Wat zijn de voordelen wanneer u dozen gaat kopen bij de specialist?

Dozen kopen doet u uiteraard bij een specialist die over uitgebreide kennis beschikt. Wanneer u gaat zoeken naar die specialist, is het aan te raden om te kijken naar mogelijkheden die De Jong Verpakking u kan bieden. Zij zijn sinds 1996 een onafhankelijke fabrikant van golfkarton dozen. Daarnaast kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van een flexibele dienstverlening, zo nodig kunnen zij leveren op feestdagen of op een zaterdag of zondag. Verder kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van zeer snelle fabricage, zo is het mogelijk om binnen 5 dagen assortimentsdozen te leveren. Uw wensen en behoeftes staan centraal bij ons!

Uw dozen kopen, gemaakt door een bedrijf die onafhankelijk inkoopt

Wanneer u dozen gaat kopen, kunt u deze het beste zoeken bij onafhankelijke fabrikanten. Zij zijn in veel gevallen goedkoper doordat zij geen eigen papierfabriek hebben en dus onafhankelijk kunnen kopen op de vrije markt. De Jong Verpakking is zo’n onafhankelijke fabrikant. Zo kunt u bij ons de beste en eerlijkste producten verwachten. Aan de hand van dit papier worden de dozen gemaakt die u bij ons kunt kopen. Daarnaast biedt deze aanpak de nodige flexibiliteit met betrekking tot de productieflexibiliteit. Zodoende kunnen ze snel schakelen en zijn uw dozen die u bij dit bedrijf kan kopen snel geproduceerd en geleverd. Dus wilt u kiezen voor een onafhankelijke en betrouwbare partner? Kijk dan eens naar De Jong Verpakking.

Dozen kopen en deze laten leveren in het weekend

Dozen kopen kan uitstekend bij een specialist als De Jong Verpakking. Bij dit bedrijf kunt u uw dozen zelfs in het weekend laten bezorgen. U kunt dit gemakkelijk doorgeven door te bellen of faxen naar de verkoop binnendienst. Zo kunt u uw dozen kopen tegen een scherpe prijs, bent u verzekerd van een juiste kwaliteit. Maar Als kers op de taart kunt bent u verzekerd van de allerhoogste service binnen de markt. Dus wilt u uw dozen kopen bij een bedrijf die staat voor zijn klanten en deze zo goed mogelijk wilt helpen? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van De Jong Verpakking.

Voor meer info : website bezoeken