Bemachtig in 1 dag je theorie certificaat met onze steengoede theoriecursus

De auto theorie in 1 dag aanleren en dezelfde dag je auto theorie certificaat halen bij het CBR? Dat is mogelijk als je meedoet met de geweldige eendaagse auto theoriecursus van 123-Theorie!

Nou snappen we absoluut dat je bij jezelf denkt: is dit niet iets te mooi om waar te zijn? Want je hebt vast al van vrienden, kennissen of familie gehoord dat het flink bikkelen is om de auto theorie goed in je hoofd te krijgen. En dat je hier echt wel even wat tijd aan kwijt bent. Dus hoe kan het dan dat 123-Theorie het voor elkaar krijgt om jou de theorie binnen 1 dagje aan te leren?

Wij hebben een unieke cursus ontwikkeld waarbij leren in groepsverband en door middel van praktijkvoorbeelden erg succesvol blijkt. Je hoeft tijdens onze cursus helemaal niks uit boeken te leren. Leren uit boeken is namelijk vreselijk saai, waardoor de lesstof helemaal niet goed in je hoofd blijft zitten. Door klassikaal les te geven, te werken met duidelijke praktijkvoorbeelden en oefen examens te maken zorgen we ervoor dat alle lesstof wel goed wordt opgeslagen in jouw hoofd. Voor de meest lastige theorie geven we je handige tips, trucjes en ezelsbruggetjes zodat je ook deze vanaf nu prima kunt onthouden.

Theorieles vanaf 07.00, examen in de middag

Omdat je op de dag van de cursus, in de middag, al je theorie examen bij het CBR gaat maken begint onze theoriecursus al om 07.00. We willen natuurlijk voldoende tijd hebben om je perfect voor te bereiden op het examen. Zorg dat je op tijd bent, een gezellig humeur meeneemt en je legitimatiebewijs in je tas stopt. Deze heb je namelijk nodig bij het CBR, zonder geldig legitimatiebewijs mag je niet meedoen aan het examen.

Tijdens de theorieles wordt je door ons voorzien van drankjes. En tussen de middag staat er een lekkere lunch voor je klaar. Ook regelen wij het vervoer van en naar het CBR. Het enige dat jij deze dag dus hoeft te doen is flink je best doen en slagen voor je examen!

Van Amsterdam tot Eindhoven

In diverse steden door het hele land kan je meedoen aan onze dagcursus. Zo is er bijvoorbeeld de cursus theorie in 1 dag in Eindhoven, Zwolle, Amsterdam en Leeuwarden. Op onze site kan je alle cursuslocaties vinden. Ook de beschikbare cursusdata staan duidelijk aangegeven.

Ga jij er ook voor om je theorie certificaat binnen 1 dag te bemachtigen?

 

https://www.123-theorie.nl/