Inbraakbeveiliging – hoe beveilig je je huis?

In zowel appartementsgebouwen als eengezinswoningen dringen inbrekers vaak direct door de deur naar binnen. Zorg ervoor dat je alle deuren beschermt – zelfs in de kelder. Laat professionele installateurs je adviseren over inbraakbeveiliging.

 • Nieuwe gebouwen en verbouwingen: Alleen geteste, inbraakwerende veiligheidsdeuren van weerstandsklasse 2 kopen.

 • Montage achteraf: Deurvleugels, deurkozijnen, scharnieren, deursloten, beslag, sluitplaten moeten goed op elkaar zijn afgestemd. Alleen dan zijn ze een goede bescherming tegen inbraak.

 • Tip: Denk ook aan de inbraakbeveiliging van je garage. Je kunt dit ook achteraf inbouwen.

 • Sortise-sloten: Deze moeten absoluut weerstandsklasse A hebben. Profielcilinders van weerstandsklasse 1 zijn verkrijgbaar met boorbescherming.

 • Beveiligingsbeslag: Dit is de afdekplaat over de uitsparingen in het slotgedeelte van het deurblad of deurblad. VdS-goedgekeurde veiligheidsinrichtingen zijn bestand tegen een trekbelasting tot 2,5 ton.

 • Deurkozijn: Het moet stevig en vast zijn. Inbraakwerende hoekslagplaten worden erin bevestigd met zware deuvels.

 • Extra slot: Hoe meer sloten, hoe beter.

 • Deurkozijn: Het moet stevig en vast zijn. Inbraakwerende hoekslagplaten worden erin bevestigd met zware deuvels.

 • Extra slot: hoe meer sloten, hoe meer veiligheid. Klassieke extra sloten kunnen van binnenuit worden vergrendeld, net als bij een nachtslot. Ze worden geïnstalleerd in het onderste derde deel van de deuren.

 • Meervoudige vergrendeling: hoe meer bouten, hoe meer veiligheid. Bij het sluiten wordt de deur op andere punten automatisch verlengd en bevestigd.

 • Kruisvergrendeling: Ook bekend als “pantserbout”. De slotkast loopt over de gehele breedte van de deur. Dit slot biedt een zeer goede inbraakbeveiliging.

Belangrijk: Als je in een huurwoning woont, moet je de toestemming van je verhuurder vragen voordat je de bovengenoemde inbraakbeveiliging op deuren aanbrengt.

 

https://www.veiligheidsslotenshop.be

Waar vindt u vakmanschap op het gebied van funderingstechniek?

Funderingstechniek zit over het algemeen vrij ingewikkeld in elkaar. Ieder herstel van paalwoningen is eigenlijk weer een nieuwe puzzel die moet worden opgelost. Door een specialist in te schakelen ontvangt u altijd de juiste oplossing. Ieder huis is weer anders gebouwd, waardoor het een advies op maat nodig heeft. Basis Funderingstechniek helpt u met funderingsherstel van uw huis in Amsterdam en vervangt eenvoudig de oude onderdelen. Wanneer de oude fundering uit houten balken bestaat, zullen deze bijvoorbeeld vervangen worden door betonnen varianten. Omdat iedere fundering weer anders is, is iedere funderingstechniek dat ook. Daarom komt de specialist bij u langs voor een grondig vooronderzoek. Op die manier kan Basis Funderingstechniek u optimaal van dienst zijn. Voor ieder klus, heeft de specialist daardoor een passende oplossing.

Funderingsherstel in Amsterdam van de hoogste kwaliteit met de beste garantie

Heeft u scheuren in de muren geconstateerd bij uw woning in Amsterdam? Dan wordt het hoog tijd dat u op zoek gaat naar een bedrijf dat zich bezighoudt met funderingstechniek. Basis Funderingstechniek is zo’n bedrijf.  Dankzij de goede kwaliteit, gecombineerd met de beste service, krijgt u precies het funderingsherstel voor uw huis in Amsterdam dat nodig is. Door de vakkundigheid van de specialist staat uw huis weer veilig op zijn grondvesten. Zo is uw huis dankzij professionele funderingstechniek weer klaar voor de toekomst. Omdat de specialist achter hun werkzaamheden staan, krijgt u na iedere aanpassing van de fundering een Basis-Garantiecertificaat. Dit betekent dat u zich de komende 25 jaar in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over de fundering van uw huis.

