The Alternative
Image default
Bedrijven

Het gemberdieet

Veel mensen zijn bezig met afvallen om uiteindelijk zich beter in zijn of haar vel te voelen en gezond bezig te zijn. Iedereen heeft natuurlijk een ander lichaam, waarbij een andere manier van afvallen werkt. Gember en afvallen blijkt een goede combinatie te zijn, want het blijkt dat deze specerij helpt bij het afvallen. Maar hoe doe je dat precies? Dat lees je in dit artikel.

Gember en gewicht verliezen

Gember kan gebruikt worden als aanvulling op genoeg beweging en gezonde voeding. Het is op zichzelf niet een middel waarvan je afvalt, dus probeer ook gewoonweg gezond te eten als je wil afvallen. Een andere reden om gember in huis te halen is, omdat het ook helpt tegen misselijkheid en migraine. Ga dus snel naar de supermarkt of groenteboer om gember in huis te halen bij deze kwaaltjes.

Gember thee

Gember en afvallen kun je doen in de vorm van het drinken van gember thee. Dit bevordert namelijk de stoelgang waardoor je dus ook gewicht verliest. Je kunt gember thee maken door stukjes gember af te snijden en dit in heet water te doen. Het blijkt dat drinken van een warme gemberdrank het hongergevoel bij jou wegneemt. In dat opzicht zorgt het er dus ook voor dat je minder eet, omdat je al genoeg voedingsstoffen binnen hebt gekregen.

Er bestaan ook nog alternatieven waarbij je geen gember hoeft te eten of te drinken, maar wel binnenkrijgt.

Gember en afvallen door middel van voeding

Als je wil genieten van de eigenschappen van gember, zonder daar thee voor te hoeven drinken, dan kun je verse of gedroogde gember toevoegen aan je maaltijden. Maak en drink je bijvoorbeeld graag smoothies, verwerk dan wat gember in je smoothie. Ook in baksels, yoghurt en soepen kun je gember toevoegen. Als je op zoek bent naar vloeibare gember dan zijn er ook gemberextracten te koop, die je weer kan verwerken in bijvoorbeeld een limonade of koffie.

https://dieetschema.nl/kun-je-sneller-afvallen-met-gember/