The Alternative
Aanbiedingen

De gripzakjes: multifunctioneel inzetbaar

Draag je zorg voor bepaalde producten, dan kan het soms knap lastig zijn om deze niet kwijt te raken. Met name als deze attributen een beperkte omvang hebben, kan dit jou de nodige hoofdbrekens bezorgen. Degene die daar ooit voor het eerst tegenaan is gelopen, is vermoedelijk de bedenker van gripzakjes. Gripzakjes zijn kleine zakjes die meestal een rechthoekige vorm hebben, gemaakt zijn van plastic en tevens voorzien zijn van een ‘strip’ die eenvoudig te openen en hersluiten is.

Het mooie aan deze gripzakjes, is dat ze op ontelbaar veel manieren te gebruiken zijn. Sommigen kiezen ervoor om voedsel te bewaren in deze zakjes. Maar wist je dat je er nog veel meer mee kunt als je een beroep doet op je creativiteit? Dit blog schrijven we om je inzicht te bieden in de mogelijkheden.

Smartphonehouder

Vakanties aan het water zijn de leukste die bestaan, niet waar? Maar dat elektriciteit en water de grootste aartsvijanden zijn, is één van de eerste dingen die je leert als je naar de basisschool gaat. Dat betekent dat smartphones het maar moeilijk kunnen verdragen als ze vocht in de USB-poort krijgen. Gripzakjes voorkomen deze problemen. Je stopt je smartphone erin, sluit het zakje en voilà: je kunt gewoon dwars door het plastic blijven appen, zonder risico op waterschade.

Paspoorthouder

Er zijn 1001 dingen die je mág vergeten op reis, maar er is één voorwerp dat je hele reis kan lamleggen: je paspoort. Wereldreizigers zijn vaak super trots op hun reisdocument, omdat het boordevol stempels en visa bevat. Om het paspoort bij je te kunnen houden, kun je ‘m in een gripzakje stoppen. Maak 2 gaten aan de uiteinde, haal er een draad doorheen en trek ‘m als een soort halsketting over je hoofd heen. Zo blijft je paspoort niet alleen goed, hij is ook nog eens zichtbaar voor anderen!

Bewaarplek voor je verzameling 

Het gripzakje als smartphone cover is niet de enige uitwerking van het plastic. Jouw paperclipverzameling kan eveneens goed bewaard worden in de hersluitbare zakjes. Nooit hoef je er bang meer voor te zijn dat je die ene zeldzame paperclip kwijt bent, want hij kan zich namelijk maar op één plek bevinden. Precies: in het gripzakje!

 

https://www.thealternative.nl/