Problemen met vocht in huis

Vocht binnen de eigen vier muren heeft niet alleen een negatief effect op het gebouw maar heeft ook een directe invloed op de gezondheid van de bewoners. Onder dergelijke omstandigheden vindt de schimmel de ideale omstandigheden om (meestal ongemerkt) op verschillende plaatsen te groeien. Des te eerder de reactie en des te eerder het probleem wordt herkend, hoe gemakkelijker het is om mogelijke oorzaken te herkennen, schade te elimineren en in de toekomst te voorkomen. In de volgende paragrafen worden de belangrijkste oorzaken en passende oplossingen gepresenteerd om huiseigenaren praktische vochtbestrijding tips te geven.

 

Oorzaken van vocht in huis

Vocht in huis is problematisch als het zich over een langere periode kan ophopen. In eerste instantie is de luchtvochtigheid niet het probleem maar het wordt gevaarlijk als er onvoldoende luchtcirculatie is in min of meer sterk geïsoleerde en luchtdichte huizen. Dit kan dan op het gebied van de huisinstallaties condenseren, waardoor de levensduur van de bewoners wordt verkort en er voortdurend aan het gebouwweefsel wordt geknaagd. Vooral in het geval van oude gebouwen wordt het probleem nog verergerd door het feit dat eenzijdige renovatie- en moderniseringsmaatregelen het probleem zelfs kunnen verergeren.

Met name het vervangen van alle ramen kan leiden tot een betere afdichting in huis, maar tegelijkertijd moet de reeds opgeslagen luchtvochtigheid ergens ontsnappen. Hier richt het zich op de buitenmuren, die nog steeds niet geïsoleerd zijn.

Vocht veroorzaakt schimmel en structurele schade

Kelders staan erom bekend dat er zich makkelijk vochtproblemen kunnen voordoen. Dit manifesteert zich in de vorm van meeldauw naast pleisterwerk en zoutuitbloeiingen (vooral in oude gebouwen). Zoals in het begin beschreven, hebben deze een effect op het metselwerk en hebben ze een zeer negatieve invloed op de inhoud van het hele huis. Het gaat er dan om de oorzaken van de vochtigheid te achterhalen en de verspreiding van schimmels tegen te gaan. In de praktijk is een directe verticale wandafdichting de beste oplossing gebleken. Dit houdt in dat het metselwerk van buitenaf wordt blootgelegd en volledig wordt gerenoveerd. Dit is echter niet altijd mogelijk vanwege de lokale omstandigheden.

Verticale wandafdichting is geen oplossing als bijvoorbeeld de beschikbare ruimte op de openbare grond te klein is. Zelfs uitbreidingen zonder kelders kunnen tot andere maatregelen leiden. In dergelijke gevallen is het raadzaam om van binnenuit te verzegelen, wat in meerdere lagen wordt uitgevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van afdichtingsslib, die op de primer wordt aangebracht. Eventuele caviteiten kunnen worden gesloten met een vulmiddel op cementbasis, de uiteindelijke afwerking wordt bereikt met restauratiepleister.

Het is over het algemeen niet aan te raden om alleen aan de slag te gaan, omdat permanente isolatie een absoluut veilig systeem en een methodische procedure vereist die op elkaar voortbouwt. Veel gespecialiseerde bedrijven kunnen vertrouwen op certificeringen voor juist dergelijke renovatiemaatregelen, en soms zijn ook subsidies mogelijk.

 

 

 

Verhuizen stressvol? Laat u helpen

Verhuizen kan een behoorlijk stressvolle gebeurtenis zijn. Er komt per slot van rekening een hoop geregel bij kijken. Voordat al uw huisraad veilig van A naar B vervoerd kan worden, is het natuurlijk erg belangrijk dat alles goed is ingepakt. En wanneer alles eenmaal op de plek van bestemming is gearriveerd, is het in veel gevallen een vraag in welke doos bepaalde broodnodige items verstopt zitten. Stress die u uzelf allemaal kunt besparen door Flo-Rent, het professionele verhuisbedrijf uit Heteren in te schakelen.

