The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Black Friday in aantocht – de beste producten om op te besparen

U hebt 25 november waarschijnlijk al gemarkeerd als u een toegewijde shopper bent. Dit is Black Friday, de belangrijkste shopping dag van het jaar. Wij hopen dat u genoeg geld heeft gespaard, want wij zullen onze tips met u delen over welke producten u het beste kunt kopen op Black Friday.

Tablets en computers

Black Friday is het perfecte moment om een nieuwe laptop of desktop aan te schaffen. Alle merken, waaronder HP, Lenovo en Dell, bieden het hele weekend laptop aanbiedingen aan. Het kan moeilijk zijn om deze uitverkoopacties voor elektronica te vinden. Zorg ervoor dat u hun Black Friday-advertenties van tevoren bekijkt om te zien welke producten wanneer in de aanbieding zijn.

Laptops met lage specificaties hebben vaak de laagste prijzen. De prijs is lager dan normaal, zodat u het extra geld kunt uitgeven om uw opslag- of rekenkracht te upgraden.

Slimme gadgets voor thuis

Black Friday zal tal van geweldige deals bieden voor iedereen die nog geen Amazon Echo of Google Nest smart speaker bezit. Er zijn altijd aanbiedingen. Bol en Coolblue hebben een lange traditie in het verlagen van de prijzen van hun slimme speakers met minstens 40% op Black Friday. MediaMarkt, Amazon en andere bedrijven willen dat zoveel mogelijk huishoudens hun producten kopen, dus verlagen ze de prijzen van slimme speakers.

Consoles & videogames

Het zal moeilijk zijn om komend jaar korting te vinden op een spelsysteem, want sommige van de populairdere consoles (de PS5 of Xbox Series X), zijn al uitverkocht. Het is mogelijk om de Series X of PS5 op voorraad te vinden. U kunt bundels vinden voor de Xbox Series S en Nintendo Switch. Dit betekent dat u uw console voor de volle prijs kunt krijgen, maar dat u er enkele games, accessoires of zelfs een cadeaubon bij kunt doen.