Foutratio van een winkel led scherm

Als er tijdens de fabricage van een winkel led scherm een aantal dode pixels worden waargenomen dan worden deze in de fabriek al vervangen. Vaak is dit een probleem met een slechte verbinding met het PCB waar het led op gesoldeerd is. Per bedrijf is het verschillend over hoeveel pixels er defect mogen zijn. Het spreekt voor zich dat hoe hoger het aantal mogelijke dode pixels hoe goedkoper het winkel led scherm vaak is. Achteraf zijn de leds ook nog wel te vervangen maar dan is het een moeilijkere klus omdat er vaak een beschermmasker voor zit geschroefd en een kunststof plaat aan de achterkant. Deze moeten dan eerst worden verwijderd.

Welke foutratio wordt er getolereerd in een winkel led scherm

Qua zichtbaarheid kunnen we stellen dat bij een winkel led scherm een pixel per 100 nog wel acceptabel is. Van een afstand is dit niet waar te nemen. Voor bijvoorbeeld een lichtkrant is de foutratio hoger. De letters zullen bij meer defecte leds ook nog goed zichtbaar zijn.

Uiteraard maakt het ook uit hoe groot de leds zijn. Je heb bijvoorbeeld Pixel 10 led schermen die 10.000 leds per vierkante meter hebben maar ook led schermen die pixel 1.25 zijn. Deze hebben 640.000 leds per m2. Als er hier een led kapot is zal het veel minder opvallen dan bij een grovere pixel.

LED scherm vs LCD scherm

Ook bij een winkel LCD scherm heeft men te maken met een foutratio. Hier ligt de tolerantie wel een stuk lager. Het nadeel van een dode pixel in een LCD scherm is dat deze niet individueel is te maken. Een LCD scherm bestaat uit 1 geheel terwijl bij een led scherm elke pixel afzonderlijk is gesoldeerd.

Ook bij een LCD scherm scheelt het of de pixels die dood zijn vlak bij elkaar zitten of verspreid over het scherm. Als er 3 kapotte pixels dicht bij elkaar zitten wordt het scherm vaak afgekeurd.

Voor meer info : website bezoeken

Hoe zit het met medewerkers op de Payroll? En waar moet je boekhouder op letten?

Misvattingen over de loonlijst vormen enkele van de grootste, meest kostbare gevolgen voor een bedrijfseigenaar. Hieronder hebben we vijf onjuiste of verouderde dingen weergegeven die we steeds weer horen over de salaris administratie en boekhouders (bekijk daar meer over op https://nederland-mkb.nl/boekhouder-offerte/ ). Lees verder om te zien of u het slachtoffer bent geworden van een van deze leugens en ontdek wat u eraan kunt doen.

Mythe # 1: Salarismedewerkers zijn altijd vrijgesteld van overwerkregels.

Realiteit: Nee, niet altijd. Een van de meest hardnekkige payroll-mythen draait rond de “witte-boorden” -vrijstellingen. Het is een feit, volgens de Fair Labor Standards Act (FLSA) , dat executieve, administratieve, professionele, computer- en externe verkoopmedewerkers in aanmerking komen voor een vrijstelling. Ze moeten niet alleen op basis van salaris worden betaald, maar ook aan bepaalde taken voldoen. plichten testen, en ook moet worden betaald het minimum salaris voor vrijgestelde werknemers (momenteel $ 455 per week). De hoge prijs voor het verkeerd classificeren van de vrijgestelde status van werknemers omvat niet alleen terugbetalingen voor onbetaalde tijd, maar ook advocatenhonoraria, boetes, belastingen en meer. Bottom line, nooit aannemen dat iemand is vrijgesteld op basis van alleen hun functie.

Mythe # 2: alleen grote bedrijven moeten hun loonlijst uitbesteden.

Werkelijkheid: zelfs kleine bedrijven met slechts 5 werknemers kunnen profiteren van het uitbesteden van hun loonlijst. Denk er eens over, payroll-providers hebben technologie, cloud-gebaseerde platforms en rapportagemogelijkheden waar een klein bedrijf misschien geen toegang toe heeft. Ze hebben ook professionals die uitsluitend zijn toegewijd aan de salarisadministratie en kunnen helpen met zaken als automatische belastingbetalingen en aangiften, directe stortingen en meer. Ten slotte zijn veel payroll providers opgezet om expliciet te werken in de kleine zakelijke markt. Uiteindelijk telt niet de grootte van uw bedrijf, maar is het logisch dat u uw loonlijst uitbesteedt.

