The Alternative
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bescherming van uw locatie door een terreinbeveiligingsbedrijf uit Moerdijk

Met jarenlange ervaring is terreinbeveiligingsbedrijf Ecotax Terreinbeveiliging uit Moerdijk koploper in de beveiliging van panden en terreinen. Het bedrijf is actief in veel verschillende sectoren. Eerder pasten zij hun beveiligingsoplossingen al toe op distributiecentra, bouwterreinen en luchthavens. Ook maatschappelijke instellingen zoals gevangenissen en politiebureaus worden beveiligd door de specialisten, op basis van hoog risico beveiliging. Met een speciaal opgesteld 3D-plan brengen zij de risico’s van uw terrein in zicht, zodat zij hier optimale bescherming voor kunnen bieden. Dit doen zij met verschillende beveiligingsoplossingen.

Slimme zichtbare en onzichtbare beveiliging

Het bedrijf biedt professionele beveiligingsoplossingen op maat. De verschillende mogelijkheden worden aangepast aan de hand van uw wensen. U heeft keuze uit zichtbare en onzichtbare beveiligingsoplossingen. Met zichtbare beveiligingsoplossingen kunt u denken aan schrikdraad of overklimbeveiliging, waarmee klimmen over hekken wordt vermoeilijkt. Onzichtbare beveiligingsoplossingen zijn bijvoorbeeld grond- of trillingsdetectie. Met deze manier van beveiliging wordt uw terrein opgedeeld in onzichtbare vlakken. Mocht er zich een indringer op uw terrein bevinden dan geeft uw alarmsysteem direct aan waar op uw terrein deze zich bevindt. Het terreinbeveiligingsbedrijf uit Moerdijk biedt een service- en onderhoudscontract aan. Hiermee wordt uw alarmsysteem jaarlijks onderhouden en worden storingen altijd binnen 24 uur opgelost.

Neem contact op met het bedrijf voor een offerte op maat

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen met de beveiliging van uw pand of terrein, kies dan voor Ecotax Terreinbeveiliging. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoog risico beveiliging en kan aan de hand van een speciaal 3D-plan de risico’s van uw pand in kaart brengen. Zo bent u verzekerd van optimale beveiliging voor uw terrein. Bent u benieuwd hoe de specialisten uw pand of terrein optimaal kunnen beveiligen en wat zij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met de professionals van het terreinbeveiligingsbedrijf uit Moerdijk, voor een vrijblijvende offerte.