Achteruitrijcamera’s

Wil jij nooit meer schadevergoedingen betalen omdat je niet oplette bij het inparkeren? Heb jij geen zin om vroegtijdig te sterven ten gevolge van een auto ongeluk waarmee jij niets te maken had? Wil jij je ford transit pimpen? Dan is het tijd voor een camos achteruitrijcamera. Of een orlaco achteruitrijcamera. Of een waeco achteruitrijcamera. Het punt is, je hebt dan een achteruitrijcamera nodig.

 

Zo’n 1.3 miljoen mensen sterven er wereldwijd per jaar door verkeer gerelateerde ongevallen. Dat staat gelijk aan één dodelijk verkeersongeval per 25 seconden. Dat is heel erg veel en dat zou minder kunnen zijn als iedereen een achteruitrijcamera had. Met een achteruitrijcamera kan je de weg om je heen beter in de gaten houden, immers, je hebt dan meer zicht achter je en meer zicht staat gelijk aan meer informatie, wat gelijk staat aan minder kans op dodelijke ongelukken. Ook kan een achteruitrijcamera je een paar schadevergoedingen besparen als je niet altijd helemaal binnen de lijntjes parkeert. Een achteruitrijcamera ondersteunt je bij het parkeren en toont de objecten die het dichtst bij je zijn, waardoor je nooit meer de hond van de buurman over het hoofd hoeft te zien. 

 

Achteruitrijcamera’s zijn niet al te duur, de goedkoopste zijn beschikbaar vanaf 90 euro, en ze hoeven helemaal niet te veel ruimte in te nemen. Er zijn modellen in verschillende formaten en er zijn zelfs draadloze modellen, wat betekent dat achteruitrijcamera’s eigenlijk nooit in de weg hoeven te zitten. Verder staat een achteruitrijcamera misschien juist wel leuk op je auto.

 

Het onderhouden van een achteruitrijcamera is ook niet bijzonder ingewikkeld. Af en toe met een doekje erover en je beschikt weer over volledig, vlekkeloos zicht achter je.

 

Achteruitrijcamera’s zijn dus: betaalbaar, geven de mogelijkheid om wat minder geld kwijt te zijn aan schadevergoedingen en verkleinen de kans op een verkeersongeval. Misschien is het tijd om een achteruitrijcamera aan te schaffen.

 

Voor meer info : website bezoeken

Hét adres voor opslag en vervoer van gekoelde en bevroren producten

Frigo Group kan zowel koeltransport als -opslag voor u regelen. Frigo staat garant voor het verantwoord opslaan van onder meer brood, patat frites, fruit, vis, vlees, groenten en ijs. Er wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur. Aan klantvriendelijkheid, veiligheid en efficiëntie wordt veel waarde gehecht. Bent u nieuwsgierig naar ervaringen van huidige klanten? Online kunt u verschillende reviews lezen. Belangrijke relaties zijn onder meer Aviko, Chaupain, Iglo, De Firma Taart, GFS en McCain. Als u op ‘nieuws’ klikt, verschijnen interessante wetenswaardigheden zoals recente investeringen en samenwerkingsverbanden. Contact opnemen met Frigo Group kan op diverse manieren. U kunt bellen en mailen naar +31 252 419 017 / margreetvanelderen @ frigogroup. com (Nieuw-Vennep); +31 314 66 51 25 / henkvanveen @ frigogroup. com (’s-Heerenberg) en +31 850 440 680 / margreetvanelderen @ frigogroup. com (Geldermalsen). Het is ook mogelijk langs te komen. We verzoeken in dat geval een afspraak te maken. 

Twee vrieshuizen op strategische locaties

De twee vrieshuizen van Frigo liggen centraal: in Nieuw-Vennep en in ’s-Heerenberg. Een groep van enthousiaste vakmensen zorgt ervoor dat alle producten in optimale conditie blijven totdat ze de klant bereiken. Is er sprake van een storing of calamiteit dan kan 24/7 een technisch medewerker opgeroepen worden die een en ander snel herstelt.

