Zorgeloos al uw schoonmaakdiensten uitbesteden? Wij helpen u verder

Hofkens HIG is al jaren actief als schoonmaakbedrijf. En inmiddels gespecialiseerd in honderden schoonmaakdiensten in vele branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Al 57 jaar aanwezig voor jou 

Wij voeren al ruim 57 jaar diverse schoonmaakwerkzaamheden uit voor diverse bedrijven. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse schoonmaak of periodieke. Voor elk bedrijf is er een schoonmaakprogramma op maat. Geen omgeving is voor ons te gek. Onze medewerkers pakken alles aan. Deze werken met de beste materialen. Hierdoor krijgen wij zelfs de hardnekkigste vlekken schoon. Samen kijken we naar uw wensen en behoefte. Hier passen wij onze werkzaamheden op af. Voor elke klus is er een passende oplossing. Bij ons kunt u terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn uw partij voor al uw schoonmaak problemen. Hofkens HIG zorgt ervoor dat al uw schoonmaakwerk uit handen worden genomen. Wij steken graag voor u de handen uit de mouwen.

Wees niet meer bang voor een vieze werkruimte

Bent u op zoek naar reguliere schoonmaak in Den Bosch? Of reguliere schoonmaak in Tilburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want reguliere schoonmaak is een van onze belangrijkste diensten. Wij maken uw bedrijfspand spik en span om zo bij te dragen aan de uitsraling van uw bedrijf. Met Hofkens HIG hoeft u nooit meer bang te zijn voor vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden zorgeloos uit handen. Wij werken voor diverse bedrijven zoals onder andere voor onderwijs-, zorginstellingen en kantoorpanden. Waardoor onze Allesreinigers ervaring hebben met werkomgevingen in verschillende branches . Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Met elkaar kijken we naar uw wensen en maken we voor u een speciaal schoonmaakprogramma die het beste bij u past. 

Industriële reiniging

Zoekt u een schoonmaak partij die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn wij van Hofkens HIG de ideale schoonmaak partij voor jou. Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in de industriële sector. Hierdoor zijn ze bekend met zowel lichte als zware industriële schoonmaakactiviteiten. Wij staan voor: veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit, servicegerichtheid en staan 24/7 voor u klaar. Dit is ook terug te zien in onze schoonmaakwerkzaamheden. Maar wat wordt er nu verstaan onder industriële schoonmaak? Denk hierbij niet alleen aan containerservice, maar ook aan onderhoudsstop in een industriële omgeving. Wilu meer weten over Hofkens HIG neem dan contact op. Wij leggen dit graag aan u uit en kiezen het dienstenpakket die het beste bij u past. Hofkens HIG, voor al uw reguliere schoonmaak in Brabant.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Wij staan 24/7 klaar voor u. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten en wat er mogelijkis voor u? Neem dan contact met ons op.

Voor meer info : website bezoeken

Hofkens HIG: een vakkundig schoonmaakbedrijf in Breda en Roosendaal

Hofkens HIG heeft de afgelopen jaren de nodige kennis opgedaan op het gebied van schoonmaak. Onze medewerkers zijn actief door heel Nederland in verschillende branches. Met ons hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze ruimtes. Wij nemen alles uit handen. Hierdoor hoeft u zich nooit meer druk te maken over vieze kantoorruimtes. Waarom de keuze voor Hofkens HIG? Dan leggen wij u graag uit in deze blog. 

Schoonmaakbedrijf Hofkens HIG in Roosendaal of Breda

Heeft u geen tijd capaciteit of geen zin om uw schoonmaakwerkzaamheden? Heeft u wel eens gedacht aan schoonmaakbedrijf Hofkens HIG. Wij zijn een schoonmaakbedrijf die onder andere werkzaam zijn in Roosendaal en in Breda. Wij weten dat een schone omgeving zowel voor uw medewerkers als de uitstraling van uw bedrijf goed is. Wij van Hofkens HIG beloven dat vieze kantoorruimtes tot het verleden behoren. Wilt u meerdere diensten af te nemen of slecht één dienst. Dit is allemaal mogelijk bij ons. Voor ons is geen schoonmaakklus te vies. Op zoek naar reguliere schoonmaak in Breda of reguliere schoonmaak in Roosendaal?