Mythe # 3: We hebben veel ervaring met het maken van payrolls, dus we maken ons geen zorgen over compliancekwesties.

Realiteit: Ongeveer 40% van de kleine bedrijven moet de IRS een gemiddelde boete van $ 845 per jaar betalen voor te late of onjuiste aanmeldingen. Dit aantal is niet verrassend als je bedenkt hoeveel lokale, provinciale en federale beleidsmaatregelen er zijn en hoe vaak ze kunnen veranderen. Laten we eerlijk zijn – wanneer hebt u voor het laatst kennisgemaakt met de nieuwste arbeids- en belastingwetgeving? De kansen zijn dat het een tijdje is geweest, of helemaal niet. Een goede payroll-provider is een expert in zowel payroll en compliance en helpt uw ​​bedrijf te verdedigen tegen straffen veroorzaakt door verwarrende overheidsproblemen. 

https://nederland-mkb.nl/

Heb je betrouwbare webhosting nodig als je een kleine blog hebt?

Vóór het internet was het delen van je ideeën met de wereld buiten je naaste vrienden, familie en collega’s voor de meeste mensen onbereikbaar. Met de opkomst van bloggen, heeft iedereen die ideeën of artistieke creaties heeft die ze voor een breder publiek willen brengen nu een manier om dit te doen. Maar voordat je je gedachten kunt gaan pushen en in de grotere wereld kunt werken, moet je je blog laten draaien.

Een van de eerste en meest basale dingen die u daarvoor moet doen, is een goedkope webhosting vinden.

Website-hosting voor een blog is een van de meest essentiële services die u nodig hebt als u andere mensen online wilt bereiken. Het is een van de belangrijkste bouwstenen van een nieuwe blog.

Waarom uw blog Web Hosting nodig heeft

Weet jij waarom webhosting belangrijk is? Laten we eens kijken naar wat webhosting daadwerkelijk doet en hoe dit uw algehele site beïnvloedt.

  • We denken er niet vaak aan tijdens het surfen op internet, maar elke website die we bezoeken neemt ruimte in beslag. Alle verschillende bestanden en elementen die deel uitmaken van die website moeten ergens fysiek leven.
  • Zoveel als het internet zich ongebonden voelt door de fysieke wereld, in feite neemt elk woord en beeld dat je ziet een klein beetje ruimte in beslag in een ruimte gevuld met servers ergens.
  • Webhostingbedrijven bezitten en onderhouden die servers. Elke blogger op het web heeft hoofdzakelijk ruimte gehuurd van een van deze webhostingbedrijven van zijn keuze op een van de servers van de provider (behalve in zeldzame gevallen waarin een bijzonder technische blogger mogelijk een eigen server heeft).
  • Nu begrijpt u de basisprincipes van webhosting . Webhostingservices zijn in feite de online versie van het huren van onroerend goed voor uw huis of bedrijf, maar – zoals u zult blij zijn om te leren – veel goedkoper.

Typische kosten van Blog Web Hosting

Webhostingplannen starten vanaf $ 5 per maand voor de meest elementaire gedeelde webhostingplannen. Shared hosting is de beste keuze voor de meeste nieuwe bloggers.

Maar naarmate uw blog populairder wordt, kunt u na verloop van tijd upgraden naar een cloudhostingplan of een VPS-hostingoplossing . Een cloudhostingplan kost over het algemeen $ 5- $ 50, terwijl een VPS $ 20- $ 100 per maand kost.

In sommige gevallen bevatten deze startsnelheden geen extra functies die u mogelijk wilt of nodig hebt, zoals een domeinnaamregistratie , een SSL-certificaat (voor beveiliging), e-mailadressen van het domeinmerk of een website builder .

Zorg ervoor dat u bij het kiezen van de beste webhostingservices voor uw blog de beschikbare functies voor verschillende opties bekijkt en rekening houdt met de kosten van alles wat niet is inbegrepen waarvoor u extra moet betalen.

https://www.webhost4you.nl/

Transport software die geschikt is voor de luchtvracht

Wist u dat het Transport Management Systeem niet alleen kan worden gebruik als transport software? Het is namelijk ook geschikt voor de luchtvracht. Hiermee kunt u alle zendingen van deur tot deur volledig afhandelen inclusief alle benodigde documenten, zoals facturen, referenties, benodigde gegevens en afmetingen met verpakkingsbeschrijvingen. De transport software is in maar liefst acht verschillende talen beschikbaar. De transport software voor luchtvracht wordt Sprinter 2000 genoemd en staat bekend om zijn multifunctionaliteit. Maar wat kunt u er nu precies mee? Sprinter 2000 maakt bijvoorbeeld automatisch een tariefberekening, bevestigt CMR’s en ACN- bonnen en douaneaangiftes kunt u zelf specificeren. Oftewel, een handig Transport Management Systeem voor de luchtvracht.