 

 

Desgewenst volledig ontzorgd

Flo-Rent is namelijk een erkende verhuizer, die dagelijks de meest uiteenlopende verhuizingen voor haar klanten uitvoert. Dankzij de expertise, die door de jaren heen is opgebouwd, kan het bedrijf uiterst efficiënt te werk gaan, zodat u zo weinig mogelijk overlast van uw verhuizing ervaart.

Desgewenst verplaatsen de medewerkers niet alleen meubels en dozen, maar leveren ze ook aanvullende diensten, waaronder het inpakken van dozen, het af- en aansluiten van de wasmachine en het demonteren en vervolgens weer ophangen van uw verlichting.

 

 

Expert in seniorenverhuizingen

Aangezien Nederland steeds meer vergrijst is dit verhuisbedrijf uit Heteren zich ook specifiek toe gaan leggen op het verhuizen van senioren. Tijdens het uitvoeren van dit soort werkzaamheden wordt extra zorg aan alle rompslomp rondom verhuizen besteed, zodat de senior zich in zijn of haar nieuwe woning vrijwel meteen thuis voelt. Dat doel wordt onder meer bereikt door de inrichting van de nieuwe locatie – als het even mogelijk is – zoveel mogelijk op de oude vertrouwde woning te laten lijken, zodat de warme huiselijk sfeer van de oude woning in stand blijft.

 

 

Het verhuisbedrijf uit Heteren deels benutten

Ook al ontzorgt Flo-Rent graag uw verhuizing aan alle kanten, toch bent u bij dit bedrijf ook aan het juiste adres als u de verhuizing grotendeels zelf uit wilt voeren. Zo biedt de onderneming u onder meer de mogelijkheid om een verhuislift en een verhuiswagen te huren. In dat laatstgenoemde geval kan daar – indien gewenst – ook een chauffeur bij geleverd worden die al uw persoonlijke items naar uw nieuwe woning transporteert.

 

Wat maakt friese witjes zo leuk in je huis

Om een interieur mooier te maken kun je verschillende dingen in je huis doen. Je kan kiezen voor laminaat, maar je kan er ook voor kiezen om een moderne keuken, badkamer met friese witjes te betegelen. Het leuke van deze tegels is dat je ze in verschillende stijlen hebt. Je hebt tegels met vogels, maar ook tegels die gewoon wit zijn. Dat maakt het leuk om met deze tegels te werken. Er zijn verschillende soorten. Door de variatie van de tegels kun je badkamer of keuken op je eigen manier inrichten. Vanwege het feit dat de mogelijkheden eindeloos zijn kun je hele leuke dingen met deze tegels doen om een landelijke stijl te vormen. Vindt je een tegel niet mooi? Geen nood er is altijd wel een tegel die je mooi vindt of bij je interieur past.

Bepaal de plek hoe je de tegels gaat liggen

De Friese witjes hebben motieven die op een bepaalde manier een vorm geven aan je huis. Als je een motief hebt is het handig dat je goed rekening houdt met de muur waarop je tegels plaatst. Hoe groot is de muur? Zit er een afzuiginstallatie bij? Het is dan handig om uit te meten hoe je tegels gaat leggen. Als je niet goed meet en bepaald dan lever je slordige kwaliteit werk af. Dat wil je in je huis natuurlijk niet hebben.

Snijden van de Friese witjes

Als je tegels op maat wil snijden om dan vervolgens op je muur te plakken is het handig om een zaagtafel te huren. Voor het grove werk kun je een decoupeerzaag of een ijzerzaag gebruiken. Voor het fijne werk kun je er met de nijptang stukjes af te halen.

Leuke ideeën met Friese witjes

Het leuke van de tegels is dat je er persoonlijke dingen erop kunt zetten. Heb je een foto met een dierbare herinnering dan kun je de tegels in je huis hangen. Ben je toch meer een fan van Nederlandse teksten, spreuken of gedichten kun je die er met diverse lettertypes op een Fries witje zetten. Heb je geen inspiratie voor een tegeltje? Geen nood.. Je kan ook tegels bestellen van historische figuren of gebeurtenissen. Ben je fan van de Gouden eeuw of fan van de scheepswerf in Amsterdam. Dat behoort tot de mogelijkheden om op een tegel te zetten. Ben je bijvoorbeeld fan van Napoleon dan het Friese witje met hem erop je eigen toiletruimte versieren. Past dit niet bij je kan je ook kiezen voor taferelen met dieren of voorwerpen om je landelijk keuken of badkamer te versieren.