Frigo beschikt o.a. over de certificaten IFS Logistics en Skal. En ook belangrijke vergunningen zijn aanwezig: douanevergunning Entrepot C, vergunningen voor vlees K en B. Door middel van een Warehouse Management Systeem en EDI-verbindingen zijn order- en voorraadgegevens continu zichtbaar voor klanten. Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf is de mogelijkheid ontwikkeld zelf orders te plaatsen in het WMS, inclusief het opgeven van ordernummers en aflevergegevens. Dit is een service van de zaak, oftewel: voor u kosteloos. Om ervoor te zorgen dat in- en uitlevering perfect verlopen, zijn op de laad- en losdocks beveiligingscamera’s bevestigd. De koelhuizen worden iedere drie maanden gecontroleerd door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit.

Voor meer info : website bezoeken

Zuinige en milieuvriendelijke voertuigen voor optimaal geconditioneerd transport

In veel gevallen stoten vrachtwagens veel stoffen uit die een negatieve invloed hebben op het milieu. Het is daarom goed dat een specialist in geconditioneerd transport als Bram van Tuyl werkt met zuinige en milieuvriendelijke voertuigen. Als u deze specialist inschakelt bent u ervan verzekerd dat uw verse producten veilig en snel worden vervoerd, maar ook dat zij er alles aan doen om een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Hoe zij dit doen? Zij trainen bijvoorbeeld de chauffeurs van het geconditioneerd transport om zuinig te rijden, maar ook door het inzetten van voertuigen met een grotere capaciteit

Kies voor de specialist in internationaal geconditioneerd transport

Wat voor producten produceert u? Bent u de leverancier van verse of diepvriesgroenten? OF produceert u zuivelproducten als kaas en melk? In elke situatie heeft u baat bij goed geconditioneerd transport. Maar wie schakelt u daarvoor in? Een specialist in koel- en vriestransport genaamd Bram van Tuyl. Met een groot wagenpark en veel ervaring bent u ervan verzekerd dat uw producten vers aankomen op de gewenste bestemming in Europa. Door innovatieve technieken en moderne koelunits is elke gewenste conditie in te stellen. Of dit nu 20 graden Celsius onder nul of zeven graden Celsius boven nul is, deze specialist in geconditioneerd transport zorgt ervoor dat u volledig wordt ontzorgd. Meer weten? U neemt eenvoudig contact met ze op via hun website.

Volledig ontzorgd met geconditioneerd transport

Als leverancier van verse producten wilt u zich geen zorgen hoeven maken over het transport hiervan. U heeft wel andere dingen aan uw hoofd. U moet bijvoorbeeld uw vee onderhouden, de groenten oogsten of de melk en boter verwerken. Laat u daarom op het gebied van geconditioneerd transport volledig ontzorgen door een specialist als Bram van Tuyl. Zij zorgen ervoor dat uw producten veilig en milieuvriendelijk op de plek van bestemming komen. Dit allemaal met de laatste technologieën op het gebied van geconditioneerd transport, zodat uw producten in de exacte conditie worden vervoerd zoals u dat wilt. Ook op zoek naar een plek om uw producten tijdelijk op te slaan? Bram van Tuyl biedt hiervoor oplossingen in de vorm van ruime, gekoelde opslagplaatsen.

Verhuisbedrijf Rotterdam, The Alternative

Onze lange afstand verhuizers zijn hier om u te voorzien van state-moves en bieden u ook opslagfaciliteiten. Ze bieden opslagruimten om uw bezittingen voor een korte periode goed te beveiligen. In Rotterdam helpen ze veel om de stress van de mensen te overwinnen. Een andere reden waarom een ​​verhuizer met een lange afstand een verstandige investering is, is dat ze zeker zijn om voor je spullen te zorgen.

Verhuisbedrijf drechtsteden is verhuisbedrijf Rotterdam

Vergeet niet om een ​​schriftelijke overeenkomst te hebben van de verhuizers op het moment dat u ze inhuurt. De verhuizers maken gebruik van een breed scala aan tarieven. Verhuisbedrijf Rotterdam, drechtsteden zijn de beste in het gebied. De buurtverhuizers zijn ook heel belangrijk, omdat ze zorgen voor een goede verzorging van hun eigendommen terwijl ze van de ene naar de andere plek worden verplaatst. Op basis van het soort services dat u selecteert, zal onze bemanning van lokale verhuizers in Rotterdam uw verhuizing uitvoeren. Rotterdam medewerkers die professioneel zijn, garanderen dat u geen enkele hinder ondervindt van uw verhuizing.

Tip: verhuisbedrijf Rotterdam – facebook.

