Wonen en werken in Tiny House – is dat mogelijk?

Woonminimalisten kunnen er een lied over zingen: Het hoeft niet altijd groot, groter, groter, groter te zijn, je kunt in de kleinste ruimte wonen, werken en leven – zonder twijfel is niet alleen de onafhankelijkheid verleidelijk, maar ook het idee om op het platteland te werken.

Maar: de professionele eisen die aan de werkplek worden gesteld, zijn niet alleen heel verschillend, ook degenen die zich beperken tot een zeer beperkte privé-ruimte zullen zeker genieten van een royalere werkomgeving – vooral omdat de thuiswerkplek in een Tiny House een sociaal isolerend effect kan hebben, terwijl bijvoorbeeld het samenwerken in een oude fabriek die is omgevormd tot een co-working space bijna de creativiteit kan inspireren.

Juist deze contrasten maken dat we beide modellen vaak meer waarderen. Uiteindelijk gaat het om professionele taken en de eigen persoonlijkheid: sommigen houden van intimiteit en reductie, terwijl anderen de voorkeur geven aan een ruime en uitgebreide werkomgeving – eventueel met dezelfde inrichting als het tiny house van tinyy.
 

Het scheiden van leven en werk in een tiny house

Met de toenemende zelfstandigheid in Nederland is het niet gemakkelijker om de woon- en werksituatie te scheiden. Het wonen in een Tiny House kan zo’n scheiding echter ook makkelijker maken: in de kleinste ruimtes is er vaak geen ruimte voor een extra werkplek, dus de werktijden worden buiten doorgebracht. Zo kunt u ook de voordelen van een werknemer als zelfstandige ervaren.

Op een bepaald moment in het thuiskantoor valt de deken op je hoofd, je krijgt een echte opslagwaanzin en komt er graag tussenuit. Een Tiny House geeft je waarschijnlijk de mogelijkheid (of de verplichting) om je werk buiten te doen vanwege de minimalistische structuren. U kunt een kamer huren in een van de bovengenoemde co-workingspaces, waar u met andere mensen samenwerkt.

 

Thuiskantoor bij Tiny House

Als de kamer niet genoeg ruimte biedt, maar u toch een kantoor aan huis wilt (of moet) opzetten in het Tiny House, dan zijn er veel oplossingen om het meeste uit de ruimte te halen. Bijvoorbeeld, werken in Tiny House met planken als ruimteverdeler. Dit houdt de kosten van het tiny house laag terwijl het toch te mogelijheden vergroot.

Deze bieden u aan de ene kant opslagruimte en aan de andere kant verdeelt u uw kamers zodat u een kamer in twee delen kunt indelen. Wat u niet in het vloeroppervlak kunt opslaan, kunt u op de wanden plaatsen.

Gebruik eenvoudigweg hangende planken. Zorg er echter voor dat uw muur niet te veel planken heeft, anders lijkt dit vaak overbelast. Als u het aantal planken gelijkmatig over de wanden verdeelt, zal één wand niet te veel verschijnen en één wand te weinig overwogen worden. Als uw Tiny House door ongebruikte nissen of hoeken niet blijkt te functioneren, gebruik dan de kamer met ingebouwde kasten – in miniatuurhuizen is dit over het algemeen aan te raden.

Inbouwkasten kunnen met wat vakmanschap voordelig door u zelf worden gebouwd of in bedrijf worden gesteld (veel duurder).

Tip: Als u gewend bent aan thuiswerken en in de toekomst in een Tiny House wilt gaan wonen en werken, selecteer dan vooraf uw Tiny House volgens de plattegrond en het ruimtegevoel. Sommige modellen zijn beter geschikt voor een dergelijk gecombineerd gebruik dan andere.
 