Hopelijk hebben wij jullie een idee gegeven wat Friese witjes zijn en welke leuke dingen je er mee kunt doen. Ik zou zeggen koop ze voor je huis. Nu voordelig te bestellen bij De Tegel Boutique, dé tegelzaak van het land.

https://www.detegelboutique.nl/Friese-witjes-kopen-Handgeschilderde-Friese-keukentegels-13×13-cm-wandtegels

Wonen en werken in Tiny House – is dat mogelijk?

Woonminimalisten kunnen er een lied over zingen: Het hoeft niet altijd groot, groter, groter, groter te zijn, je kunt in de kleinste ruimte wonen, werken en leven – zonder twijfel is niet alleen de onafhankelijkheid verleidelijk, maar ook het idee om op het platteland te werken.

Maar: de professionele eisen die aan de werkplek worden gesteld, zijn niet alleen heel verschillend, ook degenen die zich beperken tot een zeer beperkte privé-ruimte zullen zeker genieten van een royalere werkomgeving – vooral omdat de thuiswerkplek in een Tiny House een sociaal isolerend effect kan hebben, terwijl bijvoorbeeld het samenwerken in een oude fabriek die is omgevormd tot een co-working space bijna de creativiteit kan inspireren.

Juist deze contrasten maken dat we beide modellen vaak meer waarderen. Uiteindelijk gaat het om professionele taken en de eigen persoonlijkheid: sommigen houden van intimiteit en reductie, terwijl anderen de voorkeur geven aan een ruime en uitgebreide werkomgeving – eventueel met dezelfde inrichting als het tiny house van tinyy.
 

Het scheiden van leven en werk in een tiny house

Met de toenemende zelfstandigheid in Nederland is het niet gemakkelijker om de woon- en werksituatie te scheiden. Het wonen in een Tiny House kan zo’n scheiding echter ook makkelijker maken: in de kleinste ruimtes is er vaak geen ruimte voor een extra werkplek, dus de werktijden worden buiten doorgebracht. Zo kunt u ook de voordelen van een werknemer als zelfstandige ervaren.

Op een bepaald moment in het thuiskantoor valt de deken op je hoofd, je krijgt een echte opslagwaanzin en komt er graag tussenuit. Een Tiny House geeft je waarschijnlijk de mogelijkheid (of de verplichting) om je werk buiten te doen vanwege de minimalistische structuren. U kunt een kamer huren in een van de bovengenoemde co-workingspaces, waar u met andere mensen samenwerkt.

 

Thuiskantoor bij Tiny House

Als de kamer niet genoeg ruimte biedt, maar u toch een kantoor aan huis wilt (of moet) opzetten in het Tiny House, dan zijn er veel oplossingen om het meeste uit de ruimte te halen. Bijvoorbeeld, werken in Tiny House met planken als ruimteverdeler. Dit houdt de kosten van het tiny house laag terwijl het toch te mogelijheden vergroot.

Deze bieden u aan de ene kant opslagruimte en aan de andere kant verdeelt u uw kamers zodat u een kamer in twee delen kunt indelen. Wat u niet in het vloeroppervlak kunt opslaan, kunt u op de wanden plaatsen.

Gebruik eenvoudigweg hangende planken. Zorg er echter voor dat uw muur niet te veel planken heeft, anders lijkt dit vaak overbelast. Als u het aantal planken gelijkmatig over de wanden verdeelt, zal één wand niet te veel verschijnen en één wand te weinig overwogen worden. Als uw Tiny House door ongebruikte nissen of hoeken niet blijkt te functioneren, gebruik dan de kamer met ingebouwde kasten – in miniatuurhuizen is dit over het algemeen aan te raden.