Douaneloods: een transport software voor C-SUM en FemSum administraties

Douaneloods is speciale transport software die zowel de binnenkomende als uitgaande goederenstromen administreert. De software is speciaal ontworpen voor C-Sum en FemSum administraties. De transport software is goedgekeurd door de Nederlandse douane en grote transportbedrijven op Schiphol Airport maken hier gebruik van. Dankzij het Transport Management Systeem kunt u onder meer zendingen aanmaken op airwaybill niveau, NCTS-aangiften doen, HAWB’s inbrengen en diverse rapporten printen. Dankzij de WMS-module kunt u vrije goederen en douanegoederen registreren op artikelniveau. Met behulp van de scanner kunt u pallets, locaties en artikelen scannen zodat de gegevens geregistreerd worden in de transport software. Hier heeft u de scanner Metrologic SP55000 OptimusS compact Batch Portable Data Terminal nodig. Kies voor deze of andere diverse softwareoplossingen van Cargo Data Systems.

Geautomatiseerde administratie met behulp van het Transport Management Systeem

Bent u op zoek naar goede transport software waarmee u de administratie van uw logistieke bedrijf automatisch kan regelen? Kies dan voor de transport software van Cargo Data Systems. Deze software is erop gericht om verschillende partijen en afdelingen met elkaar te integreren zodat de communicatie en het proces soepeler verloopt. Het Transport Management Systeem wordt al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vraag een demo aan en werk efficiënter en sneller. Andere grote voordelen van deze transport software is dat u geen stapels papieren op het bureau meer heeft liggen, maar alles in één handige software. Daarnaast is het mogelijk om de software te koppelen aan andere systemen die u nu gebruikt. Ook kunt u papierloos werken met de systemen van Cargo Data Systems.

Voor meer info : website bezoeken

Het verschil tussen een detachering- en uitzendbureau

Detacheringsbureaus houden zich bezig met het werven, flexibel inzetten en selecteren van personeel. Het is niet hetzelfde als een uitzendbureau hoewel veel mensen dat wel denken. Er is namelijk één groot verschil, bij een uitzendbureau heeft hebben de krachten geen contract dus als de werkzaamheden afgelopen zijn heeft een uitzendbureau geen betalingsplicht meer. Bij een detacheringsbureau staan de arbeidskrachten wel onder contract. Om deze reden heeft zo’n bureau ook goede detachering software nodig.

Omdat je onder een contract valt is de selectieprocedure ook een stuk strenger. Ze nemen namelijk mensen aan die ze dus ook moeten betalen op het moment dat er geen werk is. Het is daarom belangrijke goede uitzend software te gebruiken. Het is namelijk een proces dat vrij nauwkeurig gebeuren moet en deze software ondersteund het bedrijf met het maken van de juiste keuzes. Je wilt dat alles efficiënt verloopt omdat je als detacheerder niet wilt dat je mensen moet betalen die niet aan het werk zijn.

Als je je hebt ingeschreven bij een detacheringsbureau wordt je beoordeeld en kijkt het personeel of jij geschikt bent voor het segment waarop je je hebt ingeschreven. Aan de hand van referenties wordt er meestal gecontroleerd of jij ook daadwerkelijk geschikt bent en het waar is wat je zegt. Het is namelijk extreem belangrijk dat de klanten van een detacheringsbureau betrouwbaar zijn en goed werk kunnen leveren.

Ook hoe met het personeel wordt omgegaan is een groot verschil tussen uitzendbureaus en detacheringsbureaus. Omdat je onder een contract staat bij een detacheringsbureau hechten zij meer waarde aan je veiligheid en gezondheid dat een uitzendbureau. Hoewel een uitzendbureau ook regels heeft waar zij zich aan moeten houden hechten zij minder waarde aan jou als een persoon.

Zoals je leest zijn er veel verschillen en zijn deze verschillen ook vrij groot. Waar jij voor kiest is afhankelijk van wat het beste bij jou past.