 

Minimalisme op verschillende niveaus

Minimalisme verwijst naar de beperking tot het essentiële. Minimalisme kan vele verschillende vormen aannemen. Voor sommigen kan het al de vermindering van hun eigendom zijn en voor anderen bestaat het minimalisme uit de volledige verandering van hun levensstijl en, last but not least, uit het afzien van consumptie als een statement tegen de consumentenoriëntatie in onze samenleving. Tip: Begin klein! Je hoeft niet je hele leven op zijn kop te zetten. Misschien wil je in de keuken beginnen. Of eerst boeken en kleren sorteren. Het kan genoeg zijn om weg te komen van dingen die je niet (meer) gelukkig maken. Sorteer ze uit en ontdek zelf wat u bijzonder gelukkig maakt en wat u minder gelukkig maakt – in uw privé- en beroepsleven.

Romantische time-out in een Tiny House

Bent u op zoek naar een heel bijzondere retraite – romantisch, rustig, exclusief? Dan hebben we iets voor u – een geheime tip, niet alleen voor honeymooners: een schuilplaats in de ware zin van het woord is de Tiny House in Lisse. Op deze bijzondere plek ervaart u een zeer bijzondere nabijheid van de natuur met alle comfort. 

Omringd door bollenvelden en pure natuur

Omringd door de aangename geur van het bos, kunnen gasten hun gedachten laten dwalen, creatief zijn of gewoon de uren op een dromerige manier laten verstrijken. De Tiny House heeft een totale woonoppervlakte van 50 m² en een terras van 30 m². Het is uitgerust met een groot tweepersoonsbed, een woonkamer, een theestation, een inloopkast en een bad voor twee personen met uitzicht op het bos. Hier wordt een pauze voor twee personen een onvergetelijke ervaring!

Als u nog meer van de natuur wilt genieten, moet u de nacht buiten doorbrengen. Liggend onder de sterrenhemel met een prachtig uitzicht op de natuur beleeft u een romantische tijd voor twee. Er is hier al menig huwelijksaanzoek gedaan. Wie de boomhut ooit heeft leren kennen, zal deze herinnering graag steeds weer opfrissen – niet in de laatste plaats omdat de pure natuur hier kan worden gecombineerd met ontspanning voor lichaam, geest en ziel.

Lisse

Ook vandaag de dag is de Lisse nog steeds een ideale plek om zich terug te trekken uit de drukte van het dagelijks leven. Het keukenteam zorgt voor een culinair verwenprogramma: een uitgebreid ontbijtbuffet, ‘s middags een “Light Lunch” met soep, saladebuffet en een klein dagmenu, ‘s middags taart en strudel en ‘s avonds het 4-gangen-menu met extra salade- en kaasbuffet vindt u in het halfpension.

Het badhuis biedt verschillende ontspanningsmogelijkheden – 5 zwembaden en 8 sauna’s zijn beschikbaar voor de gasten. Het spa-team verwent de gasten ook met massages en cosmetische behandelingen. De ontspanningsruimtes nodigen u uit om een boek te lezen of gewoon te luisteren naar het gekraak van de open haard.

Ook zijn er tal van mogelijkheden voor sportactiviteiten: De natuur rondom de Kranzbach nodigt uit tot wandelen, wandelen en fietsen. Deelname aan het activiteitenprogramma is gratis.

Een bijzonder hoogtepunt is het nieuwe Meditatiehuis een bijzondere krachtplek in het midden van het bos – slechts een paar stappen achter de boomhut. Het meditatieaanbod in Kranzbach biedt beginners de mogelijkheid om verschillende meditatietechnieken te leren kennen.

Voor gevorderde studenten is een intensieve ervaring in een bijzondere sfeer mogelijk. De meditatie-experts van Lisse zijn opgeleid om verschillende soorten meditatie te begeleiden en nemen de gasten graag mee op een “reis in stilte”. Trakteer uzelf en uw geliefde op een verwenweekend in deze bijzondere Tiny House in Lisse verheugt zich op uw verzoek!