Industriële reiniging van Hofkens HIG uit omgeving van Breda

Wij van Hofkens HIG hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met industriële reiniging. Dus bent op zoek naar een schoonmaakpartij voor uwindustriële reiniging dan zijn wij de geschikte schoonmaak partij voor u. Dit is terug te zien in onze schoonmaakwerkzaamheden. Wat is industriële schoonmaak? Hierbij kunt u denken aan containerservice, maar ook aan onderhoudsstop in een industriële omgeving. Hofkens HIG is de geschikte partij voor uwindustriële schoonmaak in Roosendaal enindustriële schoonmaak in Breda. 

Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook een schoonmaakbedrijf in Breda. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : website bezoeken

Ga een nieuwe uitdaging aan als assistent accountant door te reageren op de openstaande vacature

Ben je op zoek naar een assistent accountant vacature, zodat je fulltime aan de slag kan? Bekijk dan het aanbod van WR eens! Hier vind je een ruim aanbod aan verschillende vacatures voor engineers, ICT’ers, accountants en belastingadviseurs. Beschik je over een hbo- of wo-diploma en ben je toe aan een volgende stap? WR helpt je er graag bij. Door te reageren op een openstaande vacature kom je in contact met een persoonlijke recruiter die alles over de functie weet. Is jouw sollicitatie door de selectie gekomen? Dan regelt WR voor jou een sollicitatiegesprek. Is het geen match? Geen zorgen! Dan zoekt de recruiter gewoon verder naar een passende vacature voor bijvoorbeeld mechanical engineer of assistent accountant.

Online solliciteren op de openstaande vacature voor mechanical engineer

Wil je graag solliciteren op een vacature voor mechanical engineer? Op de website van WR vind je veel verschillende vacatures. Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Want wie weet staat hij na een paar dagen niet meer online. Hoe solliciteer je nu precies? Door op ‘Reageer op deze baan’ te klikken en je gegevens in te vullen. Geen lange motivaties, maar gewoon jouw persoonsgegevens en je curriculum vitae. Zo simpel kan het zijn. Heeft de recruiter jouw sollicitatie ontvangen? Dan neemt hij of zij binnen 24 uur contact met jou op over het verdere verloop. Uiteraard kan je in de tussentijd gewoon doorgaan met solliciteren en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als mechanical engineer of assistent accountant wanneer je op de vacature reageert.

Solliciteer op een vacature voor mechanical engineer bij een van de 1800+ bedrijven

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en zou je graag in een groot bedrijf aan de slag gaan? WR beschikt over een groot netwerk aan zowel grote multinationals als nationaal opererende ondernemingen. Inmiddels is het netwerk uitgebreid tot meer dan 1800 bedrijven die allemaal op zoek zijn naar jou! Wil je bijvoorbeeld aan de slag gaan als assistent accountant, maar heb je nog geen geschikte vacature kunnen vinden of ben je juist op zoek naar een vacature voor mechanical engineer? Waar je ook naar op zoek bent, bij WR vind je het. Dankzij onze intensieve en strenge selectie weten wij zeker dat de juiste werknemer bij de juiste werkgever komt. Want dat is ons doel: jou matchen met een ondernemer die aansluit bij jouw wensen, eisen en verwachtingen.

Microsoft Office 365 voor bedrijven

Microsoft office 365 is anno 2018 de meest gebruikte office toepassing voor bedrijven en heeft veel voordelen bij bedrijven die direct alle bekende office oplossingen kunnen gebruiken. Zo heeft office 365 de bekende office applicaties als Word, Excel, Powerpoint en Outlook standaard tot zijn beschikking. Omdat office 365 in verschillende licenties beschikbaar is kan een bedrijf zelf bepalen wat voor hun interne proces het meest geschikt is. Met het bekende Microsoft Word is een krachtige tekstverwerker beschikbaar die veelvuldig gebruikt wordt. Met Excel kunnen eenvoudig calculaties worden gemaakt en of koppelingen met interne of externe databases voor reguliere rapportages. Powerpoint is en blijft de meest ideale tool voor het geven van presentaties en Outlook is voor de meeste mensen het favoriete mail programma.