Professionele funderingstechniek met het beste advies

Bij elk gebouw geldt dat een stabiele basis het allerbelangrijkste is. Daarom is het belangrijk dat u professionele funderingstechniek toepast. Bent u van plan om een fundering te laten leggen? Dan wilt u natuurlijk dat dit zorgvuldig wordt aangepakt. Een specialist zoals Basis Funderingstechniek geeft u advies als u van plan bent om de basis van uw droomhuis aan te leggen. Niet alleen het realiseren, ook voor funderingsherstel in de buurt van Amsterdam en Zaandam helpt Basis Funderingstechniek u graag. Het herstel is gebaseerd op een grondig vooronderzoek, zodat de professionals precies weten wat zij aan moeten pakken. Zo krijgt u advies over de schade die er is, wat de kosten zijn en voor welke methode u het best kunt kiezen om uw huis op te knappen.

Een mantelzorgunit laat u bouwen door een deskundige organisatie

Een mantelzorgunit laat u natuurlijk bouwen door een betrouwbare en deskundige organisatie. En dat is RSP Recreatiebouw. Binnen deze organisatie zijn persoonlijkheid, kwaliteit, integriteit en service belangrijke begrippen. Zij begrijpen als geen ander dat de mantelzorgunit echt een thuis moet worden. Een kostbaar bezit waar uw ouders of schoonouders in rust kunnen genieten van uw vrijetijd. Naast mantelzorgwoningen levert deze specialist ook water- en recreatiewoningen. Omdat deze specialist over een eigen werkplaats beschikt, worden uw wensen altijd nageleefd. Om een duurzaam product op de markt te zetten, heeft RSP Recreatiebouw een speciaal energiezuinig en duurzaam label ontwikkeld dat garant staat voor jarenlang woonplezier.

Een mantelzorgunit is een praktische én stijlvolle oplossing

Een mantelzorgunit biedt uw dierbare een fijn thuis. Maar dat is tegenwoordig niet meer het enige. Deze unit is niet alleen een thuis, maar ook een stijlvolle woning! Want bij RSP Recreatiebouw richt u de woning geheel naar wens in. Ga voor karakteristiek door te kiezen voor een mantelzorgunit in de vorm van een Farmer House. Of wilt u een stijlvolle mantelzorgunit laten bouwen die geheel bij uw bestaande woning past? Dan is een Zeeuws hof de uitkomst. Bij RSP Recreatiebouw kan het allemaal! Door enkel gebruik te maken van duurzame en onderhoudsvrije materialen ervaren de nieuwe bewoners jarenlang plezier aan de mantelzorgunit.

Een mantelzorgunit in uw tuin laten plaatsen

Worden uw ouders steeds ouder en gaat hun gezondheid achteruit? U wilt hen natuurlijk een fijn thuis kunnen bieden. Maar wilt u niet dat zij naar een zorginstelling zoals een bejaardentehuis gaan? Daarom biedt een mantelzorgunit dé uitkomst. Deze kunt u namelijk eenvoudig in uw tuin, vlakbij uw woning plaatsen. Zo heeft diegene toch een eigen plek, maar kunt u altijd een oogje in het zeil houden. Daarnaast is het een stuk gezelliger en voorkomt u dat uw vader, moeder of schoonouder vereenzaamd. Laat de mantelzorgunit geheel naar wens ontwerpen en plaatsen door RSP Recreatiebouw. Volledig zoals u het voor u ziet. 

 

Krijg persoonlijk advies als u een bedrijfspand in Nijmegen wilt huren

Bent u een lange of korte tijd op zoek naar een bedrijfspand in de buurt van Nijmegen? Soms kan het lastig zijn om een pand te vinden dat aansluit bij uw wensen. Dat is waarom u bij Wibeco Vastgoed op werkdagen van harte welkom bent voor persoonlijk advies. Men biedt u uitstekende hulp bij uw zoektocht naar een passend bedrijfspand in of rondom Nijmegen. Zo bespreekt u met de vastgoedspecialist uw wensen en eisen. Op die manier vindt Wibeco Vastgoed een passende werkruimte waar u zich gegarandeerd thuis zult voelen en in alle rust werkzaamheden kunt verrichten.

