The Alternative
Zorg

Wanneer kan ik overstappen van zorgverzekering?

Verwacht u volgend jaar meer of juist minder zorg nodig te hebben dan afgelopen jaar? Dan is het misschien een goed idee om een andere zorgverzekering af te sluiten. U wilt immers niet te veel premie betalen voor zorg die u niet gebruikt. Maar het is ook niet prettig als de zorg die u nodig heeft niet (voldoende) vergoed wordt. U kunt dan nu overstappen van zorgverzekering, zodat aan het begin van het nieuwe jaar uw nieuwe zorgverzekering ingaat. In sommige gevallen is het afsluiten van een andere aanvullende verzekering al voldoende. Maar het kan ook nodig zijn om helemaal voor een andere zorgverzekeraar te kiezen. Bijvoorbeeld omdat deze meer opties biedt.

Kiezen voor zorgverzekeraar Salland

Zoekt u een zorgverzekeraar die kwaliteit biedt? Een zorgverzekeraar die begaan is met haar klanten en iedereen gelijke kansen wil bieden? Dan voldoet zorgverzekeraar Salland ongetwijfeld aan uw verwachtingen. Bij ons betaalt iedereen dezelfde basispremie, in welke staat van gezondheid u ook verkeert. Of u goede zorg kunt krijgen of niet, zou immers niet afhankelijk moeten zijn van uw financiële situatie. Bij Salland zijn we altijd op de hoogte van de zorg in de regio. We weten welke zorgaanbieders er zijn en we kunnen u helpen bij het vinden van een behandelaar waarbij u zich prettig voelt.

Orthodontist verzekering afsluiten

Veel kinderen hebben een beugel nodig om het gebit recht te zetten. Soms gaat het om een lichte overbeet, soms is het iets ingewikkelder. Hoe dan ook wilt u niet volledig zelf op hoeven draaien voor de kosten van de orthodontist. Als u bij Salland een tandartsverzekering afsluit, dan zijn kinderen tot 18 jaar met u meeverzekerd. De kosten voor de orthodontist worden in dat geval (grotendeels) vergoed. Kijk voor meer informatie over een orthodontist verzekering op onze website, of neem contact op.

https://www.salland.nl/