Het schakelmateriaal van Schneider Electric Merten

Als u in huis met de elektra aan de gang gaat, zoals schakelmateriaal plaatsen, wilt u natuurlijk de beste kwaliteit schakelaars in huis halen voor een zo scherp mogelijke prijs. Tot de goed bekend staande merken schakelmateriaal behoort onder meer het topmerk Schneider Electric Merten. Dit schakelmateriaal staat bekend om zijn strakke en fraaie design en zijn robuustheid. Wie kiest voor Schneider Electric Merten schakelmateriaal heeft de garantie op een duurzaam merk, dat tegen een stootje kan 

De wortels van het bedrijf Schneider Electric gaan terug tot 1836, toen in Frankrijk een voorloper opgericht werd van deze onderneming. Aanvankelijk hield Schneider Electric zich vooral bezig met de ontwikkeling van elektrisch motoren en het ontwerpen van locomotieven. In de jaren 1980 nam Schneider Electric tal van andere bedrijven over en verbreedde de focus zich naar de hele energiesector, waaronder schakelmateriaal en andere producten op het gebied van energieopwekking en elektrisch materiaal. 
In het jaar 2006 volgde de overname van het Duitse energieconcern Merten, een bedrijf dat toen exact honderd jaar bestond en allerlei materialen en benodigdheden maakte voor de elektriciteitsmarkt. Tegenwoordig is Schneider Electric een internationaal leidende onderneming op het gebied van energiebeheerssystemen. Het hoofdkantoor van Schneider Electric is gevestigd in Rueil-Malmaison, een voorstad van Parijs. De afgelopen jaren maakte het bedrijf jaarlijks zo’n twee miljard euro winst. 
 
Het schakelmateriaal voor elektra van Schneider Electric Merten is van topkwaliteit. Dit merk kenmerkt zich voornamelijk door robuust gebouwde schakelaars, die tegen een stootje kunnen. Daarnaast heeft Schneider Electric Merten als voordeel dat de materialen van deze producent scherpgeprijsd zijn. Ten slotte kunt u bij Schneider Electric Merten voor diverse modellen en ontwerpen terecht. De keuze qua soorten en uitvoeringen schakelmaterialen is groot. Neem nu een kijkje in onze webshop en bestel snel en eenvoudig jouw favoriete schakelmateriaal van dit Frans-Duitse topmerk, dat behoort tot de meest bekende merken schakelmateriaal dat op de markt verkrijgbaar is. Met Schneider Electric Merten weet u in elk geval zeker dat u gaat voor betaalbare kwaliteit!

Voor meer info : website bezoeken

Je tegels en voegen onderhouden

Jammer genoeg worden de voegen tussen je mooie tegelvloer in de loop van de weken, maanden en jaren steeds minder wit. De tegels zelf zijn best makkelijk schoon te houden met water en wat schoonmaakproducten. De voegen schoonmaken zal je echter wat meer tijd gaan kosten. Voegen zijn er om de tegels stevig op hun plek te houden. Ze bestaan uit een mix van cement, zand en water. In tegenstelling tot de tegels heb je met de voegen wel last van vocht en vuil wat het vast zal houden. Daardoor is het onderhouden van de voegen wel wat meer arbeidsintensief.

 

Voordat je begint met de voegen schoonmaken is het van belang dat je eerst de tegelvloer volledig schoon hebt gemaakt. Geef deze daarom eerst een grondige poetsbeurt voordat je begint aan de voegen.

 

Je moet er bij de komende stappen eerst goed over nadenken of je de voegen wilt gaan verven of niet. Wanneer je de voegen verft krijg je natuurlijk een mooi evenredig effect en zul je ook het mooiste resultaat krijgen. Wanneer je ervoor kiest om de voegen te verven is het volstaat het om de voegen even schoon te maken met een schuurspons en schoonmaakmiddel om al het vuil weg te krijgen. De voegen dien je hierna volledig te laten opdrogen omdat de voeg verf anders absoluut niet aangebracht kan worden. Je moet aan het soort verf en de grootte van de voegen laten afhangen van hoe je de verf aan gaat brengen. Je kunt het met behulp van een verfkwast doen of rechtstreeks uit de tube met een applicatiedop. Je moet na het verven wel alles rustig kunnen laten drogen en hierna kun je de overtollige voegenverf gaan verwijderen met een zacht sponsje. Met voegenverf kun je de voegen wit maken zoals ze aan het begin waren. Je kunt er uiteraard ook een ander kleurtje aan geven.