Inbouwkasten kunnen met wat vakmanschap voordelig door u zelf worden gebouwd of in bedrijf worden gesteld (veel duurder).

Tip: Als u gewend bent aan thuiswerken en in de toekomst in een Tiny House wilt gaan wonen en werken, selecteer dan vooraf uw Tiny House volgens de plattegrond en het ruimtegevoel. Sommige modellen zijn beter geschikt voor een dergelijk gecombineerd gebruik dan andere.
 

 

Minimalisme op verschillende niveaus

Minimalisme verwijst naar de beperking tot het essentiële. Minimalisme kan vele verschillende vormen aannemen. Voor sommigen kan het al de vermindering van hun eigendom zijn en voor anderen bestaat het minimalisme uit de volledige verandering van hun levensstijl en, last but not least, uit het afzien van consumptie als een statement tegen de consumentenoriëntatie in onze samenleving. Tip: Begin klein! Je hoeft niet je hele leven op zijn kop te zetten. Misschien wil je in de keuken beginnen. Of eerst boeken en kleren sorteren. Het kan genoeg zijn om weg te komen van dingen die je niet (meer) gelukkig maken. Sorteer ze uit en ontdek zelf wat u bijzonder gelukkig maakt en wat u minder gelukkig maakt – in uw privé- en beroepsleven.

Romantische time-out in een Tiny House

Bent u op zoek naar een heel bijzondere retraite – romantisch, rustig, exclusief? Dan hebben we iets voor u – een geheime tip, niet alleen voor honeymooners: een schuilplaats in de ware zin van het woord is de Tiny House in Lisse. Op deze bijzondere plek ervaart u een zeer bijzondere nabijheid van de natuur met alle comfort. 

Omringd door bollenvelden en pure natuur

Omringd door de aangename geur van het bos, kunnen gasten hun gedachten laten dwalen, creatief zijn of gewoon de uren op een dromerige manier laten verstrijken. De Tiny House heeft een totale woonoppervlakte van 50 m² en een terras van 30 m². Het is uitgerust met een groot tweepersoonsbed, een woonkamer, een theestation, een inloopkast en een bad voor twee personen met uitzicht op het bos. Hier wordt een pauze voor twee personen een onvergetelijke ervaring!

Als u nog meer van de natuur wilt genieten, moet u de nacht buiten doorbrengen. Liggend onder de sterrenhemel met een prachtig uitzicht op de natuur beleeft u een romantische tijd voor twee. Er is hier al menig huwelijksaanzoek gedaan. Wie de boomhut ooit heeft leren kennen, zal deze herinnering graag steeds weer opfrissen – niet in de laatste plaats omdat de pure natuur hier kan worden gecombineerd met ontspanning voor lichaam, geest en ziel.

Lisse

Ook vandaag de dag is de Lisse nog steeds een ideale plek om zich terug te trekken uit de drukte van het dagelijks leven. Het keukenteam zorgt voor een culinair verwenprogramma: een uitgebreid ontbijtbuffet, ‘s middags een “Light Lunch” met soep, saladebuffet en een klein dagmenu, ‘s middags taart en strudel en ‘s avonds het 4-gangen-menu met extra salade- en kaasbuffet vindt u in het halfpension.

Het badhuis biedt verschillende ontspanningsmogelijkheden – 5 zwembaden en 8 sauna’s zijn beschikbaar voor de gasten. Het spa-team verwent de gasten ook met massages en cosmetische behandelingen. De ontspanningsruimtes nodigen u uit om een boek te lezen of gewoon te luisteren naar het gekraak van de open haard.

Ook zijn er tal van mogelijkheden voor sportactiviteiten: De natuur rondom de Kranzbach nodigt uit tot wandelen, wandelen en fietsen. Deelname aan het activiteitenprogramma is gratis.

Een bijzonder hoogtepunt is het nieuwe Meditatiehuis een bijzondere krachtplek in het midden van het bos – slechts een paar stappen achter de boomhut. Het meditatieaanbod in Kranzbach biedt beginners de mogelijkheid om verschillende meditatietechnieken te leren kennen.

