The Alternative
Image default
Electronica en Computers

Voor ontzorging op ICT-gebied kiest u dit bedrijf

Weet u niet welke soft- en hardware het best bij uw onderneming past? Heeft u ideeën, maar geen concrete oplossingen voor het beheren van de ICT voor uw mkb? Dan helpen de specialisten van NDC-IT u graag. Zij bieden een breed pakket aan ICT-diensten aan die passen bij uw onderneming. Voor een vast maandelijks bedrag profiteert u van complete ontzorging op ICT-gebied. Zij ontwerpen en implementeren een Cloud-gebaseerde oplossing bij uw bedrijf die bijvoorbeeld hybride werken mogelijk maakt.

Op welke diensten kunt u rekenen met een pakket van deze experts?

Als u een bij deze professionals een pakket afneemt voor zakelijke ICT-dienstverlening, profiteert u van een breed aanbod aan diensten. Zo nemen zij bijvoorbeeld (hybride) werkplekbeheer op zich. Doordat zij een Cloud-oplossing implementeren, kunnen uw medewerkers altijd en overal bij de juiste programma’s en bestanden om hun werk uit te voeren. Als u deze specialisten de ICT van uw mkb laat beheren, profiteert u ook van soft- en hardware van A-merken. Deze experts laten de systemen naadloos op elkaar aansluiten, waardoor u niet meer met programma’s hoeft te werken die niet samengaan. Ook netwerkdiensten vallen onder de verantwoordelijkheid van deze professionals. Zo bent u verzekerd van snel internet dat goed aansluit op de werkzaamheden van uw bedrijf. U kunt ook uw website bij deze experts onder laten brengen middels hosting. Bellen uw medewerkers onderling veel op een dag? Dan hebben deze professionals ook een voordelige oplossing voor u. Ten slotte kunnen uw medewerkers deze specialisten via de servicedesk altijd bellen voor vragen over ICT. U ziet: u geniet met dit pakket van complete ontzorging op ICT-gebied.

Informeer naar de oplossingen voor uw mkb

Bij NDC-IT ontwerpen en implementeren ze graag de allerbeste ICT-oplossingen voor uw bedrijf. Laat de ICT van uw mkb door deze professionals beheren en profiteer van volledige ontzorging op ICT-gebied. Bent u geïnteresseerd in een pakket of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met deze onderneming.