 

Mocht je de voegen alleen willen schoonmaken is het vaak zo dat alleen een schuurspons niet volstaat voor een ultiem resultaat. Probeer het poetsen eens te doen met een tandenborstel en wat bleekmiddel. Vaak kan dit je echt al een eind op weg helpen.

 

Voor meer info : website bezoeken

Luxe tuinkamers

Je kunt tegenwoordig betaalbaar wel hele luxe tuinkamers laten bouwen dat eigen er niet meer op lijken. Een tuinkamers was vroeger een simpele ruimte maar tegenwoordig is dat het zeker niet met alle nieuwe mogelijkheden.

Spa

Een heel populaire optie voor de tuinkamer is tegenwoordig de spa compleet met een sauna. Bij veel mensen in de tuin zit nu een tuinkamer met een Turkse stoombad, wellnessruimte en sauna. Je kunt de spa zo gek of zo simpel maken als je dat zelf wil en dit kan al heel goedkoop met de tuinkamers van capdevilla.nl.

Extra ruimte

Veel mensen laten een tuinkamer bouwen omdat ze extra ruimte nodig hebben. Sommige laten een tuinkamer bouwen om er een simpele slaapkamer van te maken door capdevilla.nl en andere kiezen ervoor om er een mooie gastverblijf van te maken. We hebben zelfs gezien dat mensen een thuisbioscoop hebben gemaakt van de tuinkamer.

Als je er de ruimte maar voor hebt kan de tuinkamer zo groot worden gemaakt als je dat zelf wilt. Je kunt met de ontwerper alles bespreken en een offerte op maat laten opstellen. Zo weet je precies wat het gaat kosten om de tuinkamer te bouwen en hoe snel het opgeleverd kan worden.

Capdevilla.nl

Verasol.nl

Dreumel.nl

Voor meer info : website bezoeken

Schuifpuien, een mogelijkheid voor iedereen!

Veel mensen weten al wat schuifpuien zijn, voor de mensen die dit niet weten zal ik het eerst nog even kort uitleggen. Schuifpuien zijn grote glazen deuren die schuivend te openen zijn, meestal worden deze geplaatst tussen woonkamer en achtertuin of terras. Schipper Ede is een bedrijf dat mij op het idee heeft gebracht om een schuifpui te kopen, zelfs toen ik van tevoren dacht dat het in mijn kleine rijtjeshuis niet mogelijk was om er een te plaatsen.

Schuifpuien monteren in een klein huis, geen probleem!

Ik dacht dat het voor kleine huizen niet mogelijk was om schuifpuien te plaatsen, echter heeft Schipper Ede het tegendeel bewezen. Ik woon in een buurt met rijtjeshuizen die allen niet heel ruim zijn, ook is de ruimte in de achtertuin beperkt, het terras is ook klein. Bij schuifpuien heb ik altijd het beeld gehad dat het bestemd is voor mensen van de hogere klasse met ruime woningen en achtertuinen.

Na mijn gesprek met een adviseur bij Schipper Ede is mijn beeld veranderd, tijdens mijn bezoek werd aan mij uitgelegd dat een schuifpui eigenlijk voor iedereen betaalbaar is wegens het grote aanbod en de diversiteit aan verschillende materialen.