Onze verhuizers zijn toegewijd, getraind en krijgen een bepaalde training op een standaardbasis, omdat we begrijpen dat het soms een groot verschil kan maken in je ontroerende ervaring. Het is dus beter om bepaalde eenvoudige stappen te volgen om een ​​fantastische beweger te selecteren en wat gemoedsrust te vinden.

Je kunt ook zoeken naar verhuizers in de buurt door door tijdschriften en tijdschriften te gaan die periodiek worden vrijgegeven. Het lokaliseren van een betrouwbare regionale verhuizer zou zeker de spanningsniveaus doen stijgen. De regionale verhuizers van Drechtsteden zijn uitermate belangrijk om te helpen bij de bescherming van de items tegen alle soorten van vernielingen en zo verliezen te voorkomen.

Onze regionale verhuizers hebben de ervaring om uw bezittingen op een snelle en effectieve manier door de stad te ontvangen. Ze zijn erg voorzichtig om ervoor te zorgen dat ze een volledig ontroerende activiteit of diensten uitvoeren zonder een aantal items te verwaarlozen als gevolg van zeer snelle en onzorgvuldige activiteiten. Veel mensen vragen zich af waarom het gebruik van professionele native movers veel beter is dan een doe-het-zelf verhuizing.

– Seniorenverhuizing

– Zakelijke verhuizing

– Spoedverhuizing

– Particuliere verhuizing

– Student verhuisservice

Alleen de expertise van lokale verhuisbedrijven zal u kunnen helpen om uw goederen zonder problemen te verplaatsen. Er zijn veel mensen die nooit overwegen om verhuisbedrijven in te huren als ze van plan zijn om lokaal te verhuizen. Wanneer het te maken heeft met een verhuisbedrijf, hebben mensen vaak de neiging om alleen van de echte verhuizers te geloven.

Bijvoorbeeld, als de verhuisbedrijven aankomen en begrijpen dat u een waterbed bezit dat afgevoerd moet worden voorafgaand aan verhuizing en opslag, zal het zeker hun tijdschema uitstellen en een probleem voor u en het bedrijf opleveren. Omdat er een aantal verhuisbedrijven zijn op de huidige markt, weet u misschien niet wat u moet selecteren voor uw doelstelling.

Voor meer info : website bezoeken

Efficiënte manier van opslag bij transportbedrijf in Den Bosch

Bij het huren van een opslagruimte verwacht u een efficiënte werkwijze. Dat is dan ook zeker wat het geval is bij Brouwers. Hoe dat komt? Dat komt mede door de innovatieve opslagmogelijkheden. U vindt op twee locaties in Den Bosch een modern warehouse voor de opslag van uw goederen. Dat wil zeggen dat de opslag is uitgevoerd met inrijdstellingen, verrijdbare stellingen en conventionele stellingen. Een andere reden van de efficiënte werkwijze is de persoonlijke benadering, professionaliteit en klantgerichtheid van het bedrijf. Zij denken met u mee, luisteren aandachtig naar uw wensen en houden rekening met uw bedrijfsprocessen. Zo verloopt het opslaan van uw goederen zo efficiënt mogelijk en wordt er aan uw behoeften voldaan.

Opslag van al uw goederen op twee locaties in Den Bosch

Zoekt u een specialist voor de opslag van uw goederen in Den Bosch? Dan verwacht u natuurlijk een uitstekende dienstverlening, een zorgvuldige omgang met uw goederen en moderne opslagfaciliteiten. Dit vindt u bij Brouwers. Hier komen twee diensten, transport en logistiek, samen op twee locaties op de industrieterreinen de Brand en de Vutter. Met een modern warehouse en verschillende soorten stellingen staat het transportbedrijf uit Den Bosch garant voor de opslag van ongeveer 25.000 pallets. Weet u al welke goederen u wilt opslaan op een van de twee locaties?

De totaalservice die u bij opslag en transport in Den Bosch mag verwachten

Als u een specialist in transport en logistiek inschakelt, verwacht u een totaalservice. Uw goederen moeten namelijk zorgvuldig en veilig worden opgeslagen eventueel worden vervoerd. Bij Brouwers kunt u altijd rekenen op deze totaalservice. Wat dat wil zeggen? Zij houden het volledige logistieke proces in handen. Dit zorgt ervoor dat u altijd zeker bent van een vaste kwalitatieve dienstverlening. Hierbij spelen klantgerichtheid, professionaliteit en persoonlijke benadering een belangrijke rol. Zo bent u er altijd zeker van dat uw wensen en behoeften wat betreft opslag en transport in Den Bosch worden nageleefd. Op die manier kan Brouwers zich onderscheiden ten opzichte van andere transportbedrijven in de omgeving.