Meer dan alleen een bedrijfspand te huur in omgeving Nijmegen

Dankzij de diverse bedrijfspanden die ze bij Wibeco Vastgoed hebben, vindt u altijd het bedrijfspand in Nijmegen dat aansluit bij uw bedrijf. De specialist houdt zich al jaren bezig met de verhuur en het beheer van mooie en functionele panden in Nijmegen en omstreken. Of u nu een studentenkamer voor uw dochter zoekt, een appartement voor uzelf of een opslagruimte om de caravan te stallen: door het brede aanbod kan iedereen bij hen terecht. De vastgoedspecialist helpt u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke situatie. Op die manier vindt u altijd een passend bedrijfspand in Nijmegen of omgeving. Heeft u al een ruimte gezien waar u wilt intrekken?

Bedrijfspand in Nijmegen gezocht? Schakel een ervaren vastgoedbeheerder in!

Bent u laats een eigen bedrijf gestart? Dan is het tijd dat u uw eigen bedrijfspand in Nijmegen krijgt.

En zoekt u een moderne ruimte of een pand met historische elementen? Wat voor bedrijfsruimte u ook zoekt, u doet er goed aan om het aanbod van Wibeco Vastgoed te bekijken. Sinds 1968 is deze vastgoedbeheerder gespecialiseerd in onder meer bedrijfsruimtes in de omgeving van Nijmegen. En één groot voordeel: er wordt niet gewerkt met wachttijden. Hierdoor kunt u binnen korte tijd uw intrek nemen in uw nieuwe bedrijfsruimte. Kijkt u er al naar uit om te werken vanuit uw eigen kantoor? Bel dan gerust eens voor meer informatie.

Kies voor een klassiek interieur en koop een perfect passende tv-commode

Een mooi meubel waar u uw tv op kunt plaatsen: dát is de tv-commode. Ze bestaan er in diverse stijlen, maar een echt pronkstuk is natuurlijk het meubel dat in een klassiek interieur past. Wellicht heeft u een grote collectie videobanden of dvd’s van uw (klein)kinderen, die u uit het zicht wilt hebben. U houdt van prachtige Duitse klassieke muziek, waardoor u de cd-speler en cd’s bij elkaar op wilt bergen. Of er zijn andere redenen waardoor u extra opbergruimte nodig heeft. Kies voor een tv-commode van Star Stijlmeubelen, gemaakt van onder meer kersenhout en notenhout en afgewerkt met prachtige details zoals sierlijke handvatten. Hierdoor past de tv-commode ook perfect bij uw klassiek interieur.

Een klassiek interieur wordt gratis bezorgd

Heeft u al wel eens een bezoekje gebracht aan de showroom van de specialist? Klassieke woonwensen worden vervuld bij Star Stijlmeubelen. En u hoeft uw spullen niet eens af te halen. Want naast dat u uw meubelen af kunt halen bij een service punt bij het station van Voorburg, kan uw aankoop ook gratis bij u thuis worden bezorgd. Dus heeft u bijvoorbeeld een fraaie theewagen in notenhout gezien, een vitrinekast met glas van kersenhout of prachtig gestoffeerde eetkamerstoelen? Voorkom beschadigingen en laat uw meubelen voor een klassiek interieur gratis door het team van Star Stijlmeubelen bezorgen!

Sinds 1895 gespecialiseerd in een klassiek interieur

Bent u toe aan iets nieuws? En wilt u uw woning eens echt helemaal anders inrichten? Breng dan een bezoekje aan, Star Stijlmeubelen, de specialist voor een klassiek interieur. Sinds 1895 is dit familiebedrijf gespecialiseerd in prachtige meubelen voor uw interieur, klassiek én gemaakt van prachtige materialen zoals eikenhout, notenhout en kersenhout. Van salontafels tot aan vitrinekasten en van eetkamerstoelen tot aan dressoirs. Waarmee vult u binnenkort uw interieur aan? Bekijk het volledige aanbod eens in de showroom van 3000 m2, waar u meer dan genoeg keuze heeft aan meubelen in de klassieke stijl. En parkeren? Dat doet u gewoon gratis voor de deur.