Nog meer mogelijkheden bij office 365

Voor de bedrijven die nog meer mogelijkheden willen dan deze standaard office oplossingen zullen vaak een uitgebreidere licentie nemen waarbij er bijvoorbeeld gebruik kan worden gemaakt van Microsoft Access als database platform voor eenvoudige interne applicaties. Ook het gebruik van SharePoint voor het centraal werken met documenten en versiebeheer is een mogelijkheid om nog professioneler te werken. Wanneer er ook meer mogelijkheden voor e-mail beheer als ook activiteiten en agendabeheer noodzakelijk is dan kan het verstandig zijn om een Microsoft Exchange licentie binnen de office 365 te nemen. Vooral bedrijven vanaf 5 medewerkers zullen de voordelen van een uitgebreide office 365 ervaren.

Training Office 365

Omdat het gebruik van office 365 breed georiënteerd is kan het handig zijn om een goede training te volgen. Een office 365 training is hierbij een handige investering aangezien hier niet alleen alle mogelijkheden van de oplossing zelf worden behandeld maar ook de belangrijkste office producten kunnen worden getraind. Ook kunt u natuurlijk altijd een specifieke training Word, Excel of Powerpoint volgen waar nog meer mogelijkheden van de oplossingen worden getraind. Bekijk gerust ook even de website voor deze trainingen van TailorIT.

Voor meer info : website bezoeken

BIM tekenen maakt de samenwerking met verschillende specialisten gemakkelijker

BIM tekenen kan het samenwerken met verschillende disciplines een stuk gemakkelijker worden. Hierbij gaat het natuurlijk niet om het tekenen op zich, maar om het 3D-model dat daarbij hoort. Dankzij de diensten van een expert als bv3projectsupport verbetert u de integrale samenwerking tussen de architect, constructeur, aannemer en de constructeur. Hoe? Omdat alle partijen gebruikmaken van hetzelfde model is de kans dat deze verschillende experts in elkaars vaarwater terecht komen een stuk kleiner. Omdat het 3D-model volledig anatomisch correct is hebben alle partijen bovendien een beter ruimtelijk inzicht in het ontwerp en worden eventuele problemen veel eerder opgemerkt. Daarom kiest u voorassistentie bij architectuur, installatietechniek en facility van bv3 projectsupport.

Maak uw project inzichtelijk met BIM tekenen

In gevallen is een bouwproject overzichtelijk. Dit komt vaak doordat mensen die goed zijn in hun werk, het overzicht niet hebben om rekening te houden met andere betrokken specialisten. Daarvoor is ruimtelijk inzicht en duidelijke communicatie nodig. En deze twee belangrijke aspecten verkrijgt door een BIM model te laten tekenen door de experts van bv3projectsupport. Het model bestaat uit een volledig accurate weergave op schaal én in 3D. Alle betrokkenen krijgen een beter ruimtelijk inzicht in het ontwerp en aanpassingen in het model, of in het beleid, kunnen snel worden doorgevoerd. Zo is het voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren en waar ieders verantwoordelijkheden liggen bij het ontwikkelen van uw project.

Haal de deadline door een professional op het gebied van BIM tekenen in te schakelen

Deadlines. Ze zijn ontzettend belangrijk in veel vakgebieden, waaronder de bouw. Echter worden de deadlines in deze sector vaak niet gehaald. Problemen tijdens de constructie, onduidelijke communicatie tussen verschillende specialisten, of zelfs een compleet gebrek daaraan, en verkeerde materialen leiden vaak tot lange vertragingen. Maar niet bij uw project! Want u schakelt bv3projectsupport in voor het tekenen van een 3D BIM model! In dit model wordt het te bouwen pand volledig accuraat weergegeven. Wat u daaraan heeft? Het is de blauwdruk van uw project in 3D waar iedere betrokken partij mee kan werken. En dat levert een aanzienlijke besparing op in de faalkosten en extra tijd die bij andere projecten tot zoveel vertraging leidt.

Voor meer info : website bezoeken

Akoestiek verbeteren op kantoor? Schakel de specialist in!

Wilt u de akoestiek verbeteren op kantoor? Dat is mogelijk! Vandaag de dag zijn er namelijk vele mogelijkheden en geluid beperkende producten om geluidsoverlast te verminderen op de werkvloer. Van neutrale schermen tot panelen met een speelse insteek en van rustige kleuren tot grote en opvallende prints. Het verbeteren van de akoestiek op kantoor mag zeker gezien worden. Wilt u een jonge en frisse uitstraling op kantoor? Kies dan voor panelen met dierenprints of prints gebaseerd op de natuur. Bent u eigenaar van een groot bedrijfspand, maar weet u niet zo goed hoe de ruimte efficiënt kan worden benut? Kies dan voor creatieve werkplekken in de vorm van huisjes of hokjes. Combineer de creatieve werkplekken met kabelmanagement en uw kantoor ziet er prachtig uit! 