Sinds afgelopen augustus zit er bij ons in huis ook een schuifpui, gemonteerd door Schipper Ede, ik ben erg blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Tegenwoordig komt er veel meer licht in mijn woonkamer en is de verbinding tussen woonkamer en achtertuin een stuk ruimer dan voorheen. Schuifpuien zorgen ervoor dat het huis van ieder een stuk praktischer wordt, veel meer is mogelijk en de woonkamer wordt een stuk vrolijker door de hoeveelheid licht die extra binnen komt door het glas van de schuifpui.

Geïnteresseerd?

Heeft u na het lezen van deze blog enige interesse of vragen gekregen, dan adviseren wij u om eens langs te komen in de showroom van Schipper Ede. Alle werknemers hier kunnen u voorzien van deskundig advies en helpen u bij het maken van een beslissing. Mocht u geen tijd hebben voor een bezoek aan Schipper Ede is het ook mogelijk om hen een email te sturen of op te bellen om uw vraag te stellen, u zult altijd antwoord op uw vragen krijgen of een brochure aanvragen.  

Kijk voor meer informatie op www.schipper-ede.nl

Voor meer info : website bezoeken

Opslagmarkt.nl opent nieuwe vestiging: Opslagruimte Rotterdam

Per 1 februari opent Opslagmarkt.nl een nieuwe vestiging genaamd: Opslagruimte Rotterdam. De nieuwe vestiging is het gevolg van de toenemende vraag naar betaalbare bewaar- en opslagplaatsen. Opslagmarkt.nl heeft haar nieuwe pand te danken aan haar succesvolle “opslag formule”, waardoor particulieren veel op kunnen slaan tegen een betaalbare prijs. De nieuwe opslagplaats in Rotterdam is het tiende pand van Opslagmarkt.nl BV. Op dit moment heeft Opslagmarkt.nl meerdere magazijnen en pakhuizen staan in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Groningen, Nijmegen en Arnhem.

Opslagruimte Rotterdam, kwaliteit voor uw geld!

Opslagmarkt.nl geeft haar klanten de mogelijkheid om hun inboedel op te slaan tegen een lage prijs. Volgens Opslagmarkt.nl is dit mogelijk doordat zij hun panden kunnen aanschaffen tegen gunstige voorwaarden. Een andere factor is het aantal werknemers binnen Opslagmarkt.nl BV. Doordat Opslagmarkt.nl relatief weinig werknemers heeft en een groot deel van haar processen geautomatiseerd heeft, in vergelijking met andere bedrijven die magazijnen en bewaarplaatsen verhuren, kunnen de magazijnen en opslagplaatsen van Opslagmarkt.nl verhuurd worden tegen de meest gunstige prijzen. Op dit moment ontvangt Opslagmarkt.nl ongeveer 10% van de omzet binnen de markt waar zij actief in zijn. Opslagmarkt.nl verwacht dat haar omzetaandeel de komende jaren sterk zal gaan groeien.

Opslagruimte Rotterdam, meer dan een opslagplaats?

De nieuwe opslagruimte in Rotterdam is uitgerust met liften en rolbanden. Hierdoor hoeven de klanten van Opslagmarkt.nl hun bezittingen niet zelf te verplaatsen, maar wordt dit automatisch voor hen gedaan. Daarnaast is de nieuwe opslagplaats in Rotterdam optimaal beveiligd, zowel vanbinnen als vanbuiten. Hiervoor wordt de nieuwste beveiligingstechnologie gebruikt. Als laatste is de nieuwe opslagruimte uitgerust met een modern ventilatiesysteem. Hierdoor blijft het pand schoon, aangenaam en is het mogelijk voor de klanten van Opslagmarkt.nl om hun bezittingen voor een langere periode op te slaan. Door middel van deze voorzieningen hoopt het management van Opslagmarkt.nl een goede concurrentiepositie in te nemen en de opslagmarkt in Rotterdam snel te veroveren.

Per 1 februari is het mogelijk voor particulieren om hun eigendommen te bewaren in Opslagruimte Rotterdam. Meer informatie over de opslagplaatsen en magazijnen van Opslagmarkt.nl kan gevonden worden op de website van Opslagmarkt.nl.

