The Alternative
Image default
Cadeau

Aluminium bidon bedrukken

Een mooi en bruikbaar relatiegeschenk vinden is altijd een uitdaging. Het moet passen bij je bedrijf, de doelgroep en je wilt natuurlijk ook je naam of logo op zetten. Misschien zijn aluminium drinkflessen wel het perfecte relatiegeschenk voor jou.

Waarom een aluminium drinkfles?

Aluminium drinkflessen zijn er in veel modellen, maten, kleuren en prijsklassen. Er zijn simpele drinkflessen met een schroefdop en karabijnhaak, maar ook luxe dubbelwandige flessen waar je drank koel of warm houdt. Omdat het materiaal aluminium is, kun je naast bedrukken ook de fles voorzien van een lasergravering. Dit geeft weer een heel andere uitstraling aan de fles dan een bedrukking. Daarnaast is aluminium erg sterk en kan de fles tegen een stootje.

Wil je eerst een beeld krijgen hoe het eruit komt te zien? Dat kan, wij maken altijd een digitale drukproef. Zo zie je hoe je logo er op de bidon uit komt te zien.

Naast de normale aluminium bidon bedrukken wij ook thermosflessen. Thermosflessen zijn dubbelwandige flessen gemaakt van aluminium waar je in de winter de drankjes warm inhoudt en in de zomer koel. Makkelijk om mee te nemen in de auto, trein of naar je werk.

Waarom is een drinkfles een goed geschenk

Een bidon als relatiegeschenk kun je op elk moment cadeau geven. Voor veel mensen is het een gebruiksartikel dat ze dagelijks meenemen naar het werk of gebruiken bij het sporten. Kinderen krijgen een bidon met ranja mee naar school. Dit is niet alleen duurzamer en milieuvriendelijker maar ook goedkoper. Met je logo op de bidon zullen ze elke keer aan je denken als ze jullie bidon gebruiken. En een bidon gaat vele jaren mee dus tel maar uit je winst.

Wij zien ook dat veel bedrijven hun medewerkers een bidon cadeau doen om zo een gezondere levensstijl te bevorderen. Daarnaast zitten ze vaak bij nieuwe medewerkers in eenwelkomstpakket. Bekijk al onze aluminium bidons in onze webshop!