Voor meer info : website bezoeken

Voor transport van de Benelux tot aan Frankrijk schakelt u de specialist in

Lock Transport is dé specialist voor internationaal transport naar onder andere Frankrijk, Italië en de Benelux. Het transportbedrijf heeft zich geprofileerd als internationaal transporteur met vaste bestemmingen voor transport in heel Europa, voornamelijk in landen als Frankrijk, Duitsland, Italië en de Benelux. Moet uw transport naar een andere bestemming in het binnen- of buitenland? Naast de vaste bestemmingen, beschikt de specialist ook over de mogelijkheid om te leveren naar de door uw gewenste bestemming. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u gebruikmaken van de expertise van de specialist voor het transport van uw goederen naar bijvoorbeeld Frankrijk? Meer informatie aanvragen of het doorspreken van de mogelijkheden is altijd mogelijk.  

Voor transport naar Frankrijk gaat u naar een vakkundige specialist

Zoekt u een nationaal en internationaal transporteur? Zoek dan niet verder! Want niet alleen voor transport in het binnenland, maar ook voor transport naar het buitenland, waaronder Frankrijk, is Lock Transport de specialist waar u naar op zoek bent. Naar welke plaats moet uw transport? Het transportbedrijf heeft meerdere vaste bestemmingen in Frankrijk. De chauffeurs bezorgen wekelijks zowel groupage als complete ladingen en andere landen binnen Europa. Schakel de specialist in voor uw transport naar Frankrijk. U vraagt eenvoudig een offerte aan, waarna u meer te weten komt over de mogelijkheden en kosten voor uw transport.  

Transport specialist in binnen- en buitenland, waaronder in Frankrijk

Voor transport in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld in Frankrijk, is het verstandig om een betrouwbare specialist in te schakelen. Waar vindt u een deskundig en betrouwbaar nationaal en internationaal transporteur? Lock Transport is de naam. Het transportbedrijf staat graag voor u klaar als betrouwbaar en deskundig nationaal en internationaal transporteur. De specialist verzorgt uw transport naar bijvoorbeeld Frankrijk op een veilige en milieuvriendelijke manier. En altijd met het beste materiaal! Dagelijks zijn er rond de 40 vrachtwagens onderweg in het binnen- en buitenland om de klant tevreden te stellen en te houden. Sluit u zich hierbij aan? Het transportbedrijf regelt het graag voor u.

 

Voor meer info : website bezoeken

Verhuizen? Ga een busje huren!

Gaat u verhuizen en wilt u een busje huren? Dan kun je bij een autoverhuurbedrijf gemakkelijk een bestelling doorgeven. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk, zeker als u al volop bezig bent met het inpakken van uw spullen. U kunt gewoon het bestelformulier op de website van een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt invullen en, indien gewenst, een offerte aanvragen. U geeft hierbij aan hoeveel dagen u voor het verhuizen een busje wilt huren, welke type bus u nodig heeft, wanneer u deze komt afhalen en weer terugbrengt. U bevestigt vervolgens uw bestelling en op de afhaaldatum gaat u de door uw bestelde verhuisbus ophalen bij uw autoverhuurbedrijf.

Voor verhuizen een busje huren: keuze uit verschillende soorten busjes

U kiest natuurlijk voor voordelige huur van een verhuisbusje. Dan heeft u bij een autoverhuurbedrijf de keuze uit diverse verhuisbussen. Uw keuze voor een bepaald type busje hangt af van een aantal factoren, waaronder natuurlijk de hoeveelheid spullen die u wilt verhuizen en de afstand die u moet afleggen. Het is goed om dit soort factoren eerst voor uzelf op een rijtje te zetten voor u besluit een bepaalde verhuisbus te huren. Misschien is de Mercedes Vito wel een geschikte optie, zeker als uw verhuizing relatief klein is. Krijgt u te maken met een middelgroot transport? Dan is de Mercedes Sprinter een geschikte verhuisbus.

