The Alternative
Image default
Woning en Tuin

7 YouTube-kanalen die u zullen inspireren bij woningrenovaties

Wilt u uw huis renoveren of een nieuwe look geven? Met zoveel verschillende ideeën en stijlen kan het moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen. Gelukkig zijn er tal van geweldige YouTube-kanalen die u kunnen helpen inspiratie en begeleiding te vinden voor uw woningrenovatieproject. In dit artikel bevelen wij de 7 beste YouTube-kanalen aan die gaan over woningrenovaties, interieurontwerp en woningverbouwing.

Voordat we in onze lijst met aanbevolen YouTube-kanalen duiken, willen we YouTube Premium aanbevelen. Met een YouTube Premium-abonnement kunt u reclamevrije video’s bekijken en hebt u toegang tot exclusieve inhoud. Dit is vooral handig als u van plan bent om huisrenovatievideo’s op YouTube te bekijken, omdat u dan geen last meer hebt van advertenties die uw kijkervaring onderbreken.

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin is een populair Nederlands televisieprogramma over woningrenovatie en interieurontwerp. Het programma heeft ook een YouTube-kanaal waar u tal van leuke video’s kunt vinden over van alles en nog wat, van doe-het-zelfprojecten tot woningtours. De presentatoren zijn deskundig en onderhoudend, en de video’s zijn altijd prachtig.

House Beautiful

House Beautiful is een Amerikaans tijdschrift dat zich richt op het ontwerpen en inrichten van huizen. Hun YouTube-kanaal is een schat aan inspiratie en ideeën, met video’s over alles van interieurtips tot doe-het-zelfprojecten. Het kanaal bevat ook interviews met ontwerpers en architecten, waardoor kijkers een kijkje krijgen in het creatieve proces achter enkele van ’s werelds mooiste huizen.

HomeMade Modern

HomeMade Modern is een YouTube-kanaal dat volledig draait om doe-het-zelf-renovatieprojecten. De gastheer van het kanaal, Ben Uyeda, is een opgeleide architect en ontwerper, en hij deelt zijn expertise door middel van eenvoudig te volgen tutorials die alles omvatten van het bouwen van meubels tot domotica. Of u nu een doorgewinterde doe-het-zelver bent of een complete beginner, HomeMade Modern heeft voor elk wat wils.

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten is een Nederlands televisieprogramma dat zich richt op interieur, tuinieren en eten. Het programma heeft een YouTube-kanaal waar u tal van leuke video’s kunt vinden over woningrenovaties en decoratie. De presentatoren zijn gepassioneerd over design en hebben altijd veel creatieve ideeën om te delen.

HGTV

HGTV is een Amerikaans televisienetwerk dat draait om woningrenovatie en interieurdesign. Hun YouTube-kanaal biedt een breed scala aan inhoud, waaronder renovatie- en make-overshows, ontwerptips en doe-het-zelfprojecten. HGTV is een van de populairste kanalen voor liefhebbers van woningrenovatie, en met reden – hun inhoud is altijd informatief, onderhoudend en visueel verbluffend.

Robeson Ontwerp

Robeson Design is een YouTube-kanaal dat draait om interieurontwerp en woningrenovatie. De presentatrice van het kanaal, Rebecca Robeson, is een professionele binnenhuisarchitecte met meer dan 25 jaar ervaring. Haar video’s omvatten alles van kamer makeovers tot ontwerptips en advies, en ze heeft altijd veel creatieve ideeën om te delen.

VT Wonen

VT Wonen is een populair Nederlands tijdschrift over woninginrichting. Hun YouTube-kanaal bevat veel leuke video’s over woningrenovaties en interieurontwerp, evenals doe-het-zelfprojecten en rondleidingen door woningen. De presentatoren van het kanaal zijn deskundig en hebben altijd veel goede ideeën om te delen.

Of u nu een doorgewinterde verbouwer bent of een beginner, er is veel inspiratie en begeleiding te vinden op YouTube. Van doe-het-zelfprojecten tot interieurtips, deze 7 YouTube-kanalen zijn het beste van het beste op het gebied van woningrenovatie. Dus waarom niet een kop koffie pakken, uw laptop opstarten en vandaag nog beginnen met het verkennen van deze kanalen? Wie weet vind je wel de inspiratie die je nodig hebt om je huis om te toveren tot een mooie en functionele ruimte.