Een woning vinden die volledig voldoet aan uw wensen en eisen met de hulp van de makelaar uit Goes

Stad & Zeeland NVM Makelaars is gevestigd in Goes. Deze specialist helpt u graag wanneer u in de omgeving Zeeland een huis zoekt. Waar moet uw woning aan voldoen? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een appartement, woonhuis of een bouwgrond? En binnen welke prijsklasse moet de woning vallen? U vult eenvoudig al uw wensen in. De opties die aan al uw wensen voldoen verschijnen. Ziet u een woning die geheel aan uw wensen voldoet? De makelaar uit Goes maakt graag met u een afspraak om de woning met u te bekijken. Wilt u eerst een waardebepaling laten uitvoeren? Dat kan! De makelaar in Goes regelt de aankoop van uw droomhuis van A tot Z.

Aankoopbegeleiding door de makelaar in Goes

Uw droomhuis is misschien wel dichterbij dan u denkt. Maar daarvoor moet u wel goed op de hoogte zijn van alles wat geregeld moet worden. De makelaar uit Goes vertelt u graag wat de volgende stappen zijn. Hoe brengt u bijvoorbeeld een goed bod uit en hoe weet u wanneer een bod goed genoeg is? De makelaar uit Goes biedt u deskundige begeleiding zodat u sneller dan u gedacht had van uw droomhuis kunt genieten. De gediplomeerde aankoopmakelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars begeleiden u tijdens het gehele aankooptraject. Uiteraard beschikken zij over de nodige marktkennis en onderhandelen zij over de aankoopprijs van de woning. Maar beoordelen ook de bouwkundige staat, de situering, bestemming en de juridische aspecten. Zo weet u zeker dat u geen spijt krijgt.

Verkoopbegeleiding door de makelaar in Goes

De makelaar voor zowel verkoop als aankoop in Goes helpt u graag bij alles wat er komt kijken bij het verkopen van een huis. Het begint allemaal met een persoonlijk advies op het kantoor. Tijdens dit gesprek worden onderwerpen besproken zoals de waardebepaling van uw woning, advies over de te hanteren vraagprijs, de verkoopstrategie en het tarief, kosten en voorwaarden. Al deze zaken worden op papier gezet zodat u altijd een schriftelijk verkoopadvies heeft waar u op kunt terugvallen. Wanneer u positief bent over het advies, wordt er een digitaal dossier voor u aangemaakt waar u de voortgang van het traject kunt volgen. Het verplichte energielabel wordt aangevraagd en er worden afspraken met betrekking tot bezichtigingen gemaakt. Ook maakt de makelaar uit Goes een professionele fotoreportage, woningvideo en een digitale verkoopbrochure. Uw woning zal op drie internetsites gepresenteerd worden.

Hout van uitstekende kwaliteit: inbouwkasten laten maken door een expert

De smaak van een interieur is voor ieder persoon anders. Als u inbouwkasten wilt aanschaffen, is het verstandig om deze te laten maken door een ervaren bedrijf. De interieurexperts van 2Do hebben een gedegen kennis van interieurinrichting voor zowel kantoorruimtes, winkels als huizen. De missie is het terugbrengen van hout in de leefwereld van de mens. De meubels worden gemaakt in een eigen atelier van kwalitatief goed hout. Maar dat is niet alles. Wilt u een keuken volledig aangepast aan uw wensen en verlangens, binnen uw budget en mogelijkheden? De expert maakt al een decennialang keukens op maat. Wilt u geen compleet nieuwe keuken? Geen probleem! Keukenkasten op maat laten maken is ook mogelijk.  

Keukenkasten op maat met productie en afwerking in eigen atelier

Keukenkasten of inbouwkasten op maat laten maken doet u bij 2Do. Zo voldoen uw meubels aan al uw wensen en verlangens. Met jarenlange ervaring als keuken- en interieurbouwer weten de experts precies wat ze moeten doen om de klant uitstekend van dienst te zijn. Zo maken zij de keuken precies binnen uw budget en mogelijkheden. Naast het fabriceren van keukens kunt u ook inbouwkasten op maat laten maken. Tijdens het gehele project staan persoonlijk service en kwaliteit centraal. Al het maatwerk wordt in een eigen atelier vervaardigd en afgewerkt. Geef uw wensen door aan een van de interieurexperts en uw droom wordt werkelijkheid. U zult zich verbazen over de eindeloze mogelijkheden.    