Ga een busje huren als u gaat verhuizen

Zoals u weet is verhuizen een hele klus, waardoor het verstandig kan zijn om een busje te huren. U kunt gemakkelijk verhuisdozen van de ene naar de andere locatie brengen. Een verhuisbus huren bij een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt is eveneens een goed idee. U kunt deze dan gemakkelijk ophalen en terugbrengen na het gebruik ervan. Tegenwoordig heeft een autoverhuurbedrijf vestigingen in heel Europa, dus er is vast wel een locatie die u eenvoudig kunt bereiken en die de verhuisbus aanbiedt die perfect geschikt is voor uw verhuizing.

Voor meer info : website bezoeken

Voorkom hoge boetes en gevaar op de weg en kies ’s nachts voor een taxi van of naar Breda

U gaat komend weekend naar Breda met vrienden of er staat een vrijgezellenfeest of stapavond op de planning. In alle gevallen kan Taxi-Bob dé uitkomst zijn. U hoeft geen afspraken te maken over wie de BOB moet zijn, u hoeft niet te zoeken naar een taxi in de stad én wordt opgehaald wanneer u het wilt. Vermijdt hoge boetes en, minstens zo belangrijk, voorkom ongelukken zodra een bestuurder toch te diep in het glaasje heeft gekeken. Geef de dag en het tijdstip op wanneer u wilt worden opgehaald voor een taxirit binnen Breda. En de chauffeur rijdt bij u voor.

Kom op tijd op het vliegveld aan door een taxi in Breda te boeken

Rennen naar de gate. Of zelfs net uw vlucht missen. Van een zakentrip tot aan een zonvakantie, u wilt natuurlijk altijd op tijd op het vliegveld aankomen. Met het openbaar vervoer neemt u het risico dat treinen niet of te laat rijden en met de auto naar het vliegveld rijden kan behoorlijk vermoeiend zijn. Om het nog maar niet te hebben over de hoge parkeerkosten, dichtbij een vliegveld. Dit zijn allemaal redenen om voor Taxi Valk in Breda te kiezen. De ervaren chauffeurs rijden op ieder gewenst tijdstip en zijn 24/7 bereikbaar. En heeft u last-minute een chauffeur nodig? Neem gerust telefonisch contact op, zodat er zo snel mogelijk een chauffeur uw kant op komt.

Boek uw taxi in Breda online of telefonisch

Een taxirit binnen een paar minuten geregeld hebben? Dat kan! Een taxi in slechts een paar muisklikken of telefonisch reserveren kan bij Taxi Valk. Geef bijvoorbeeld online door vanaf welke locatie u opgehaald wilt worden en waar u afgezet wilt worden. En heeft u aanvullende vragen? Dit geeft u, samen met het aantal personen, de datum en het tijdstip, in het online boekingsformulier aan. Bellen kan natuurlijk ook! In dat geval staan de chauffeurs van Taxi Valk in Breda u graag telefonisch te woord. Van luchthavenvervoer tot aan een rit naar het station en van stadsvervoer tot aan een BOB na het stappen. Wat is de reden dat u binnenkort voor een taxi van of naar Breda kiest?

Voor meer info : website bezoeken

Busmaatschappij met alle maten voertuigen

Ben je op zoek naar een busmaatschappij die passagiers vervoert door heel Europa? Muys Reizen is er voor grote en kleine groepen. Hierbij kunt u denken aan stedenreizen, rondreizen, verenigingsreizen, dagtrips, personeelsreizen en pendeldiensten. De busmaatschappij beschikt over alle maten voertuigen. Van taxibusjes tot dubbeldekker touringcars. De touringcars zijn bijna allemaal van luxeformaat. Dit wil zeggen dat u tijdens uw reis beschikt over verstelbare stoelen, voetsteunen, airconditioning, leeslampjes met dubbele beglazing, bar, toilet en dvd/cd-speler. Heeft u een speciale wens? Of wilt u zeker zijn van een bepaald gemak tijdens uw reis? Geef dit dan zeker aan bij het aanvragen van een offerte. Dan kan de busmaatschappij voor al uw wensen een passende oplossing vinden. 

