Van schilderij tot tuinposters!

Thealternative

Wij nemen prachtige muurversieringen mee naar buiten. Want je kiest niet alleen voor het kopen van dat prachtige schilderij. Ook voor tuinposters kun je bij ons terecht. Dat is niet nieuw maar absoluut de moeite waard om te bekijken. Je hebt de keuze uit verschillende soorten, maten en afwerkingen. Zo maken wij het ophangen en versieren van binnen en buiten wel heel erg makkelijk. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het schilderij op de juiste plek te hangen.

En dat ophangen is een fluitje van een cent. Je kunt kiezen welk ophangsysteem je wilt gebruiken en wij leveren je de benodigdheden. Zodat je het makkelijk kunt monteren en je schilderij op canvas direct kunt opgangen. Ook als het om een tuinposter op canvas gaat. Deze zijn overigens bewerkt voor buitengebruik. Je bent daardoor echt verzekerd dat je er lang plezier van kunt hebben.

Kies voor canvas tuinposters!

Ook de tuin versieren met prachtige tuinposters is helemaal van deze tijd. Maar zie jij de standaard posters die je elders kunt kopen niet zitten? Geef dan een unieke beleving door je eigen foto’s en sfeer te gebruiken. Wij helpen je er graag bij. Zodat jij snel van een aangeklede tuin kunt genieten.

De tuinposters zijn er in verschillende maten. Goed om te weten omdat niet iedere tuin hetzelfde is. Ook dat is maatwerk. Wanneer je hebt gekozen voor een formaat, de foto en afwerking is de bestelling compleet. Zodat wij aan de slag kunnen en jij de bestelde tuinposters snel geleverd krijgt.

De kwaliteit vinden wij belangrijk. Zowel van het product als het bestellen. Daarom werken wij voortdurend aan verbeteringen en uitbreiding.

Ga jij een schilderij voor in de tuin kopen?

De mooiste tuin schilderijen koop je bij ons. Zo maak jij je tuin uniek en breng je prachtige sfeeren in je tuin. Die helemaal passen bij jouw smaak.