The Alternative
Image default
Cadeau

Een persoonlijk cadeau maken, hoe doe je dat?

Wat is nou een persoonlijk cadeau? Iedereen heeft daar een ander idee over. Volgens ons heb je echt een bijzonder en persoonlijk cadeau als je één of meer van de volgende dingen kunt afvinken.

cadeau met naam

Je maakt een cadeau meteen origineel en persoonlijk als je er bijvoorbeeld de naam in verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan een baby cadeau met naam of een mok of shirt met naam of foto erop.

Je kiest iets uit waar jullie over gesproken hebben

Kwam toevallig ter sprake dat iemand het heel leuk zou vinden om naar een bepaald concert te gaan of gaf diegene aan een bepaald shirtje of schilderij leuk te vinden? Makkelijker kun je het jezelf niet maken!

Neem de tijd om je cadeau in te pakken

Je ziet het eigenlijk meteen als iemand de moeite heeft gedaan om het cadeau er leuk uit te laten zien en er een persoonlijke touch aan gegeven heeft. Leuke foto’s van jullie samen kun je hiervoor prima gebruiken.

Een persoonlijke kaart erbij

Een kaartje met een leuke en persoonlijke tekst is eigenlijk net zo belangrijk als het cadeau zelf. Schrijf er bijvoorbeeld leuke anekdotes op en gooi er wat humor bij.

Je hebt de tijd genomen om iets uit te zoeken

Weet je gewoon écht niet wat je moet kopen en heb je het gevoel dat je na urenlang zoeken een redelijk standaard cadeau hebt gekozen? Dat maakt helemaal niet uit.

Je hebt de tijd genomen om het cadeau te maken

Maak je het baby cadeau met naam zelf, dan mag diegene sowieso niet klagen, ongeacht het resultaat. De tijd en moeite die je hebt genomen wordt sowieso gewaardeerd.

Je maakt iets met een persoonlijke herinnering

Een cadeau waarin je refereert naar een gezamenlijke herinnering is ook altijd leuk. Bijvoorbeeld een cadeau dat verwijst naar jullie vakantie of een fotoboek van jullie vriendschap.

https://www.freubelshoponline.nl/