voorkomen. Voor bedrijven met een buitendienst is het zeker interessant om een gebruiksvriendelijke applicatie op de mobiele telefoons in te stellen waardoor zij 24/7 bereikbaar zijn voor andere medewerkers. Via WiFi, Bluetooth en GPS kan de centrale herkennen of de werknemer bereikbaar is en geeft een signaal door aan de werkgever. Binnen de zorg is het belangrijk dat noodsituaties snel gesignaleerd worden. Wanneer een toestel valt, gaat er een alarm af in de meldkamer waar snel op gereageerd kan worden door zakelijk internet en bellen. Via de locatiebepaling is het mogelijk om te zien welke medewerker het meest dichtbij is bij de noodsituatie. Internet bellen en zakelijk communiceren maakt het mogelijk om snel in te kunnen grijpen. 

Glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen

ProDyne is een erkende partner op het gebied van IT & telecommunicatie en kan glasvezelverbinding leveren. Hier wordt gebruik gemaakt van providers zoals KPN, TELE2, Ziggo en CBizz. Het grootste voordeel van glasvezelverbindingen voor zakelijk internet en bellen is de snelheid. Vergeleken met ADSL en een kabelverbinding ligt de downloadsnelheid veel hoger. Een ander voordeel is dat het niet gevoelig is voor corrosie of blikseminslagen. De kosten voor een glasvezelverbinding zijn afhankelijk van de locatie waar je werkt. De specialisten vertellen je graag alles over de mogelijkheid wat betreft internet bellen en zakelijk communiceren door middel van glasvezelverbinding. Ben je geïnteresseerd in een collectieve afname? Dan is dat ook zeker mogelijk bij deze specialist.

Optimale bereikbaarheid met zakelijk internet en bellen

Op de dag van vandaag is iedereen 24/7 bereikbaar. Het is allang verleden tijd dat je van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar bent. Het is ook geen verplichting om altijd bereikbaar te zijn, maar toch kiezen hier wel veel mensen voor. ProDyne biedt diverse mogelijkheden aan wanneer het aankomt op IT en Telecommunicatie. Zo bieden zij communicatieoplossingen aan op het gebied van telefonie, data en hosting. De producten van deze specialist maken het mogelijk dat je optimaal bereikbaar bent, klantcontact kan managen met zakelijk internet en bellen, videocommunicatie, eenvoudig verbinding met werkstations leggen door middel van internet bellen en zakelijk communiceren en nog veel meer.

Voor meer info : website bezoeken