Voor meer info : website bezoeken

Diverse soorten en maten plastic bierglazen kopen

Gaat u binnenkort een festival of feest organiseren? Dan kunt u plastic bierglazen kopen bij Damen Plastics. Die specialist weet namelijk wel raad. Bij Damen Plastics begrijpen ze bijvoorbeeld maar al te goed dat het ene festival het andere niet is. Dit ziet u terug in hun dienstverlening. Ze leveren hun plastic bierglazen namelijk precies volgens uw wensen. Besluit u om plastic bierglazen te gaan kopen bij deze specialist, dan kunt u zelf precies aangeven hoeveel bierglazen u graag zou willen hebben. Ze kunnen u werkelijk elke gewenste hoeveelheid leveren. Zo heeft u altijd precies voldoende bierglazen voor uw festival zonder dat u een onnodig grote hoeveelheid hoeft af te nemen.

Leuk idee: plastic bierglazen kopen als reclamemiddel

Reclame maken met uw drinkglazen? Met plastic bierglazen van de specialist kan het gemakkelijk. Op elk festival worden plastic bierglazen veelvuldig gebruikt. Door het logo van uw bedrijf op de bierglazen van een evenement te laten bedrukken zullen veel mensen in aanraking komen met uw bedrijf. Hierdoor kunt u door het kopen en laten bedrukken van plastic bierglazen een mooie promotieactie opzetten. Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk dat de bedrukte bierglazen er professioneel uitzien. Kies er daarom voor om de plastic bierglazen te kopen bij een echte specialist, zoals Damen Plastics. Dit bedrijf richt zich op het produceren van plastic artikelen voor festivals. Zij zorgen er daarom voor dat uw bedrukte plastic bierglazen er prachtig uit zullen zien.

Alles voor uw evenement, waaronder plastic bierglazen, kopen bij één specialist

Kent u de vele mogelijkheden van Damen Plastics al? De specialist legt u graag uit wat ze precies voor u kunnen betekenen. Dit bedrijf dat zich specialiseert in plastic producten kan uw werkelijk al uw plastic benodigdheden voor uw evenement leveren. Zo kunt u er plastic wijnglazen en bierglazen kopen, maar ook nog veel meer. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om betaalmunten op laat te laten maken? Of misschien uw telbakken, garderobe labels of benodigdheden aan de bar zoals roerstaafjes en bierspatels? De specialist kan het allemaal voor u produceren, bedrukken en leveren.

Voor meer info : website bezoeken

Uitbesteden van werkzaamheden is gezond voor je werknemers

Stel nou dat ik je nu kan verklappen hoe je bedrijven beter resultaten haalt. Niet alleen het laten stijgen de verkoop, maar het verbeteren van mond-tot-mond reclame, PR, arbeidsproductiviteit en vitaliteit van de werknemers. Veel werkgevers lezen dit en denken: ‘daar heb je weer zo iemand die me wat verkopen wil’, fout! Dit artikel is niet bedoelt voor de werkgevers, maar voor de mentale gezondheid van je werknemers.

Een groot gedeelte van de Nederlandse arbeidsmarkt ondergaat een burn-out. Vaak is dit een resultaat van een te hoge werkdruk. Een te hoge werkdruk staat in de top vijf meeste klachten binnen het bedrijfsleven. En dat is niet onterecht.

Om even het biologische verhaal te vertellen: Stress wordt veroorzaakt door het stress hormoon cortisol. Dit hormoon komt vrij in stressvolle situaties en zorgt ervoor dat je lichaam beter presteert en om kan gaan met de situatie die de stres veroorzaakt. Het hormoon wordt geproduceerd in de bijnieren en een te hoge hoeveelheid van dit hormoon kan ernstige gezondheidsgevolgen met zich mee brengen. Denk hierbij aan geheugen- en concentratie problemen, een hoge bloeddruk, slaapproblemen, ziektes, veroudering en darmklachten. Dit zijn allemaal ernstige gezondheidsproblemen vanwege een te hoge werkdruk. Werkgevers hebben de verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat dit goed gebeurd en dat een goede, prettige en vooral gezonde werkdruk ontstaat. Hierdoor zijn werknemers dus productiever. Voorkom dus dat je werknemers ’s avonds nog even naar de mail kijken of toch nog even wat doen in hun vrije tijd. Als werkgever kun de je druk afnemen door gebruik te maken van een loonservice. Je maakt dan gebruik van een externe partij die werkzaamheden voor je verricht. Deze werkzaamheden staan in het teken van salarisservice en zorgen ervoor dat de werkdruk dus daalt. Hiernaast beschikken zulke bureaus over de nodige kennis en expertise en wordt het werk goed uitgevoerd.

