The Alternative
Image default
Dienstverlening

Dakdekker in Katwijk nodig? Dakdekkersbedrijf Kewodak is ervaren en betrouwbaar!

Heeft u voor het verduurzamen, repareren, renoveren of verduurzamen van uw platte dak een dakdekker in Katwijk nodig? Dan kunt u het beste dakdekkersbedrijf Kewodak uit Alphen aan den Rijn bellen. Ook voor een spoedreparatie kunt u de expertise van Kewodak inschakelen.

Al meer dan 35 jaar voeren wij werkzaamheden uit op platte daken, wij durven onszelf dan ook inmiddels echte specialisten te noemen. Met ons haalt u niet alleen een berg aan ervaring in huis, u kunt ook genieten van een prettige samenwerking. Want wij zijn betrouwbaar, houden ons aan onze afspraken, geven garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en werken met contracten zonder kleine lettertjes.

Over Kewodak

Wij houden van ons vak en geven onze klanten graag het allerbeste. U kunt als particulier met een woonhuis bij ons aankloppen, maar ook voor bedrijven voeren wij regelmatig grote klussen uit. Bij particulieren werken we vaak solo of met zijn tweetjes, bij een grote opdracht voor een bedrijf komen we met het hele team naar u toe. Ons team bestaat uit gedreven mensen die allemaal uitstekend opgeleid zijn. Alle diploma’s en certificaten om het vak veilig en goed uit te voeren zijn in ieders bezit. Als bedrijf hebben wij een lidmaatschap bij Vebidak. Alle leden van brancheorganisatie Vebidak voldoen aan de criteria op het gebied van ondernemerschap, bedrijfsvoering en continuïteit. Ook zijn de leden van Vebidak op de hoogte van de laatste technieken. We zijn ook nog eens in het bezit van het COMO- en VCA procescertificaat en het Dakmerk kwaliteitskeurmerk. Al het dakwerk dat wij uitvoeren is verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds.

Wij maken gebruik van de meest innovatieve en nieuwste concepten.  

Betrouwbare partner

Dakdekken is een vak apart, daarom is het belangrijk om in zee te gaan met een betrouwbare partner. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat wij dat zijn.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten dakbedekking of bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op per telefoon op nummer 0172-438 332. Via onze website kunt u ook een offerte aanvragen, ons contact laten opnemen of een melding van een lekkage maken.

https://www.kewodak.nl/