Wat is Rauwe CacaoRauwe cacao is niet verhit en omdat het niet verhit is, blijven alle goede stoffen die cacao eigen is, bestaan. Normaal gesproken wordt cacao verhit. Dit is veelal nodig in productprocessen van voedingswaarde waar cacao voor nodig is. Cacao kennen we eigenlijk allemaal wel. Het is namelijk de grondstof voor chocolade. Echter wordt cacao steeds meer en op verschillende manieren gebruikt. De bekendste variant op dit moment zijn cacao nibs. Deze nibs zijn tegenwoordig overal wel te verkrijgen zoals in de grotere supermarkten als online.
Rauwe cacao voordelenDe goede eigenschappen van cacao blijven dus bestaan wanneer de cacao niet verhit wordt. Onverhitte cacao is verkrijgbaar onder de namen raw cacao of rauwe cacao op z’n Nederlands. Er zitten vele gezonde voordelen aan deze superfood. Zo zit het boordevol antioxidanten maar zitten er ook vele vitamines en mineralen in. Hieronder de voordelen uitgelicht.
Lees alle voordelen op de site www.rauwecacao.com
|
Voor meer info : website bezoeken |