Voor meer info : website bezoeken

Uitbesteden van werkzaamheden is gezond voor je werknemers

Stel nou dat ik je nu kan verklappen hoe je bedrijven beter resultaten haalt. Niet alleen het laten stijgen de verkoop, maar het verbeteren van mond-tot-mond reclame, PR, arbeidsproductiviteit en vitaliteit van de werknemers. Veel werkgevers lezen dit en denken: ‘daar heb je weer zo iemand die me wat verkopen wil’, fout! Dit artikel is niet bedoelt voor de werkgevers, maar voor de mentale gezondheid van je werknemers.

Een groot gedeelte van de Nederlandse arbeidsmarkt ondergaat een burn-out. Vaak is dit een resultaat van een te hoge werkdruk. Een te hoge werkdruk staat in de top vijf meeste klachten binnen het bedrijfsleven. En dat is niet onterecht.

Om even het biologische verhaal te vertellen: Stress wordt veroorzaakt door het stress hormoon cortisol. Dit hormoon komt vrij in stressvolle situaties en zorgt ervoor dat je lichaam beter presteert en om kan gaan met de situatie die de stres veroorzaakt. Het hormoon wordt geproduceerd in de bijnieren en een te hoge hoeveelheid van dit hormoon kan ernstige gezondheidsgevolgen met zich mee brengen. Denk hierbij aan geheugen- en concentratie problemen, een hoge bloeddruk, slaapproblemen, ziektes, veroudering en darmklachten. Dit zijn allemaal ernstige gezondheidsproblemen vanwege een te hoge werkdruk. Werkgevers hebben de verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat dit goed gebeurd en dat een goede, prettige en vooral gezonde werkdruk ontstaat. Hierdoor zijn werknemers dus productiever. Voorkom dus dat je werknemers ’s avonds nog even naar de mail kijken of toch nog even wat doen in hun vrije tijd. Als werkgever kun de je druk afnemen door gebruik te maken van een loonservice. Je maakt dan gebruik van een externe partij die werkzaamheden voor je verricht. Deze werkzaamheden staan in het teken van salarisservice en zorgen ervoor dat de werkdruk dus daalt. Hiernaast beschikken zulke bureaus over de nodige kennis en expertise en wordt het werk goed uitgevoerd.

Voor meer info : website bezoeken

Partijhandel gereedschap: diverse soorten en maten goedkoop tuingereedschap

Is het niet ideaal om te kunnen kiezen uit vele soorten en maten goedkoop tuingereedschap? Dat kan via een partijhandel van gereedschap. Voor veel bedrijven is dit ook een reden om zo een bepaalde handel aan te schaffen. Vaak zijn deze bedrijven bekend binnen deze markt en hebben ze verschillende inkoopmogelijkheden. Hierdoor kunnen producten scherp worden aangeschaft en kan bijvoorbeeld dus goedkoop tuingereedschap worden aangeboden. Vaak komen er een diversiteit van producten mee wanneer een partijhandel gereedschap wordt aangeschaft. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld: tuingereedschap, maar ook gereedschap voor en rondom huis. Veel handgereedschap en tuingereedschap is ook makkelijk te voeren, zo zitten ze vaak binnen de partijhandel die worden aangeboden. Echter bent u wel verzekerd van een goed prijs, zo moet u niet raar opkijken dat goedkoop tuingereedschap toch bestaat uit kwaliteit van een A-merk. U profiteert overigens ook van een snelle levering van gereedschap.

Een partijhandel gereedschap, scherpe prijzen gegarandeerd!

Bij de leverancier van goedkoop tuingereedschap profiteert u naast scherpe prijzen. Bovendien kan een partijhandel ervoor zorgen dat naast de lage prijzen, u verzekerd bent van kwaliteit. Voornamelijk komen de meeste van deze producten uit het verre Oosten, dit door middel van agentschappen en andere netwerken waar bedrijven gebruik van maken. Aan de hand van deze netwerken en agentschappen kunnen bedrijven in het bezit komen van bijvoorbeeld een partijhandel gereedschap. Door deze trend kunt u zo goedkoop uw tuingereedschap aanschaffen. Daarnaast hoeft goedkoop geen duurkoop te betekenen, u bent vaak ook nog gegarandeerd van een hoogstaande kwaliteit. Zo doet uw goedkoop tuingereedschap niet onder ten opzichte van de grote en bekende merken, goedkoop hoeft dus zeker geen duurkoop te betekenen. Dit is een van de zaken die veel personen in ons huidig klimaat helaas vergeten.

