The Alternative
Financieel

Waar is VeChain goed voor?

Met VeChain kun je de echtheid van goederen controleren, zien waar en wanneer het gemaakt is en wat de eindbestemming is. Dit is vooral handig om de verkoop van namaak producten tegen te gaan. Geschat wordt dat deze neppe producten de bedrijven van de echte producten jaarlijks 30 miljard euro kosten. Door elke product te voorzien van kleine chips, kun je het hele productproces volgen.   VeChain werkt op de blockchain en heeft ook een eigen cryptomunt. Deze munt heet VET en staat in de ranking op nummer 25 van marktkapitalisatie. Het is daarom ook een interessante investeringsmogelijkheid.

De toekomst van VeChain

Ondanks dat VeChain al enkele jaren bestaat, is het project nog in volle gang. Momenteel zijn ze wereldwijd bezig om met bedrijven en investeerders te praten. Een grote meevaller is dat de Chinese overheid VeChain al geaccepteerd heeft. Er wordt geschat dat China binnen enkele jaren de grootste economische macht wordt. VeChain kan hier dus optimaal mee van profiteren. De cryptomunt VET staat momenteel dan ook nog laag met een prijs van 1 cent. Deze prijs zal alleen maar omhoog gaan in de toekomst.

Up-to-date met het laatste VeChain nieuws

Er gebeurt dagelijks veel in de wereld van blockchains en cryptomunten. Om dit allemaal bij te houden, zijn er genoeg sites die je kunt bezoeken voor nieuws hierover. Voor VeChain nieuws kun je bijvoorbeeld op CryptoBenelux terecht. Hier vind je het actueel nieuws van VeChain, maar ook over Bitcoin, Ethereum en andere altcoins. Zo kun je erachter komen wat slim is om in te investeren of waar je juist alles van moet verkopen.

https://cryptobenelux.com/vechain-nieuws/