Wat u kunt verwachten bij de fysio in Oosterhout en Waalwijk

Bij FysioProFit werken we met een klein team van deskundige en professionele fysiotherapeuten. Als toevoeging op ons eigen vaste team is er bij ons ook regelmatig een stagiair werkzaam. Deze stagiairs zijn studenten die de opleiding fysiotherapie volgen en binnen de praktijk van FysioProFit de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Deze ontwikkeling wordt bijgestaan door een vakkundige begeleider van de praktijk zelf. Zo kan het voorkomen dat u niet door één, maar door twee personen geholpen wordt. Verder wordt er gebruik gemaakt van een “handdoekpolicy”, u bent verplicht deze tijdens iedere behandeling mee te nemen. Daarnaast verwacht FysioProFit dat u als cliënt de regels aanhoudt van persoonlijke hygiëne, hierbij wordt verwacht dat iedere patiënt zichzelf hieraan houdt. Deze hygiëneregels worden over het algemeen bij iedere fysio in de regio Waalwijk of Oosterhout gehanteerd.

Fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout voor fysiotherapie

Een fysiotherapeut is er niet alleen maar om mensen van hun pijntjes af te helpen, maar zou moeten dienen als een begeleider. Dat vinden ze bij PysioProFit. Zij zijn van mening dat een fysiotherapeut een coach is die helpt met het bereiken van uw lichamelijke doelen. Samen met een van de fysiotherapeuten van FysioProFit worden eerst uw lichamelijke problemen in kaart gebracht. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt, hierin wordt een prognose gemaakt hoelang en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Voor de regio Oosterhout en Waalwijk kunt u voor de fysio altijd terecht bij de persoonlijke en actieve begeleiding van FysioProFit. Aan het einde van uw behandelperiode volgt er een evaluatie met de fysiotherapeut, er wordt een enquête ingevuld en u kunt uw ervaringen hierdoor delen met de praktijk.

FysioProFit: dé fysio in Waalwijk en Oosterhout

Bij FysoProFit in Oosterhout en Waalwijk kunt u terecht voor al uw klachten, blessures en pijntjes. Binnen deze praktijk wordt er gewerkt met een klein team, bestaande uit drie deskundige fysiotherapeuten. Allen zijn zij zeer gespecialiseerd en gedreven om iedereen op de best mogelijke manier te helpen. Met specialisaties op het gebied van algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, reuma en arbeidstherapie kunt u altijd terecht bij een van de therapeuten met uw klachten. Met de drie fysiotherapeuten in de praktijken van FysioProFit is er naast de nodige mankracht ook de kwaliteitskennis in huis. De fysio die gevestigd zit in Waalwijk is iedere doordeweekse dag open, maar ook de zaterdagochtend tot 12 uur is de praktijk open. De fysio gevestigd in Oosterhout is alleen doordeweeks open, op onregelmatige tijden.

Voor meer info : website bezoeken