The Alternative
Image default
Dieren

Voor iedere hoeveelheid een paardenmestcontainer

De professionals van Paardenmestcontainers.nl staan klaar voor iedere paardenbezitter. Concreet wil dat zeggen dat het voor hen niet uitmaakt of u nu één paard heeft of twintig. Wanneer u de diensten van het bedrijf af wilt nemen, staan zij met de beste service paraat om u te ondersteunen. Zo kunt u onder andere een paardenmestcontainer bij het bedrijf huren of kopen, wanneer u zelf geen mestput of container tot uw beschikking heeft. Sluit u direct een contract af bij deze professionals, dan wordt deze paardenmestcontainer netjes bij u op het terrein afgeleverd. Dat is wel zo makkelijk. Het enige dat u nog rest is het vullen van de container met de mest van uw paarden.

U heeft de keuze uit diverse formaten en overige opties

Een paardenmestcontainer is geen eenduidig object. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende functionaliteiten. Bij Paardenmestcontainers.nl vindt u in ieder geval mestcontainers van de volgende hoeveelheden:

  • 6m3
  • 10m3
  • 15m3
  • 30m3

Heeft u veel paarden en dus veel mest? Dan kiest u natuurlijk voor een groter formaat. Bent u er niet zeker van wat er nodig is? Dan komen de professionals van dit bedrijf vrijblijvend bij uw terrein kijken naar de mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld al een goed aangelegde mestput, maar blijkt dit niet voldoende? Dan heeft u mogelijk al genoeg aan een kleine extra paardenmestcontainer om het overschot in op te slaan. Wilt u de container liever ín de grond plaatsen? Zelfs dat is mogelijk. U kiest voor een mestcontainer met een te openen dak en wij zorgen voor de graafwerkzaamheden.

Blijf niet hangen in uw mest

De nieuwe regelgevingen rondom het verwerken van mestafval zijn vooral voor de eigenaren van meerdere paarden niet altijd even makkelijk. Wegens de kans op bodemvervuiling kunt u de mest niet zomaar bewaren en verwerken. Blijf er niet zelf mee zitten in uw mestput of mestcontainer en laat deze professionals u het werk uit handen nemen.

https://www.paardenmestcontainers.nl/