De smaken van High Proteïne Shakes

Thealternative

Een van de belangrijkste behoeften van het lichaam zijn proteïnen. Eigenlijk zijn het de bouwstoffen van het lichaam en daarom is het zeer belangrijk om ze op te nemen in het voedingspatroon. Proteïnerijke voedingsmiddelen zoals vis, vlees, gevogelte en zuivelproducten , moeten daarom deel uit maken van het dagelijks voedsel. Proteïne shakes zijn dus daarom te verkiezen uit het geheel van de dagelijkse in te nemen dosis proteïnen. Deze shakes kunnen thuis met hele eenvoudige recepten gemaakt worden. Hieronder vind je enkele smaken die je bij je thuis gemaakte proteïne shakes kunt voegen:

Bananen shake: banaan is het meest gebruikte ingrediënt die we gewoonlijk in elke milkshake aantreffen. Als we banaan toevoegen aan de wei proteïne shake, dan voegen we niet enkel smaak toe, maar verhogen we eveneens het energiegehalte. Dus is een bananen eiwit shake voor de training een uitmuntende energiebron.

Koffie shake: Men kan koffie toevoegen aan de shakes, niet enkel voor de smaak, maar ook om ‘s morgens wat sneller “wakker te worden”. In proteïne shakes kunnen instant koffie, cafeïnevrije koffie of een combinatie van beiden gebruikt worden.

Chocolade shake: chocolade, in welke vorm ook, wordt door bijna iedereen gesmaakt. Daarom vinden we bij bijna alle eiwitten supplement poeders de chocoladesmaak voorradig. Men kan ook extra chocolade toevoegen om de ‘chocolade touch’ te accentueren. Dat kan dus gebeuren onder de vorm van donkere chocoladestukjes, chocoladesiroop of chocoladeroomijs, maar dan suikervrij en vetvrij.

Fruit shakes: Ideaal gezien zou fruit deel moeten uitmaken van het dagelijks voedingspatroon. Het is echter niet altijd mogelijk om fruit te eten. Daarom is het gemakkelijker om vers fruit aan de eitwit shake toe te voegen. De koolhydraten die zich in het fruit bevinden, zijn de brandstof voor het lichaam, in het bijzonder tijdens trainingen. Naast vers fruit, kan men eveneens ingevroren fruit, geconcentreerd fruit of zelfs fruitsap gebruiken in de shake.

Naast de boven vermelde smaken van de proteïne shakes, kunnen ook havervlokken en nootjes aan de shakes worden toegevoegd, hetgeen niet alleen smaak geeft maar ook koolhydraten en proteïnen bezorgt.

Voor meer informatie, bezoek 247voedingssupplementen.nl. Men geeft hier informatie over wei proteïne producten, waaronder ook het kopen van eiwit shakes (insolaat).

Voor meer info : website bezoeken