Goedkoop tuingereedschap koopt u natuurlijk bij de professional

Wilt u goedkoop tuingereedschap aanschaffen? Dan wilt u natuurlijk wel weten wat u koopt. De echte professional weet aan de hand van de behoeftes van de klant en natuurlijk de markt wat zij moeten aanbieden. Dit is dan ook vaak terug te zien in het aangeboden assortiment. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, ook goedkoop tuingereedschap kan voldoen aan de eisen die u heeft met betrekking tot deze producten. Aan de hand van een partijhandel gereedschap kan bijvoorbeeld bepaalde producten zeer scherp worden aangeboden. Zo wordt er gezorgd dat kwaliteit en een betaalbare prijs hand in hand kunnen gaan!

Voor meer info : website bezoeken

Kassasysteem speciaal voor schoonheidssalon, zonnestudio en kapsalon

Ook al komt u vaak in verschillende zaken, het lijkt toch alsof ieder kassasysteem hetzelfde is als in uw schoonheidssalon. Dat is echter niet zo. Bepaalde kassasystemen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor specifieke branches. Zo bestaat er een kassasysteem voor een schoonheidssalon, zonnestudio of kapsalon. Zo is een kassasysteem met touchscreen in uw schoonheidssalon erg handig. Met dit kassasysteem kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk cadeaubonnen en coupcodes worden uitgegeven en verzilverd en is het gemakkelijk om abonnementen te herkennen en verwerken. Daarnaast kan deze kassa voor een schoonheidssalon ook gemakkelijk worden gekoppeld met bijvoorbeeld de agenda of een administratiepakket. Ook kunnen speciale modules worden toegevoegd. Zo kan een schoonheidssalon informatie achterlaten over het gezicht of lichaam van de klant. Een kapper kan daarentegen weer analyses van hoofd en huid maken en kleurenkaarten genereren. De module voor de zonnestudio geeft dan weer inzicht in allerlei informatie over de verschillende zonnebanken. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit kassasysteem voor de schoonheidssalon, zonnestudio en kapsalon.

Kassasysteem op maat voor ieder type schoonheidssalon

Is het tijd om een nieuw kassasysteem aan te schaffen voor in uw schoonheidssalon. Dan doet u er goed aan om eerst even goed te overwegen aan welke eisen uw nieuwe kassa dient te voldoen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kassa met barcode-scanner? Zo kunnen wij uiteindelijk een kassa op maat leveren voor uw schoonheidssalon. Een compleet kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt bijvoorbeeld de mogelijkheden om cadeaubonnen uit te geven, couponcodes te verzilveren, producten te beheren en aanbetalingen te verwerken. Bovendien kunt u deze kassa koppelen aan de administratie van uw schoonheidssalon. Alle systemen werken samen en geven u op deze manier nog meer overzicht. Als het standaard kassasysteem voor de schoonheidssalon niet geheel aan uw wensen voldoet, kan er altijd een maatwerkoplossing worden geboden. Programmeurs ontwikkelen dan een systeem dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet.

Kassasysteem, administratiepakket, marketingtool en agenda voor schoonheidssalon in één

Als schoonheidsspecialiste zijnde, zijn er veel meer taken waar u zich mee bezig houdt dan alleen het uitvoeren van uw werk als schoonheidsspecialiste. Er zijn namelijk ook diverse administratieve taken die van belang zijn. Zo zult u bijvoorbeeld een agenda, marketingtool, administratiepakket en kassasysteem voor een schoonheidssalon nodig hebben om ervoor te zorgen dat u al uw zaken op orde heeft. U hoeft deze systemen niet afzonderlijk aan te schaffen. Er bestaat een all-in-one softwarepakket dat bestaat uit een administratiepakket, marketingtool, agenda en kassa voor uw schoonheidssalon. Zo kunt u alle zaken omtrent betalen, administratie en afspraken gemakkelijk regelen. Daarnaast kunt u altijd nog modules toevoegen, bijvoorbeeld voor een schoonheidssalon, maar ook voor een kapsalon. Deze software met onder andere een kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt u veel gemak.

Voor meer info : website bezoeken
1 2