The Alternative
Beauty en verzorging

Wil jij prachtige lange en volle wimpers?

Dat is zeker mogelijk! Niet iedereen is namelijk gezegend met volle en lange wimpers. Maar niet getreurd dus, ook jij kunt dit voor elkaar krijgen. In Oldenzaal kun je namelijk wimperextensions laten plaatsen. Je kent extensions waarschijnlijk wel voor je haren, maar je hebt ze dus ook voor je wimpers. Ze zijn niet permanent (net zoals bij haarextensions) maar ze gaan wel een tijdje mee. De wimperextensions in Oldenzaal zijn ook nog eens van hoge kwaliteit. Zo lijken ze net op je echte wimpers, alleen zijn ze bij elkaar dan voller en langer na zo’n behandeling. Een must voor elke fashionista die graag prachtige wimpers wilt.

Hoe werkt het?

De haartjes worden stuk voor stuk geplaatst. Dat is dus anders wanneer je zelf nepwimpers op je ogen plakt. Deze zijn vaak in een soort hele strips vol met wimpers. En je plakwimpers zijn maar voor eenmalig gebruik. Als je deze elke dag gebruikt kost dat veel tijd in de ochtend (of eventueel de avond) en uiteindelijk zijn de dan ook best prijzig. Een beetje goede nepwimpers kosten al zo’n 5 euro per stuk. Wimperextensions die in Oldenzaal kunt laten zetten blijven langer zitten en zijn uiteindelijk dus nog voordeliger ook nog. En het wordt beter gezet omdat dus haartje per haartje gaat. Je eigen wimpers worden niet beschadigd en het is niet schadelijk voor je gezondheid en je ogen.

De beautysalon in Oldenzaal

In Oldenzaal heb je dus een beautysalon zitten die veel ervaring heeft met het plaatsen van wimperextensions. Let er wel op dat je minimaal 17 jaar oud moet zijn voor wimperextension in Oldenzaal. Een hele set kost €60 euro en je kunt dit elke paar weken laten bijwerken. Wil je ze niet meer hebben dan kun je daar ook een afspraak voor inplannen. Trek ze er niet zelf uit.