Voor gevorderde studenten is een intensieve ervaring in een bijzondere sfeer mogelijk. De meditatie-experts van Lisse zijn opgeleid om verschillende soorten meditatie te begeleiden en nemen de gasten graag mee op een “reis in stilte”. Trakteer uzelf en uw geliefde op een verwenweekend in deze bijzondere Tiny House in Lisse verheugt zich op uw verzoek!

Het schakelmateriaal van Schneider Electric Merten

Als u in huis met de elektra aan de gang gaat, zoals schakelmateriaal plaatsen, wilt u natuurlijk de beste kwaliteit schakelaars in huis halen voor een zo scherp mogelijke prijs. Tot de goed bekend staande merken schakelmateriaal behoort onder meer het topmerk Schneider Electric Merten. Dit schakelmateriaal staat bekend om zijn strakke en fraaie design en zijn robuustheid. Wie kiest voor Schneider Electric Merten schakelmateriaal heeft de garantie op een duurzaam merk, dat tegen een stootje kan 

De wortels van het bedrijf Schneider Electric gaan terug tot 1836, toen in Frankrijk een voorloper opgericht werd van deze onderneming. Aanvankelijk hield Schneider Electric zich vooral bezig met de ontwikkeling van elektrisch motoren en het ontwerpen van locomotieven. In de jaren 1980 nam Schneider Electric tal van andere bedrijven over en verbreedde de focus zich naar de hele energiesector, waaronder schakelmateriaal en andere producten op het gebied van energieopwekking en elektrisch materiaal. 
In het jaar 2006 volgde de overname van het Duitse energieconcern Merten, een bedrijf dat toen exact honderd jaar bestond en allerlei materialen en benodigdheden maakte voor de elektriciteitsmarkt. Tegenwoordig is Schneider Electric een internationaal leidende onderneming op het gebied van energiebeheerssystemen. Het hoofdkantoor van Schneider Electric is gevestigd in Rueil-Malmaison, een voorstad van Parijs. De afgelopen jaren maakte het bedrijf jaarlijks zo’n twee miljard euro winst. 
 
Het schakelmateriaal voor elektra van Schneider Electric Merten is van topkwaliteit. Dit merk kenmerkt zich voornamelijk door robuust gebouwde schakelaars, die tegen een stootje kunnen. Daarnaast heeft Schneider Electric Merten als voordeel dat de materialen van deze producent scherpgeprijsd zijn. Ten slotte kunt u bij Schneider Electric Merten voor diverse modellen en ontwerpen terecht. De keuze qua soorten en uitvoeringen schakelmaterialen is groot. Neem nu een kijkje in onze webshop en bestel snel en eenvoudig jouw favoriete schakelmateriaal van dit Frans-Duitse topmerk, dat behoort tot de meest bekende merken schakelmateriaal dat op de markt verkrijgbaar is. Met Schneider Electric Merten weet u in elk geval zeker dat u gaat voor betaalbare kwaliteit!

Voor meer info : website bezoeken

Je tegels en voegen onderhouden

Jammer genoeg worden de voegen tussen je mooie tegelvloer in de loop van de weken, maanden en jaren steeds minder wit. De tegels zelf zijn best makkelijk schoon te houden met water en wat schoonmaakproducten. De voegen schoonmaken zal je echter wat meer tijd gaan kosten. Voegen zijn er om de tegels stevig op hun plek te houden. Ze bestaan uit een mix van cement, zand en water. In tegenstelling tot de tegels heb je met de voegen wel last van vocht en vuil wat het vast zal houden. Daardoor is het onderhouden van de voegen wel wat meer arbeidsintensief.

 

Voordat je begint met de voegen schoonmaken is het van belang dat je eerst de tegelvloer volledig schoon hebt gemaakt. Geef deze daarom eerst een grondige poetsbeurt voordat je begint aan de voegen.