Inbouwkasten laten maken van hoge kwaliteit met een goede afwerking

Als u inbouwkasten wilt laten maken, wilt u natuurlijk dat dit goed gebeurd. Daarom schakelt u een ervaren interieur- en keukenbouwer in. 2Do heeft een uitgebreid assortiment houtsoorten. De missie is om het hout een prominente plaats te geven in de leefomgeving van de mens. De expert is al jarenlang actief in de meubelbranche en heeft alle kennis in huis om voor iedere klant het ideale maatwerk meubelstuk te fabriceren. Met veel creativiteit is er altijd een unieke oplossing voor ieder project. Wilt u keukenkasten en inbouwkasten of andere meubels op maat laten maken? Maak vandaag nog een afspraak met een expert en maak uw droom werkelijkheid.

EPS isolatie zorgt voor het juiste warmtebehoud

Heeft u ooit gehoord van EPS isolatie? Eigenlijk is het piepschuim, dat ook wel geëxpandeerd polystyreen wordt genoemd. Een EPS isolatieplaat bestaat uit ontelbare kleine bolletjes die aan elkaar vastzitten. Elk bolletje bestaat weer uit miljoenen cellen en die cellen zijn weer gevuld met lucht. Lucht isoleert perfect! EPS korrels zijn waterafstotend, brandwerend en ze zijn ook nog eens gemaakt van milieuverantwoordelijke materialen die geheel recyclebaar zijn! Samen vormen deze EPS korrels een stevige isolatielaag die bijdraagt aan het warmtebehoud en het minimaliseren van warmteverlies van de woning in de winter. Heeft u een isolatieklus, zoals bodem-, dak-, of spouwmuurisolatie in Brabant? Kies dan voor de betrouwbare en snelle dienstverlening van Isolatietechniek Brabant!

EPS isolatie draagt bij aan een verhoogde energiezuinigheid

U wilt natuurlijk dat uw EPS isolatie van hoge kwaliteit is. Kies daarom voor spouwmuurisolatie door Isolatietechniek Brabant. Bij bodemisolatie en spouwmuurisolatie wordt gebruikgemaakt van HR++ grafietparels van het materiaal EPS. Dit draagt bij aan het wooncomfort en energiezuinig wonen. EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen. Naast EPS isolatie van de bodem en spouwmuur is het ook mogelijk om dakisolatie door de specialist in Brabant te laten verzorgen. Bij dakisolatie wordt gebruikgemaakt isolatiepanelen om de energiezuinigheid van uw woning te verbeteren. Bent u op zoek naar een specialist in gevelrenovatie en het impregneren van de gevel? Ook dan schakelt u Isolatietechniek Brabant in!  

Kies voor spouwmuurisolatie in Brabant en bevorder het wooncomfort van uw woning

Kies voor spouwmuurisolatie in Brabant en profiteer van vele voordelen! Zo verhoogt u de waarde van uw woning én bespaart u flink op de stookkosten van uw woning. Vocht en tocht hebben bij een goede isolatie van uw woning geen kans. Dit zorgt voor voelbaar meer comfort en een gezonder binnenklimaat. Er zijn verschillende isolatiematerialen, waaronder EPS isolatie. De spouwmuur bevindt zich tussen de binnen- en buitenmuur van uw woning. Door deze ruimte op te vullen wordt het comfort van uw woning aanzienlijk verbeterd. Naast spouwmuurisolatie kunt u bij Isolatietechniek Brabant ook terecht voor bodemisolatie en dakisolatie. Alle werkzaamheden worden met zo min mogelijk overlast uitgevoerd en netjes afgewerkt. Vraag vandaag nog gratis een offerte aan! 

Voor meer info : website bezoeken

Wilt u weten wat de sleutel op de deur prijs is?

Iedereen wil vooraf weten waar hij of zij aan toe is. Ook als je een huis gaat bouwen. Wat de kosten betreft, en natuurlijk de duur van de bouw. Maar ja, hoe vaak hoor je geen verhalen over bouwprojecten die vertraging oplopen en die uiteindelijk ver boven budget worden opgeleverd? Daar heb je geen zin in! Kies bij woningbouw in Limburg dan ook voor Bouwbedrijf Bouw-Advies. Hier betaal je een sleutel op de deur prijs. Je spreekt een budget en een termijn af met de aannemer en deze worden nauwgezet in de gaten gehouden tijdens de bouwfase. Pak van je hart toch?