Voor meer info : website bezoeken

Coniferen snoeien in april

Uw coniferen snoeien in april is helemaal juist. Althans, als het in april niet bloedheet is. In april kan het namelijk flink zonnig zijn en op een zonnige dag uw coniferen snoeien is zeker niet aan te raden. De gesnoeide coniferen zouden daardoor beschadigd kunnen raken met als uiteindelijk gevolg dat de coniferen bruin worden of zelfs in zijn geheel dood gaan. Zorg er dus voor dat u uw coniferen op een bewolkte dag snoeit. Overigens werkt dat voor uzelf ook een stuk prettiger. In de bloedhitte uw coniferen snoeien is namelijk geen pretje. Naast de maand april zou u er ook voor kunnen kiezen om uw coniferen in maart of in mei te snoeien. Later dan mei uw coniferen snoeien is weer af te raden omdat de zon dan doorgaans te vel is. Gebruik daarom altijd het voorjaar voor het snoeien van uw coniferenhaag.

Snoei uw coniferen ook in september of in oktober

Uw coniferen één keer per jaar snoeien is in principe al voldoende, maar twee keer per jaar uw coniferen snoeien is eigenlijk nog beter. Naast het voorjaar kunnen wij het aanraden om uw coniferen ook in het najaar te snoeien. Het liefst in de herfst. De maanden september en oktober zijn daar het meest geschikt voor. Door uw coniferen twee keer paar jaar te snoeien blijven er nieuwe scheuten groeien. Op die manier houdt u uw coniferenhaag altijd sterk en gezond. De kans op het ontstaan van bruine plekken is dan ook minimaal.

Hoe u het beste uw coniferen kunt snoeien zonder deze te beschadigen

Wij zullen u uitleggen op welke manier u het beste uw coniferen kunt snoeien zonder dat u uw coniferen beschadigd. Hierboven is al benoemt dat u uw coniferen het beste op een bewolkte dag kunt snoeien. Daarbij willen wij ook graag melden dat u uw coniferen niet moet snoeien wanneer het buiten onder het nulpunt is. Tevens wanneer de kans bestaat dat het buiten onder het nulpunt wordt is het af te raden om uw coniferen te snoeien.

Ook verdragen coniferen het niet als ze te drastisch worden gesnoeid. Het top op de stam van de coniferen snoeien, ook als herstelpoging om bruine plekken te voorkomen, is zeer sterk af te raden. De meeste coniferen zullen na een drastische snoei doodgaan waarna u de coniferen kunt verwijderen.

Bij het snoeien van uw coniferenhaag kunt u alvast een aantal dingen klaarleggen. Een trap, een elektrische snoeischaar of een normale snoeischaar, tuinhandschoenen, een veiligheidsbril, bedekkende kleding en eventueel een verlengsnoer. Kijk eerst of u takken ziet die ver uitsteken en snoei of knip die als eerste weg. Begin aan de bovenkant van de haag en werk vanaf daar naar beneden toe. Aan de bovenkant van de haag kunt u namelijk beter zien wat u doet en op welke plekken u de coniferen moet snoeien. Vervolgens kunt u de coniferen scheren. Dat betekent dat u de coniferen laagje voor laagje snoeit. Op die manier voorkomt u dat u te veel van de coniferen wegsnoeit. Bekijk de coniferen ook tussen het scheren door vanuit verschillende hoeken en hoogten. Zo houdt u altijd de vinger op de pols en ziet u of u op de juiste weg bent of niet.