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van kabelmanagement op uw kantoor?

Liggen de draden op kantoor er niet netjes bij? Zitten ze altijd in de knoop? Schake de specialist in! Geen draden meer in de knoop. Maar kabels, data-aansluitingen, voedingen en draden, netjes weggewerkt. Dat klinkt toch geweldig! Met kabelmanagement op uw kantoor is dit sneller geregeld dan u denkt. Bij Bowerkt zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kabelmanagement, wat leidt tot een opgeruimde werkplek. Kies voor fraaie inbouwoplossingen en verwerk de opbouw- of onderbouwmodules in uw kantoortafels. Is uw kabelmanagement geregeld, maar ervaart u veel geluidsoverlast op de werkvloer? Geen probleem! Ook de akoestiek kunt u eenvoudig verbeteren op kantoor. Kies uit een ruime collectie aan akoestiek-wanden. Door jarenlange ervaring kan ervoor vrijwel iedere ruimte de juiste oplossing worden gerealiseerd.  

Vele voordelen zodra u kiest voor kabelmanagement op uw kantoor

Schakelt u Bowerkt in? Goede keuze! Dan weet u namelijk zeker dat u binnen de kortste keren profiteert van vele voordelen. Het kabelmanagement op uw kantoor is tot in de puntjes geregeld. Want naast een opgeruimde werkruimte biedt het ook het nodige overzicht voor ICT-medewerkers. Daarnaast wordt het schoonmaken voor de facilitaire dienst eenvoudiger. De kans op brandgevaar en struikelgevaar neemt af. En de werkplekken van uw team zijn overzichtelijk en stralen rust en professionaliteit uit. Heeft u het kabelmanagement op kantoor geregeld, maar ervaart u geluidsoverlast? Ook dit is binnen no-time geregeld. Laat de akoestiek verbeteren met zogenoemde akoestiek-wanden op kantoor of kies voor planten in een kantoortuin. Zo creëert u een prettig werkklimaat. 

Voor meer info : website bezoeken

Een eenvoudig tijdregistratie systeem voor elk bedrijf

Of er nu 50, 100 of meer werknemers actief zijn binnen uw bedrijf, het registratiesysteem van Van Bragt Time is ideaal. Tijdregistratie is daarbij een goed instrument om in te zetten. Zeker om de kosten goed in kaart te brengen. Tijdregistratie maakt werktijd meetbaar en geeft zo objectieve informatie over de vaak grootste kostenpost van een organisatie: het personeel. Door middel van tijdregistratie komt een organisatie tot een efficiënt beheer van tijd en uren. Een tijdregistratiesysteem geeft een inzichtelijk overzicht van het aantal verrichte uren. Bij van Bragt Time bent u aan het juiste adres voor een volledig en compleet tijdregistratie pakket Immotix Time-Advanced. Voor elke mogelijk situaties een oplossing, dankzij de flexibele opbouw.

Diverse mogelijkheden van Immotix tijdregistratie pakket

Bent u op zoek naar een veelzijdig tijdregistratiesysteem? Zoek dan niet langer. Voor registratie en beheer van de gepresteerde uren per project of order is een orderregistratie module beschikbaar. Het is mogelijk om via Immotix aan- en afwezigheid, tijdregistratie en orderregistratie te registreren. Het ingeven van orders is mogelijk via tablet, barcode reader, desktop terminal en handscanner. U heeft onder andere een duidelijk overzicht van de orders per medewerkers of afdeling. Daarnaast is Immotix een software oplossing waar toegang van verschillende leveranciers aan gekoppeld kan worden. U bepaalt wie en wanneer toegang heeft! Gekoppelde systemen zijn bijvoorbeeld IP camera systemen en UTC inbraak. Bekijk eens de mogelijkheden bij van Bragt Time in Terheijden.