Een woning met een sleutel op de deur prijs, dat schiet lekker op!

Het kopen van een nieuwe woning is erg spannend. Zorg er daarom voor dat u goed bent voorbereid. Kies voor een individueel ontwerp voor uw woning in Limburg. Zeker wanneer je kiest voor woningbouw in Limburg krijg je te maken met aannemers, ontwerp- en bouwkosten, opleveringskosten, verschillende keuringen, het gaat maar door! Gelukkig vinden ze dat bij Bouwbedrijf Bouw-Advies ook! Daarom houden ze er hier een sleutel op de deur prijs op na. Dat betekent dat je in gesprek gaat met de aannemer die het huis gaat bouwen, je wensen kenbaar maakt, en vervolgens één aanspreekpunt hebt voor al je vragen. Kies voor gemak en een huis naar jouw wensen. Kies voor Bouwbedrijf Bouw-Advies.

Woningbouw in Limburg: alle diensten onder een dak bij dit bouwbedrijf

Voor de volledige bouw van een huis ga je naar de specialist in bouwen. Zo weet je zeker dat er overal rekening mee gehouden wordt en je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien, waar moet je eigenlijk allemaal rekening mee houden tijdens de bouwperiode? Het is nou niet iets dat je regelmatig doet. Schakel daarom Bouwbedrijf Bouw-Advies in voor woningbouw in Limburg. Deze partij werkt met een zogenoemde sleutel op de deur prijs. Het komt erop neer dat je één totaalprijs betaalt die je van tevoren afspreekt. Geen onverwachte kosten, een nieuwbouwwoning die volledig volgens jouw wensen wordt gebouwd, en professionele begeleiding tijdens de bouw. Waarom nog wachten? Bel vandaag nog!

Voor meer info : website bezoeken

Gevelbekleding met steenstrips voor particulieren en bedrijven

Bent u een onroerendgoedbezitter of bent u aannemer bij een bouwbedrijf? Of bent u toch particulier? Voor zowel bedrijven als particulieren levert de specialist gevelbekleding met steenstrips. Isoklinker Nederland, specialist in gevelbekleding, levert u de producten die u nodig heeft. Bijvoorbeeld Thermosteen, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en de integratie van stenen en isolatie in één systeem. U kunt hier dus als zakelijke klant én als particuliere klant terecht! De specialist levert de gevelbekleding met steenstrips en op die manier worden in samenwerking met verschillende opdrachtgevers diverse renovatie- en nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Zo profiteert iedereen van de uitstekende service van de echte specialist.

Duurzaam wonen met gevelbekleding met steenstrips

U vindt het milieu erg belangrijk en u houdt hiermee rekening in veel dagelijkse handelingen. Daarnaast wil u zoveel mogelijk doen om het milieu te besparen. Kies dan ook als het om woningen gaat voor de meest milieuvriendelijke oplossingen. Als particulier én als bedrijf kunt u kiezen voor gevelbekleding met steenstrips, waarmee een goede isolatie van gebouwen en huizen wordt gewaarborgd. Een goede isolatie zorgt er namelijk voor dat de temperatuur in gebouwen en woningen constant blijft, waardoor warmte in de winter lekker binnen blijft en koelte in de zomer juist binnen blijft. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, voorziet u van de juiste producten.

Besparen op uw stookkosten? Kies voor gevelbekleding met steenstrips!

Wilt u aan het eind van de maand geen torenhoge energierekening? Dan is het een slimme zet om uw woning te isoleren. Dit kan met gevelbekleding met steenstrips. Dit heeft namelijk als voordeel dat het uw woning beschermt tegen weersinvloeden en omgevingsfactoren, maar ook tegen kou en warmte. Zo ontsnapt warme lucht in de winter minder snel uit uw woning en blijft koelte in de zomer juist langer hangen. Op die manier hoeft u minder te stoken en verbruikt u dus minder energie. De installatie van gevelbekleding met steenstrips van bijvoorbeeld Thermosteen van Isoklinker Nederland is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens zeer goed voor de portemonnee!

Voor meer info : website bezoeken
1 2