De busmaatschappij helpt u op weg

Wilt u op pad met uw vriendengroep? Familie? Of gezellig met vriendinnen een stedentrip maken? Een busmaatschappij helpt u graag op weg! Wanneer u kiest voor een busmaatschappij als Muys Reizen, dan maakt u gebruik van een specialist die al jaren ervaring heeft op het gebied van groepsreizen, busverhuur, schoolreizen en dagtochten. De busmaatschappij beschikt over een uitgebreid wagenpark met meer dan 50 touringcars, waarmee al diverse generaties vervoerd zijn naar de desgewenste bestemming. Zowel binnen Nederland als in heel Europa. De moderne en goed uitgeruste touringcars brengen u en uw groep graag naar de gewenste locatie. Maar wat kost een bus? Vraag het de busmaatschappij! 

Op schoolreisje? Vraag de busmaatschappij naar de mogelijkheden!

Is het weer tijd voor het jaarlijkse schoolreisje? De kinderen van uw school kijken hier het hele jaar naar uit. En u als organisator? Wanneer u uw vervoer én entree regelt via de busmaatschappij Muys Reizen kunt ook u uitkijken naar dit uitje! De busmaatschappij biedt veel leuke bestemmingen om op schoolreis te gaan. Wat dacht u van Toverland? Het magische attractiepark voor kinderen van alle leeftijden. De Efteling? Duinrell, een attractiepark en tropisch zwemparadijs in één? Vraag de busmaatschappij naar de mogelijkheden. Muys Reizen verzorgt het busvervoer voor een schoolreis tot in de puntjes! Ook vervoer naar het buitenland is geen enkel probleem. 

Voor meer info : website bezoeken

Chauffeur nodig? Kies voor de mogelijkheden van hét uitzendbureau van Limburg!

Ben je op zoek naar een chauffeur voor jouw bedrijf in Limburg? Dan zoek je wellicht flexibele werknemers. Naast het leveren van een chauffeur biedt Transflexion in Limburg ook ander transportverwant personeel. Het uitzendbureau gespecialiseerd in de transportsector beschikt over een gevarieerd werknemersbestand van chauffeurs. Met iedere chauffeur vindt een persoonlijk gesprek plaats en worden referenties gecontroleerd. Mocht het nodig zijn, wordt de chauffeur door een rij-instructeur in een lestruck getest. Zo is het transportbedrijf die een chauffeur inhuurt altijd verzekerd van gekwalificeerd personeel. Een chauffeur van het uitzendbureau in Limburg heeft altijd ervaring opgebouwd in vrijwel iedere branche en met vrijwel elk soort transport. Transflexion heeft gemotiveerde chauffeurs, die op basis van ervaring flexibel inzetbaar zijn en beschikken uiteraard over alle binnen de sector verplichte diploma’s en certificaten.

Lekker afwisselend werk: chauffeur wordt je in Limburg

Velen die momenteel chauffeur zijn wisten dit al van jongs af aan. Het is immers meer dan een baan op zich. Er wordt gekozen voor een afwisselende werkomgeving voor de professionele chauffeur in Limburg. Het is werk dat een flexibele instelling vereist en het is belangrijk om het vermogen te hebben om grote verantwoordelijkheden te kunnen dragen. Voor een beroep als chauffeur is het makkelijk om via een uitzendbureau werk te vinden, zo ook bij het uitzendbureau voor transport in Limburg. Om het werk leuk en afwisselend te maken biedt het Transflexion in Limburg verschillende mogelijke varianten wagens aan om als chauffeur in te rijden. Er is geen mooier beroep dan chauffeur.

Kies voor een ervaren chauffeur bij een uitzendbureau voor transport in Limburg

Het personeelsbestand blijft flexibel. Toch wil je jouw bedrijf laten groeien. Hoe doe je dit? Dat kan door het inzetten van een uitzendbureau voor transport in Limburg. De chauffeurs, aangesloten bij het uitzendbureau in Limburg staan open voor een afwisselende werkomgeving. De werknemers zijn flexibel inzetbaar op verschillende soorten opdrachten. De belangen van de organisatie en die van de uitzendkracht is gewaarborgd. Alles wat juridisch gezien belangrijk is bij een uitzendbureau voor transport is goed geregeld. Als ervaren intermediair neemt Transflexion het hele traject van werving en selectie van geschikte kandidaten in handen. Een chauffeur van Transflexion in Limburg is in te lenen op uitzendbasis om de flexibiliteit te optimaliseren.

Voor meer info : website bezoeken
1 2 3