Waardoor neemt je libido langzaam af

Thealternative

Vroeger was het een onderwerp waar helemaal niet over gepraat werd. Zowel niet in een relatie, huwelijk of in de vrienden kring. Maar door de jaren heen hoor ik toch wel eens vrienden over het afnemen van hun libido.

Hoewel dat eigenlijk vrij normaal is en bij iedereen wel voorkomt in bepaalde fases van hun leven is het toch iets wat bij zowel mannen en vrouwen voor veel onzekerheid zorgt. Mannen maken zich zorgen dat zij minder goed presteren in bed en hoe hun vrouw of vriendin dat opvat. Vrouwen worden bezorgt dat mannen eerder de neiging hebben vreemd te gaans als het liefdesleven thuis afneemt.

In een goede relatie is daar natuurlijk niet meteen sprake van en heeft men begrip voor elkaar. Maar toch kan die onzekerheid en schaamte zorgen. Er zijn  gelukkig vele middelen beschikbaar die het libido kunnen verhogen en het liefdesleven verbeterd. Medicijnen op een chemische of natuurlijke basis. Therapieën of aanpassingen van de levensstijl. Doe wel goed onderzoek om te bepalen wat het beste bij jou past.

Libido verhogen man

Mijn vrouw en ik zijn gelukkig. Ik ben blij met onze kinderen en zou ze voor geen goud willen missen. In het begin, dan praat ik over 15 jaar geleden vond ik mijn vrouw erg aantrekkelijk, ik werd al opgewonden al wist ik dat ik haar ging ontmoeten. Dit zijn natuurlijk ook de spannendste tijden van de relatie het begin! Maar nu vind ik het soms moeilijk om ”hem rechtop te krijgen”. Ik hou veel van haar dat weet ik zeker. Ze is de moeder van mijn kinderen en ze is erg zorgzaam. Ik voel me gewoon steeds minder aangetrokken tot haar. We hebben iets nodig in de relatie, zelf zit ik te denken aan onze libido te verhogen. Misschien wat middelen om te spanning terug te krijgen. Misschien mooie lingerie voor haar kopen? of eventueel een gewaagde getinte film kijken samen? Heeft iemand advies voor mij?

Voor meer info : website bezoeken