Immotix Time-Advanced: tijdregistratie pakket voor uw organisatie

U wilt personeelsregistratie, toegang en gepresenteerde uren bijhouden. Maar hoe kunt u dit doen? Het is een volledig en compleet tijdregistratie pakket voor uw organisatie. Het pakket wordt geleverd in modules van 10 tot 1000 medewerkers waardoor Immotix Time-Advanced tijdregistratie meegroeit in een organisatie. Het pakket is een software tijdregistratie cloud oplossing, met eenvoudige functionaliteit. Het meest gebruiksvriendelijke tijdregistratiepakket, is beschikbaar bij van Bragt Time in Terheijden. Het pakket is een betrouwbare oplossing voor beheer van de gewerkte uren en afwezigheden, en dat vanaf iedere gewenste locatie! De specialist helpt uiteraard met de installatie van de software. Daarnaast voorziet van Bragt Time u graag van de juiste instructies.

Voor meer info : website bezoeken

Realiseer de beste kwaliteit voor lage kosten met bouwkostenadvies

Een goed bouwkostenadvies weegt de koste die gemaakt moeten worden goed af met de kwaliteit die deze investeringen opleveren. Door middel van haalbaarheidsstudies, beslissingscalculaties en grondwaardeberekeningen levert een gespecialiseerd adviesbureau u een duidelijk beeld van uw bouwproject. Natuurlijk wilt u dat uw bouwproject van hoge kwaliteit is tegen zo laag mogelijke kosten. Een gespecialiseerd adviesbureau zoals Dukers & De Cock kan u helpen dit streven waar te maken. Met meer dan 25 jaar ervaring weten zij alles over het realiseren van de ideale verhouding tussen kosten en kwaliteit in de bouw. Zij kunnen voor u een open begroting opstellen en u bouwkostenadvies op maat geven, waardoor u een nauwkeurig beeld krijgt van wat de bouw precies gaat kosten. Samen met u gaan ze op zoek naar de meest economische oplossing, zodat u de beste resultaten bereikt met uw bouwproject.

Bouwkostenadvies met belangrijke principes als basis

Bent u al bekend met het bedrijf Dukers & De Cock? Dit is een deskundig adviesbureau dat is gespecialiseerd in de bouw en vastgoed. Met hun bouwkostenadvies houden ze vast aan de belangrijke principes. Zo zijn ze in de eerste plaats klantgericht en gedreven om waarde voor hun opdrachtgevers te creëren met het geven van bouwkostenadvies. Ook integriteit en samenwerking staan bij de specialist hoog in het vaandel. Zo kunt u altijd rekenen op eerlijk en betrouwbaar advies volgens de hoogst mogelijke standaarden. Ten slotte kunt u, wanneer u een open begroting aanvraagt, bij deze specialist rekenen op duurzaamheid. Dukers & De Cock neemt verantwoordelijk om onze wereld en maatschappij op een evenwichtige manier in stand te houden.

Bouwkostenadvies als basis van een succesvol eindresultaat van uw bouwproject

Start u over een tijdje met een groot bouwproject? Zorg dan voor overzicht over de totale kosten in een open begroting. Op deze manier weet u zeker dat u er financieel goed voor staat met uw bouwproject. Zo staat bouwkostenadvies aan de basis van een goede kosten-kwaliteitsverhouding van uw bouwproject. Met de hoogopgeleide en ervaren medewerkers van Dukers & De Cock, bent u bij deze specialist verzekerd van bouwkostenadvies van de hoogste plank. Nauwkeurig inzicht in de kosten door middel van een open begroting en uitgebreid advies over de beste oplossingen tegen lage kosten staan aan de basis van een succesvol eindresultaat van uw bouwproject. Dankzij goed advies heeft u voordat u begint aan uw project alles onder controle en komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor meer info : website bezoeken

Gespecialiseerde app en software ontwikkelaar op maat

Bent u op zoek naar software op maat door een gespecialiseerde software ontwikkelaar? Maak dan gebruik van de Managed Application Support van software en app ontwikkelaar PeopleWare. Deze specialist kan uw software beheren én onderhouden. Hiervoor werken zij met een team van ervaren professionals. Hierin wordt de kennis om uw software up and running te houden samengebracht. Ook zet men een zogenoemde governance structuur op zodat Business en IT een sterke tandem vormen. Daarnaast krijgt uw software een verjongingskuur zodat deze weer snel en accuraat werkt. Fouten en tekortkomingen worden aangepakt door deze software en app ontwikkelaar(s). Bent u benieuwd wat een software en app ontwikkelaar voor u kan betekenen. Vraag dan eens naar de mogelijkheden van PeopleWare.

