The Alternative
Aanbiedingen

Cadeaubonnen

Het ideale cadeau

95 procent van de Nederlanders vindt een cadeaukaart leuk om te krijgen, weet marktonderzoeksbureau GfK. Jaarlijks spenderen we dan ook vele miljoenen euro’s aan dergelijke bonnen. Een cadeaubon als betaalmiddel in uw webshop en/of in de winkel is een goede aanvulling op uw assortiment.  

Onderzoek laat zien dat 95% van de ontvangers het krijgen van een cadeaukaart als leuk tot heel leuk ervaart. Van de groep die de afgelopen 3 maanden een cadeaukaart heeft ontvangen, had 32% de ontvangen cadeaukaart op het verlanglijstje staan. Cadeaukaarten blijven erg populair. 

Voordelen ondernemer in de winkel

Bent u op zoek naar meer inkomsten, meer nieuwe klanten, meer exposure of meer loyaliteit? Dan is het overwegen van een cadeaukaart zeker de moeite waard.  Gemiddeld besteden consumenten 28 euro meer dan de gegeven kaartwaarde. 

Soorten cadeaubonnen

Zou u uw klanten graag de FashionCheque aanbieden, of een VVV cadeaukaart? Of internationale kaarten, zoals iTunes en Google play? Een algemene cadeaukaart zoals bijvoorbeeld de VVV Cadeaukaart wordt jaarlijks door 3 miljoen mensen bezocht. fashioncheque is de grootste modecadeaukaart, welke bij meer dan 10.000 winkels en webshops in Nederland te besteden is. 

Koppeling kassasysteem

Indien u cadeaukaarten van derden, zoals de VVV cadeaukaart of de FashionCheque als betaalmiddel wilt accepteren in uw winkel, kan dit heel eenvoudig via uw kassasysteem! Het gekozen betaalmiddel kan worden geïntegreerd in uw kassasysteem waardoor de inname en uitgave heel eenvoudig is. 

Vendit is de aangewezen partner

Het Vendit kassasysteem voldoet aan al deze eisen en veel meer! Wilt u meer informatie over een kassa software oplossing speciaal voor uw branche? Neem dan contact op met de experts van Vendit of vraag een vrijblijvende demonstratie aan! 

 

https://www.vendit.nl/