The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Zelf nicotine toevoegen aan je e-liquid

Een e-sigaret is ideaal als je zelf wil bepalen hoeveel nicotine je rookt en welke smaak je wilt. Dit kan dan ook zeer gemakkelijk. Op Save Vape kan je verschillende e-liquids aanschaffen, zoals vanille, chocola, munt, watermeloen en nog veel meer! Deze liquids kun je bijvullen in je e-sigaret, ze zijn verkrijgbaar zonder nicotine. De nicotine booster kun je er los bij kopen en toevoegen aan het liquid. Op deze manier kan je zelf de dosis bepalen! Wil je meer weten over hoe een e-sigaret werkt? Lees dan verder!

Dit heb je nodig als je een e-sigaret aanschaft

Een e-sigaret is een fijne overstap als je wilt stoppen met sigaretten. Maar het is wel handig dat je het een en ander weet. Het allerbelangrijkste is dat je er zeker van bent dat je vape bestaat uit gecertificeerde onderdelen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp. Als je voor het eerst een e-sigaret aanschaft dan heb je een andere nodig dan iemand die al vaker vaped. Dit komt doordat een beginnende vaper vaak dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig.

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over een e-sigaret? Stel je vraag dan bij een goede vape shop waar ze beschikken over gecertificeerde producten. Dit vind je dan ook bij Save Vape. Deze partij heeft een ruim aanbod aan aroma’s, waardoor er zeker een smaak tussen zit die jouw voorkeur heeft. Daarnaast is het ook vaker mogelijk om te wisselen van smaak. Wil je meer weten over de partij of over een vaper? Neem dan gerust contact op met een van de experts. Ze helpen je namelijk graag verder.

 

https://www.nicotinebase.nl/nl/