 

Je moet er bij de komende stappen eerst goed over nadenken of je de voegen wilt gaan verven of niet. Wanneer je de voegen verft krijg je natuurlijk een mooi evenredig effect en zul je ook het mooiste resultaat krijgen. Wanneer je ervoor kiest om de voegen te verven is het volstaat het om de voegen even schoon te maken met een schuurspons en schoonmaakmiddel om al het vuil weg te krijgen. De voegen dien je hierna volledig te laten opdrogen omdat de voeg verf anders absoluut niet aangebracht kan worden. Je moet aan het soort verf en de grootte van de voegen laten afhangen van hoe je de verf aan gaat brengen. Je kunt het met behulp van een verfkwast doen of rechtstreeks uit de tube met een applicatiedop. Je moet na het verven wel alles rustig kunnen laten drogen en hierna kun je de overtollige voegenverf gaan verwijderen met een zacht sponsje. Met voegenverf kun je de voegen wit maken zoals ze aan het begin waren. Je kunt er uiteraard ook een ander kleurtje aan geven.

 

Mocht je de voegen alleen willen schoonmaken is het vaak zo dat alleen een schuurspons niet volstaat voor een ultiem resultaat. Probeer het poetsen eens te doen met een tandenborstel en wat bleekmiddel. Vaak kan dit je echt al een eind op weg helpen.

 

Voor meer info : website bezoeken

Luxe tuinkamers

Je kunt tegenwoordig betaalbaar wel hele luxe tuinkamers laten bouwen dat eigen er niet meer op lijken. Een tuinkamers was vroeger een simpele ruimte maar tegenwoordig is dat het zeker niet met alle nieuwe mogelijkheden.

Spa

Een heel populaire optie voor de tuinkamer is tegenwoordig de spa compleet met een sauna. Bij veel mensen in de tuin zit nu een tuinkamer met een Turkse stoombad, wellnessruimte en sauna. Je kunt de spa zo gek of zo simpel maken als je dat zelf wil en dit kan al heel goedkoop met de tuinkamers van capdevilla.nl.

Extra ruimte

Veel mensen laten een tuinkamer bouwen omdat ze extra ruimte nodig hebben. Sommige laten een tuinkamer bouwen om er een simpele slaapkamer van te maken door capdevilla.nl en andere kiezen ervoor om er een mooie gastverblijf van te maken. We hebben zelfs gezien dat mensen een thuisbioscoop hebben gemaakt van de tuinkamer.

Als je er de ruimte maar voor hebt kan de tuinkamer zo groot worden gemaakt als je dat zelf wilt. Je kunt met de ontwerper alles bespreken en een offerte op maat laten opstellen. Zo weet je precies wat het gaat kosten om de tuinkamer te bouwen en hoe snel het opgeleverd kan worden.

Capdevilla.nl

Verasol.nl

Dreumel.nl

Voor meer info : website bezoeken

Schuifpuien, een mogelijkheid voor iedereen!

Veel mensen weten al wat schuifpuien zijn, voor de mensen die dit niet weten zal ik het eerst nog even kort uitleggen. Schuifpuien zijn grote glazen deuren die schuivend te openen zijn, meestal worden deze geplaatst tussen woonkamer en achtertuin of terras. Schipper Ede is een bedrijf dat mij op het idee heeft gebracht om een schuifpui te kopen, zelfs toen ik van tevoren dacht dat het in mijn kleine rijtjeshuis niet mogelijk was om er een te plaatsen.

Schuifpuien monteren in een klein huis, geen probleem!

Ik dacht dat het voor kleine huizen niet mogelijk was om schuifpuien te plaatsen, echter heeft Schipper Ede het tegendeel bewezen. Ik woon in een buurt met rijtjeshuizen die allen niet heel ruim zijn, ook is de ruimte in de achtertuin beperkt, het terras is ook klein. Bij schuifpuien heb ik altijd het beeld gehad dat het bestemd is voor mensen van de hogere klasse met ruime woningen en achtertuinen.

Na mijn gesprek met een adviseur bij Schipper Ede is mijn beeld veranderd, tijdens mijn bezoek werd aan mij uitgelegd dat een schuifpui eigenlijk voor iedereen betaalbaar is wegens het grote aanbod en de diversiteit aan verschillende materialen.

