The Alternative
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vind een vacature Acceptant of KCC via dit detacheringsbureau

Heb jij altijd al gedroomd van een werkend leven in de financiële sector? Dat is mogelijk als je contact opneemt met detacheringsbureau InVentiv uit Hoevelaken. Deze specialisten hebben een groot netwerk in hun regio en weten precies welke werkgevers de functies aanbieden die passen bij jou. Het bureau zoekt ambitieuze werknemers die graag voor een bank of een verzekeraar willen werken. Dit doen deze specialisten met name voor young professionals. Ook jij kunt aan de slag in een uitdagende functie, bijvoorbeeld via de vacature KCC in Hoevelaken. Daarnaast kun je via dit detacheringsbureau solliciteren op de vacature van acceptant. 

Solliciteer op een vacature in een KCC in Hoevelaken

De vacature waarmee je aan de slag gaat in een KCC (klant- en contactcentrum) in Hoevelaken is perfect als je communicatief sterk bent. In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten van jouw werkgever. Jij bent dan ook voor een groot deel verantwoordelijk voor de indruk die mensen hebben van het bedrijf. Daarnaast ga jij aan de slag bij grote opdrachtgevers en krijg je diverse taken te doen. Dat is ideaal voor ambitieuze professionals die graag flexibel werken. De projectdiversiteit die de vacature KCC beschrijft, levert je ook nog eens veel werkervaring op.

Reageer op de vacature voor de functie van acceptant

Via InVentiv is het ook mogelijk om te kiezen voor een uitdagende baan als acceptant. Ook in deze rol werk je via detachering voor werkgevers in het bank- en verzekeringswezen. De vacature Acceptant in Hoevelaken beschrijft een professional met een scherp oog en een goed beoordelingsvermogen. Jij gaat namelijk verzekeringen keuren en zelfstandig offertes uitbrengen. De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op verschillende afdelingen. Je solliciteert dan ook op een vacature voor een functie als acceptant in de volmacht, aansprakelijkheid of motorrijtuigen. Uiteraard profiteer je altijd van een goede begeleiding door deze detacheringsspecialisten. Solliciteer daarom op de vacature Acceptant.