Software op maat bij een gespecialiseerde app en software ontwikkelaar

Een software ontwikkelaar voor software op maat vind u bij PeopleWare. Men is een ontwikkelaar van zowel cloud software als van mobiele apps. Deze software sluit aan op de specifieke behoefte van uw organisatie en gaat nog jaren mee. Een specialist kan een zeer gespecialiseerde aanpak hanteren en heeft veel ervaring. Kiest u voor een gespecialiseerde app en software ontwikkelaar? Dan wordt u gedurende de gehele projectcyclus geholpen. Van analyse tot de in productiestelling van de software. Ook de nazorg en support zal niet ontbreken. Een persoonlijke benadering staat bij een specialist centraal en dat ziet u terug in de dienstverlening.

Ook voor een ervaren app en software ontwikkelaar kunt u bij een specialist terecht

Een ervaren en gespecialiseerde app en softwareontwikkelaar. Die vind je bij PeopleWare! Is er spoed? Ook daar kan de specialist u bij helpen. Zij regelen snel de juiste gemotiveerde IT professional die bij uw bedrijf en project past. Is er zeer specifieke kennis nodig? Dan kan een specialist u hierbij ook helpen. De IT professionals kunnen uw projectteam ondersteunen met kennis die u zelf niet in huis heeft. Hierbij is een parttime invulling ook mogelijk. De professionals kunnen mobiele apps ontwikkelen en u bijstaan op alle vlakken van softwareontwikkeling, analyse, ontwerp en design, agile ontwikkeling, teksten en diepgaande technische assistentie.

Voor meer info : website bezoeken

Een bureau vind de medewerker melkveehouderij die u gezocht hebt

Staat er binnen uw bedrijf nog altijd een vacature open waarin er naar een medewerker melkveehouderij wordt gezocht? Dan is het belangrijk om deze vacature te verspreiden via de juisite kanalen. Dient u de vacature in bij een uitzendbureau of gaat u zelf op zoek? Gebruikt u hier social media voor of een ander platform? Het belangrijkste bij een dergelijke, specifieke vacature, is dat deze zoveel mogelijk zichtbaar wordt gemaakt voor mogelijke kandidaten. Heeft u zelf geen platform, of is dit erg beperkt? Schakel dan de experts van Sterwerk in om voor u de ideale kandidaat te vinden! U maakt dan gebruik van professionele dienstverlening en een goede match voor uw bedrijf is gegarandeerd!

Medewerker melkveehouderij gezocht op detacherings- of uitzendbasis

Al tijden gezocht naar een medewerker melkveehouderij, maar nog altijd niet kunnen vinden. Gelukkig kan er nu verandering inkomen. U kunt deze medewerker namelijk inhuren via Sterwerk. Binnen de sector is er vaak behoefte aan arbeidskrachten op tijdelijke- of seizoen basis. Daarom kunt u bij Sterwerk kiezen voor een uitzend- of een detacheringscontract. Bij uitzenden kiest u voor een medewerker die u voor een bepaalde periode inhuurt. Dit type contract houdt veel opties voor flexibiliteit open. Wilt u voor langere tijd iemand inhuren? Kies dan voor een detacheringscontract. De medewerker komt dan bij Sterwerk op de payroll te staan, dus u hoeft zich ook niet bezig te houden met de administratieve afhandeling.

Medewerker voor uw melkveehouderij gezocht, maar niemand kunnen vinden? Schakel een specialist in!

Het is altijd vervelend als u maar niet een geschikte medewerker voor in uw melkveehouderij kunt vinden. Ook al heeft u koeienmelkers en geitenmelkers gezocht, het werk gaat nog altijd door. Op melkveehouderijen worden vaak al lange dagen gemaakt en daarnaast komt u ook nog eens handen te kort. Dan houdt u niet veel tijd over om ook nog eens op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers. In dat geval kunt u gelukkig wel rekenen op de professionele dienstverlening van Sterwerk. Dit bureau heeft zich gespecialiseerd in het matchen van personeel en opdrachtgevers in de melkveehouderij sector en zorgt ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft!

Voor meer info : website bezoeken
1 2 3 4