The Alternative
Image default
Gezondheid

Colloïdaal zilver en goud: De gezondheidsvoordelen van deze colloïden

Colloïdaal zilver en colloïdaal goud zijn twee van de meest populaire soorten colloïden. Wat zijn colloïden, vraag je jezelf af? Colloïden zijn deeltjes die zweven in een vloeistof. Dit betekent dat ze niet oplossen in de vloeistof zoals zout doet. In plaats daarvan blijven ze zweven en kunnen ze met het blote oog worden gezien. Er zijn veel verschillende soorten colloïden, maar we zullen ons vandaag concentreren op zilver en goud. Beide metalen hebben gezondheidsvoordelen die je zou moeten weten!

Waarom gebruikt men colloïdaal zilver en goud?

Mensen gebruiken colloïdaal zilver en goud om allerlei redenen. Sommigen gebruiken het om hun immuunsysteem op te peppen, terwijl anderen het gebruiken om te helpen bij verschillende gezondheidsaandoeningen. Hier zijn enkele van de voordelen die je kunt ondervinden van het gebruik van colloïdaal zilver en goud:

 • Verbeterde werking van het immuunsysteem

 • Verminderde ontstekingen

 • Betere gezondheid van de huid

 • Minder gewrichtspijn

 • Gelukkiger stemmingen

 • Betere slaapkwaliteit

Colloïdaal Zilver: een natuurlijk antibioticum en ziekte bestrijder

Zilver wordt al eeuwenlang gebruikt als een natuurlijk antibioticum en ziektebestrijder. Het is werkzaam tegen een breed scala van bacteriën, virussen en schimmels. In feite werd colloïdaal zilver zelfs gebruikt om infecties tijdens de Eerste Wereldoorlog te behandelen! Het is niet giftig voor mens en dier, waardoor het een veilige keuze is voor inwendig en uitwendig gebruik. Enkele van de voordelen van colloïdaal zilver zijn:

 1. Verminderde ontsteking en zwelling

 2. Verbeterde gewrichtsfunctie

 3. Verminderd infectierisico

 4. Versterkt immuunsysteem

 5. Betere gezondheid van de huid

Reactie tijdens gebruik van colloïdaal zilver

Als je colloïdaal zilver inneemt, reageert het met de lichaamsvloeistoffen, waarbij zilverionen ontstaan. Deze ionen maken colloïdaal zilver zo werkzaam tegen bacteriën, virussen en schimmels. Ze dringen de cellen van deze organismen binnen en doden ze. Dit maakt colloïdaal zilver een geweldige keuze voor de behandeling van infecties.

Colloïdaal goud: een natuurlijke stemmingsverbeteraar en weerstandsverbeteraar

Goud is ook een populaire colloïde. Het is gebruikt voor eeuwen om de stemming te verbeteren, ontstekingen te verminderen en infecties te bestrijden. Net als zilver is goud niet giftig voor mens en dier. Enkele van de voordelen van colloïdaal goud zijn:

 1. Verminderde angst en stress

 2. Verbeterde slaapkwaliteit

 3. Verbeterde cognitieve functie

 4. Verminderde ontstekingen

 5. versterkt immuunsysteem

Reactie tijdens gebruik van colloïdaal goud

Als je colloïdaal goud inneemt, reageert het met lichaamsvloeistoffen, waarbij goudionen ontstaan. Deze ionen hebben krachtige ontstekingsremmende en antioxiderende effecten. Ze helpen ook het immuunsysteem te stimuleren. Dit maakt colloïdaal goud een goede keuze om ontstekingen te verminderen en de weerstand te verhogen. Het heeft daarnaast ook positieve effecten op je mentale gezondheid. Zo kan het angst en stress verminderen, de slaapkwaliteit verbeteren en de cognitieve functie verbeteren.

Zowel zilver als goud zijn veilige en effectieve colloïden met een scala aan gezondheidsvoordelen. Als je een natuurlijke manier zoekt om je gezondheid te verbeteren, overweeg dan een van deze metalen te gebruiken!

 

https://www.meditecheurope.nl/colloidaal.html