Voor meer info : website bezoeken

Soorten matrassen

Als je een nieuw matras wilt gaan kopen, dan is er een grote kans dat jij je verbaast over de hoeveelheid soorten en merken matrassen die er zijn. De juiste maat van het matras heb je waarschijnlijk al duidelijk, een matras120 x200 bijvoorbeeld, maar alle soorten en merken dat zorgt ervoor dat de keuze erg lastig wordt. Het is wel van belang dat je weet waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuw matras. In dit artikel zullen een aantal soorten matrassen worden genoemd met een kleine uitleg. Hierdoor kan jij goed voorbereiden op de aankoop van een nieuw matras.

Een polyether matras heeft een kern van polyurethaanschuim. Dit is een flexibel en veerkrachtig materiaal dat is opgebouwd uit allemaal kleine cellen. Na indrukking van het matras, zal het matras weer terug gaan naar zijn oorspronkelijke vorm. Een koudschuim  matras wordt ook gemaakt van polyurethaan, maar voor zwaardere mensen is dit matras iets meer geschikt. Het koudschuim matras heeft een open celstructuur en heeft hierdoor ook een veel betere veerkracht dan het polyether matras. Als derde een traagschuim matras, een matras waarvan alleen de bovenste laag van traagschuim is, anders is het matras te zacht. Dit matras neemt na indrukking langzaam zijn oorspronkelijke vorm weer aan en is uitermate geschikt voor mensen met gevoelige spieren en gewrichten. Een latex matras is een matras van rubber. Rubber is rekbaar en veerkrachtig, vaak wordt er natuurlatex of natuurrubber gebruikt en soms synthetische latex. Wel heeft het latex matras van just-dream.nl een aantal nadelen, het kan namelijk erg warm aanvoelen en het heeft vaak een minder lange levensduur. Ten slotte een pocketvering matras, een matras dat opgebouwd is uit metalen veren elk verpakt in een zakje oftewel in een pocket. Al deze zakjes kunnen los van elkaar bewegen, er bestaan 5 en 7-zone pocketveringmatrassen en elke zone is weer afgestemd op een specifiek lichaamsonderdeel.

Voor meer info : website bezoeken

Huis verkopen en terughuren

Ik ging laatst ons huis verkopen en terughuren. En dat hebben wij allemaal laten regelen door Thuisborg! Daar zijn wij zo tevreden over, dat wij bij deze graag een recensie over hen schrijven. We zullen onder andere vertellen hoe wij op het huis verkopen en terughuren zijn gekomen, hoe wij Thuisborg hebben gevonden en hoe het proces daarna allemaal in zijn werk is gegaan.

Huis verkopen en terughuren

Recent hoorden wij op tv iets over huis verkopen en terughuren. En hier waren wij direct in geïnteresseerd! Want er werd verteld dat dit dé woontrend is momenteel voor mensen die wel kapitaal hebben, maar waar het voor een groot deel in hun huis zit. Op die manier kun je dus snel jouw kapitaal daadwerkelijk in geld uitgedrukt krijgen, terwijl je alsnog in hetzelfde huis kunt blijven wonen. Want je huurt het namelijk direct terug van de nieuwe woningeigenaar! En er zijn een paar bedrijven in Nederland die dit soort dingen regelen. Een daarvan is Thuisborg. Wij vonden hun website toen we gingen zoeken op het internet naar een bedrijf die het huis verkopen en terughuren kunnen regelen. En daarbij belden wij hen op en gaven we aan zeker geïnteresseerd te zijn in het verzilverd wonen. Zij reageerden direct verheugd en legden nog even enkele dingen uit over hun werkwijze. Onder andere dat zij niet alle woningen zelf opkopen. Maar daarvoor ook samenwerken met investeerders. En daarnaast komen helaas niet alle huizen in aanmerking voor het huis verkopen en terughuren. Zij komen dan namelijk langs en gaan kijken naar in wat voor een buurt de woning staat, hoe de staat van de woning is, of dat er qua ruimte om het huis heen veel uitbreidingsmogelijkheden zijn en dat de binnenkant van de woning ook hartstikke goed onderhouden is.

Binnenkort komen ze van Thuisborg bij ons langs!

Voor meer info : website bezoeken
1 2