The Alternative
Image default
Vervoer en transport

Aantrekkelijke designkenmerken

De vijfde generatie MINI trapt af met de MINI 3-deurs. De nieuwste versie van het icoon ondergaat nu dynamische rijtests in het winterse landschap van Lapland.

De nieuwe MINI familie maakt zijn opwarmrondes – en dat gaat het beste op sneeuw en ijs in de bittere kou voorbij de poolcirkel. De nieuwe MINI ondergaat momenteel dynamische rijtests bij het wintertestcentrum van BMW Group in Arjeplog, Zweden. De MINI is volledig elektrisch en met de wintertests voltooit het model een belangrijk onderdeel van het ontwikkelingsproces. De elektrische aandrijving, hoogvoltage-accu, aandrijfelektronica en laadtechnologie van de prototypes tonen nu al aan hoe goed ze bestand zijn tegen temperaturen ver onder het vriespunt. Besneeuwde wegen en speciaal geprepareerde, bevroren meren vormen de ideale testbaan om de aandrijving, de besturing en het onderstel te verfijnen en harmonieus op elkaar af te stemmen.

Aantrekkelijke designkenmerken en kleurencombinaties.

De MINI Resolute Edition is zeer rijk uitgerust. Deze unieke editie beschikt over standaard Steptronic Sport transmissie, Comfort Plus Pakket, Driving Assistant Pakket, Connected Navigation Pakket en een diefstalalarmsysteem. Daarnaast is de MINI Resolute Edition naar wens aan te passen. Zo is bijvoorbeeld het Harman Kardon HiFi audiosysteem, een glazen panoramadak of een adaptief onderstel beschikbaar. Ook zijn het Driving Assistant Pakket en het Connected Navigation Pakket te upgraden naar het Plus Pakket.

Bepalende designkenmerken, zoals de omlijsting van de koplampen, grille en achterlichten, de side scuttles, de handgrepen van de portieren en de bagageklep zijn uitgevoerd in de exclusieve kleur Resolute Bronze. Bij de MINI Cooper S motorisering geldt dat ook voor de luchtinlaten in de voorbumper en de tankdop. De MINI logo’s zijn uitgevoerd in Piano Black en vormen een aansprekend contrast, net als het in deze kleur uitgevoerde binnenframe van de grille, de uitlaateindpijpen en bij de MINI Cooper S motorisering ook de horizontale balk over de grille. Bij de MINI 3-Deurs, MINI Electric en MINI 5-Deurs Resolute Edition is de waistline afgewerkt in de kleur Piano Black.

Private Lease

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Er zijn een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Opkomende merken om te leasen:

De Leasemaatschappij koopt de auto en hij blijft hun bezit. Jij houdt je spaargeld dus lekker voor jezelf en hoeft je niet druk te maken over het verkopen of inruilen van je auto. Aan het eind van de overeenkomst lever je de auto weer in en kies je weer een nieuwe.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Wil je leasen, maar heb je nog geen idee welke auto bij je past? Private lease-auto’s vergelijken biedt dan uitkomst. Filter in een private lease-vergelijker op verschillende categorieën. Bepaal bijvoorbeeld je budget, de looptijd en het aantal kilometer dat je verwacht te rijden. 

De kosten van private lease zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals het type auto en de leaseperiode. Kies je voor private lease van een elektrische auto, dan zijn de maandelijkse kosten meestal hoger dan hetzelfde model auto dat op brandstof rijdt. Ook tussen het private leasen van een automaat en een handgeschakelde auto zitten verschillen in prijs. Als je een private lease-aanbieding kiest, bespaar je ook weer wat geld door de korting die je krijgt.