The Alternative
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van een arbeidsdeskundig onderzoek

Een arbeidsdeskundig onderzoek is iets wat voor veel organisaties een relevante dienst is, het komt alleen weinig voor dat mensen weten dat een arbeidsdeskundig onderzoek de juiste oplossing is voor een probleem dat in veel gevallen niet eens gezien wordt. Een arbeidsdeskundig onderzoek is erg relevant voor veel problemen, voorafgaand aan het onderzoek bespreek je dit eerst met de potentiële consultant, deze bekijkt dan of hij/zij de juiste persoon is voor het probleem wat speelt bij de organisatie. Een arbeidsdeskundig onderzoek wordt veel gedaan bij problemen die gerelateerd zijn aan de werknemer, indien er onderlinge conflicten zijn of als een medewerker niet voldoende kennis/vaardigheden heeft om de functie te vervullen. Het schijnt zelfs wettelijk verplicht te zijn om een arbeidsdeskundig onderzoek te laten doen. Adxpert heeft veel adviseurs en onderzoekers in dienst die uw organisatie kunnen helpen.

Hoe gaat een arbeidsdeskundig onderzoek in zijn werk?

Als u bij een arbeidsdeskundig onderzoek wil gaat voor een snelle en secure afhandeling moet u kiezen voor Adxpert. Na vijf werkdagen kunt u al een rapportage verwachten over wat er in uw organisatie speelt, bovendien wordt u dan geadviseerd hoe uw organisatie het beste geïntegreerd kan worden om de boel weer op de rit te krijgen. De rapportage wordt opgesteld op basis van interviews met de werknemers, hierin wordt veel informatie verkregen en vervolgens wordt dit geanalyseerd. De adviezen die worden gegeven staan allemaal verwerkt in de rapportage, bovendien kunnen de adviseurs u helpen met de adviezen te implementeren.

Is een arbeidsdeskundig onderzoek relevant voor uw organisatie?

Een arbeidsdeskundig onderzoek is voor veel bedrijven van toegevoegde waarde, vaak is het alleen niet duidelijk of dit wel de juiste optie is. Om hierachter te komen kunt u een afspraak maken met een adviseur van Adxpert, jullie bespreken dan samen het probleem en kijken in hoeverre jullie elkaar van dienst kunnen zijn. De contactgegevens staan op de website, bovendien staat hier wat meer informatie over wat een arbeidsdeskundig onderzoek precies inhoudt. Adxpert heeft al jarenlang ervaring in het adviseren van bedrijven op allerlei verschillende vlakken, wellicht kunnen ze uw organisatie ook helpen.

Voor meer info : website bezoeken