The Alternative
Image default
Kinderen

Bijzondere houten kindermeubels

Door een bestelling te plaatsen in de webshop van Bijzonderleuk Kindermeubels, help je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan scholing en extra werkervaring. Dit komt doordat de webshop samenwerkt met een sociale werkplaats. In deze werkplaats worden de houten kindermeubels gemaakt die je in de webwinkel vindt. De producten die je besteld als cadeau of voor in de kinderkamer van je kleintje hebben dus een mooie gedachte erachter! De houten kindermeubels worden van onbewerkt hout gemaakt en zijn daardoor nog te verven, zodat je ze helemaal kunt laten passen bij de uitstraling van de kinder- of woonkamer.

Meubels met een persoonlijke gravering

In de webshop vind je allerlei losse houten kindermeubels, die ook te bestellen zijn als complete set. Ook diverse accessoires voor in de kinderkamer vind je in de webshop van www.bijzonderleuk.nl. Met al deze mooie producten maak jij de kinderkamer compleet. Denk bijvoorbeeld aan een tafeltje, krukjes, bankjes, een houten herinneringskist of speelgoedkist. Om de producten persoonlijker te maken heb je de mogelijkheid om er een naam, geboortedatum of andere tekst in te laten graveren. Wil je liever een afbeelding? Ook dat is mogelijk, laat bijvoorbeeld een uitsnede maken van het favoriete dier van je kindje en ontwerp zo een persoonlijk houten kindermeubel. Doordat alle producten te personaliseren zijn, vormen de producten ook een uitstekend kraam- of verjaardagscadeau. De houten herinneringskist is bijvoorbeeld een heel mooi cadeau voor iemand die zojuist een kindje heeft gekregen!

Kies de meubels en maak ze persoonlijk

Door de mooie houten kindermeubels of houten herinneringskist van Bijzonderleuk Kindermeubels in huis te halen, maak je niet alleen jouw kindje heel erg blij, maar ook de mensen die de producten maken! Neem daarom snel eens een kijkje in het uitgebreide assortiment en bestel de producten die je wilt hebben. De houten kindermeubels en herinneringskist zijn geschikt voor een leeftijd van één tot ongeveer vijf jaar.