Een goede online marketing strategie is van groot belang

De verwachtingen waaraan een website tegenwoordig moet voldoen worden steeds hoger. Niet alleen in design, maar ook in technische functionaliteit. Met een mooi samenhangend geheel van creativiteit, gebruikersvriendelijkheid en een correct toegepaste SEO-strategie, maakt u het verschil tussen een ‘dertien-in-dozijn-website’ en een website die opvalt en goed bezocht wordt! Geen tijd? Of is dit alles u te ingewikkeld? Laat dan online marketingspecialisten deze taken van u overnemen!

Haal meer bezoekers naar uw website met een mooi webdesign
Een website is vandaag de dag veel meer dan alleen een extra visitekaartje. Met de nieuwste technieken kan men tegenwoordig een mooi webdesign maken dat aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Zeker wanneer een mooi webdesign ook naar behoren werkt straalt dit kwaliteit betrouwbaarheid uit. Dit komt allemaal voort uit een goed doordachte online marketingstrategie. Een goede strategie zorgt voor een toename van uw conversie! Waar laat u een mooie, goed doordachte website ontwikkelen? In Eindhoven natuurlijk. Eindhoven is dé stad waarin techniek en design samenkomen. Dus als u op zoek bent naar echte vakmensen, kies dan voor webdesign Eindhoven!

Het belang van online reclame maken
Een goede online marketingstrategie wil bij veel bedrijven nog wel eens vergeten worden. Deze strategie moet meegenomen worden bij het ontwikkelen van uw website. Met slim geschreven teksten, die onder andere een paar keer het zoekwoord bevat waarop uw gevonden wilt worden, zorgt voor een betere vindbaarheid van uw site via Google. Maar dit is niet alles! Het is ook belangrijk dat u online reclame maakt. Dit doet u door middel van social media campagnes, Google Ads en re-marketing banners. Deze middelen zorgen er allemaal voor dat u meer bezoekers op uw website krijgt. En ook hierdoor krijgt u een betere Google-score. Wist u dat 90 procent van gebruikers hun informatie alleen van de eerste pagina van Google haalt? En dat van die 90 procent nog eens 60 procent alleen op de bovenste drie links klikt? Deze eerste drie links zijn allemaal gesponsorde links. Dat zijn bedrijven die voor een bepaalde tijd een online campagne voor hun bedrijf of product voeren. Daaraan zijn kosten verbonden. Daarom is het van groot belang dat uw website in ieder geval minimaal op de eerste pagina van Google gevonden wordt. Hiervoor is online marketing Eindhoven uw oplossing! Zij zullen ervoor zorgen dat u een toppositie binnen Google behaalt en deze behoudt!

Een mooi webdesign, veiligheid en een goede online strategie zijn erg belangrijk
De specialisten in het zuiden van Nederland zullen uw website naar een hoger niveau tillen. Dit doen zij niet allen met een mooi webdesign dat de huisstijl van uw bedrijf weergeeft. Maar ook met een stukje SEO en veiligheid. Door gebruik te maken van onder andere SSL certificaten zullen zij ervoor zorgen dat alle informatie die u verkrijgt, via uw website allemaal versleuteld verstuurd wordt. Zo beschermt u online persoonlijke informatie tegen bijvoorbeeld hackers. Een veilige en betrouwbare website vergroot bovendien het aantal bezoekers. Een expert in huis halen biedt dan ook veel voordelen, waarvan u zelfs na jaren nog profiteert!

Voor meer info : website bezoeken

Webdesign bureau zoeken

Van de week heb ik de opdracht gekregen om een webdesign bureau zoeken. Mijn baas en de ondernemer van ons bedrijf wilt een nieuwe website laten maken. We zijn een bedrijf voor zonwering en zijn gevestigd in Arnhem. We hebben al een website die wij in het begin hebben laten bouwen. Momenteel zijn wij er niet meer blij mee en willen graag en nieuwe laten maken bij een ervaren bedrijf. Omdat mijn baas druk is heb ik de opdracht gekregen om daar naar te kijken en bedrijf te vinden die ons website voor minder dan 600, – euro kan maken.

Goedkope websites

Op die manier ging ik op Google zoeken naar goedkope websites en wat deze bedrijven ons kunnen aanbieden. In de top posities van Google vond ik SiteToGo.nl een webdesign bureau met 9,6 score van de 10. Ik ben snel naar de website gegaan om te kijken wat zij aanbieden. Het was een mooie website natuurlijk en het bedrijf maakte websites voor maar 450,- met van alles erop. Zo regelde het bedrijf alles voor ons van domeinnaam aanvragen tot google maps kaartje op de website, contactformulier en statistieken. De websites die zij maken zijn responsieve en zijn volledig te zien op elke telefoon, tablet of laptop. Handig aangezien alle mensen tegenwoordig telefoon op tablet gebruiken om snel en efficiënt dingen op te zoeken.

Webdesign bureau SiteToGo.nl

Via het contactformulier heb ik contact opgenomen met webdesign bureau SiteToG.nl. Binnen één dag werd ik terug gebeld door de website bouwer. Wij hebben paar dingen doorgenomen, zoals wat de bedoeling was, hebben wij een logo, wat hebben wij in gedachten aan een website. Vervolgens mocht ik een template uitkiezen en met alle informatie zou de medewerker en offerte aanmaken en aan de slag gaan met ons nieuwe website.

Mijn baas was heel blij met het bedrijf en de prijs! Snel, duidelijk en top service van SiteToGo!

Voor meer info : website bezoeken