The Alternative
Bedrijven

Besparen op een boerderij

U loopt achter op u concurrenten en wilt de strijd aangaan maar u weet niet hoe dit moet, dan is er agrarisch advies van Wijsman. Het is belangrijk om advies te krijgen door een persoon die er dagelijks mee bezig is om te blijven verbeteren, het kan voorkomen dat de voorliggende problemen juist over het hoofd worden gezien. Te veel tijd besteden voor een specifiek probleem kan leiden tot tunnelvisie waardoor je andere problemen niet meer ziet. Agrarisch advies is niet zomaar een advies maar het zorgt voor onafhankelijkheid, kwaliteit en innovatie voor uw boerderij, van concept tot begeleiding. Wijsman staat zelfs garant om voor u offertes te vergelijken en voor iedere situatie een advies op maat creëren.

Wijsman handel en advies biedt naast het geven van advies producten aan. De producten die worden voorgesteld en aangeboden zijn om uw boerderij te verbeteren, denk hierbij aan besparing op kosten en de gezondheid van dieren. Een voorbeeld is de zonneboiler, dit is een boiler die bestaat uit een zonnecollector en een voorraadvat. Zoals de naam het al zegt vangt de zonnecollector de zon op en zet dit om tot warmte, dit warme water wordt vervolgens rondgepompt in het leidingwater. Het voordeel hier van is dat er weinig tot geen aardgas wordt gebruikt om het water te verwarmen, sterker nog dit levert 75% gratis energie op. Dit is slechts een product van de vele producten die op een langer termijn meer voordeel biedt dan de huidige situatie zich voor doet.

Een ander product dat de gezondheid van de koe bevordert is de Pack Mat. De Pack Mat is onderdeel van de Cowhouse en dat staat voor de stalinrichting en zorgzaamheid van de koe. Veel veehouders lopen tegen het probleem aan dat de koeien in de zand of diepstrooiselbox kuilen graven om er in te kunnen liggen, door deze actie die de koeien ondernemen is er grote kans dat het zand in de mest terecht komt. Het product de Pack Mat lost dit probleem op, onder het zand of diepstrooiselbox wordt de Pack Mat neer gelegd zodat er geen kuilen meer gegraven kunnen worden. Een ander voordeel van de Pack Mat is dat de ligplaatsen schoner blijven en er 50 tot 80% bespaard wordt op zand of strooisel. De producten die Wijsman handel en advies aanbiedt resulteren tot een zo goed geoptimaliseerde boerderij.

Voor meer info : website bezoeken