The Alternative
Image default
Electronica en Computers

Waarom een airfryer kopen?

Waarom een airfryer kopen?

Je kunt een Airfryer kopen zodat je een stuk gezonder kunt frituren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is hooguit een lepeltje olijfolie of zonnebloemolie. Maar vandaag de dag kun je veel meer met airfryers maken als friet en snacks. Je kunt bijvoorbeeld ook groente stomen. Daarnaast kun je vandaag de dag ook een heerlijk biefstukje bakken in de airfryer. Dit is echt een aanrader en je hebt er geen grote klont boter meer voor nodig. Veel mensen denken dat een airfryer een krokant bakt, maar je kunt ook gewoon iets langzaam laten garen. Het is wat ons betreft zeker een aanrader voor wat meer variatie in de keuken.

Kies voor gezonder eten

Het eten van snacks, vlees, friet, aardappelen en groente uit de Airfryer is een stuk gezonder. Dit natuurlijk omdat je niet meer in de boter hoeft te bakken. Maar doordat het nieuw is smaakt het ook vele malen lekkerder. Het internet staat vandaag de dag bomvol met gezonde recepten die je hierin kunt bereiden. Ook beschikken veel airfryers over voorgeprogrammeerde programma’s. Om het gezondst te kunnen eten kun je het beste kiezen voor een airfryer van Philips. Zij hebben de unieke Fat Removal functie waarmee je de snacks gezond houd. Na het bakken kun je al het vet gewoon recyclen. Daarnaast zorgt deze functie er ook voor dat je geen voorverwarming programma hoeft te draaien. Hij beschikt over zo’n krachtige motor dat de temperatuur zo bereikt is.

Wat kun je met de airfryer?

Iedere airfryer heeft zijn eigen unieke technieken. Er wordt steeds meer ontwikkeld op het gebied van airfryers. Bij 5top kun je de verschillende modellen met elkaar vergelijken door de korte, maar krachtige omschrijvingen.  Zo heeft tefal airfryers met 3D air pulse techniek. Dit zorgt ervoor dat je maar een lepeltje olie nodig hebt om snacks en friet lekker knapperig te maken.