Sinds afgelopen augustus zit er bij ons in huis ook een schuifpui, gemonteerd door Schipper Ede, ik ben erg blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Tegenwoordig komt er veel meer licht in mijn woonkamer en is de verbinding tussen woonkamer en achtertuin een stuk ruimer dan voorheen. Schuifpuien zorgen ervoor dat het huis van ieder een stuk praktischer wordt, veel meer is mogelijk en de woonkamer wordt een stuk vrolijker door de hoeveelheid licht die extra binnen komt door het glas van de schuifpui.

Geïnteresseerd?

Heeft u na het lezen van deze blog enige interesse of vragen gekregen, dan adviseren wij u om eens langs te komen in de showroom van Schipper Ede. Alle werknemers hier kunnen u voorzien van deskundig advies en helpen u bij het maken van een beslissing. Mocht u geen tijd hebben voor een bezoek aan Schipper Ede is het ook mogelijk om hen een email te sturen of op te bellen om uw vraag te stellen, u zult altijd antwoord op uw vragen krijgen of een brochure aanvragen.  

Kijk voor meer informatie op www.schipper-ede.nl

Voor meer info : website bezoeken

Opslagmarkt.nl opent nieuwe vestiging: Opslagruimte Rotterdam

Per 1 februari opent Opslagmarkt.nl een nieuwe vestiging genaamd: Opslagruimte Rotterdam. De nieuwe vestiging is het gevolg van de toenemende vraag naar betaalbare bewaar- en opslagplaatsen. Opslagmarkt.nl heeft haar nieuwe pand te danken aan haar succesvolle “opslag formule”, waardoor particulieren veel op kunnen slaan tegen een betaalbare prijs. De nieuwe opslagplaats in Rotterdam is het tiende pand van Opslagmarkt.nl BV. Op dit moment heeft Opslagmarkt.nl meerdere magazijnen en pakhuizen staan in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Groningen, Nijmegen en Arnhem.

Opslagruimte Rotterdam, kwaliteit voor uw geld!

Opslagmarkt.nl geeft haar klanten de mogelijkheid om hun inboedel op te slaan tegen een lage prijs. Volgens Opslagmarkt.nl is dit mogelijk doordat zij hun panden kunnen aanschaffen tegen gunstige voorwaarden. Een andere factor is het aantal werknemers binnen Opslagmarkt.nl BV. Doordat Opslagmarkt.nl relatief weinig werknemers heeft en een groot deel van haar processen geautomatiseerd heeft, in vergelijking met andere bedrijven die magazijnen en bewaarplaatsen verhuren, kunnen de magazijnen en opslagplaatsen van Opslagmarkt.nl verhuurd worden tegen de meest gunstige prijzen. Op dit moment ontvangt Opslagmarkt.nl ongeveer 10% van de omzet binnen de markt waar zij actief in zijn. Opslagmarkt.nl verwacht dat haar omzetaandeel de komende jaren sterk zal gaan groeien.

Opslagruimte Rotterdam, meer dan een opslagplaats?

De nieuwe opslagruimte in Rotterdam is uitgerust met liften en rolbanden. Hierdoor hoeven de klanten van Opslagmarkt.nl hun bezittingen niet zelf te verplaatsen, maar wordt dit automatisch voor hen gedaan. Daarnaast is de nieuwe opslagplaats in Rotterdam optimaal beveiligd, zowel vanbinnen als vanbuiten. Hiervoor wordt de nieuwste beveiligingstechnologie gebruikt. Als laatste is de nieuwe opslagruimte uitgerust met een modern ventilatiesysteem. Hierdoor blijft het pand schoon, aangenaam en is het mogelijk voor de klanten van Opslagmarkt.nl om hun bezittingen voor een langere periode op te slaan. Door middel van deze voorzieningen hoopt het management van Opslagmarkt.nl een goede concurrentiepositie in te nemen en de opslagmarkt in Rotterdam snel te veroveren.

Per 1 februari is het mogelijk voor particulieren om hun eigendommen te bewaren in Opslagruimte Rotterdam. Meer informatie over de opslagplaatsen en magazijnen van Opslagmarkt.nl kan gevonden worden op de website van Opslagmarkt.nl.

Voor meer info : website bezoeken
1 2 3