The Alternative
Image default
Bedrijven

De voordelen van investeren in vastgoed van deze specialist

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u geld investeren in vakantiewoningen. Wanneer u ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen, verhuurt u deze vervolgens aan dit bedrijf. Zij verzorgen de verhuur en het onderhoud, u ontvangt 15 jaar lang vaste huurinkomsten van 4,5% op de aankoopprijs, of een variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. Dit is afhankelijk van de module die u bij het tekenen van het contract afsluit. Gedurende het gehele traject ontvangt u professionele begeleiding vanuit dit bedrijf. Als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om geld te investeren in vastgoed, is het een uitstekend idee om naar het aanbod van dit bedrijf te kijken.

Geniet van heerlijke weekenden in uw eigen vakantiewoning

Misschien wel het grootste voordeel van geld investeren in vastgoed van dit bedrijf, is dat u in veel gevallen gebruik kunt maken van de woning. Zo geniet u van fijne weekenden en weken weg met vrienden en familie, in uw eigen vakantiewoning. Dit bedrijf heeft 284 locaties door heel Europa, waar zij jaarlijks om en nabij de 8 miljoen gasten ontvangen. U kunt kiezen voor een bestaand vakantiehuis, of voor een huisje dat nog gebouwd moet worden. Gaat u voor een huisje in Duitsland, Frankrijk, of gaat u voor lekker dichtbij in Nederland, zodat u niet zo ver hoeft te rijden om er een weekend tussenuit te gaan? De keuze is aan u!

Neem bij vragen direct contact op met dit bedrijf

Bent u er al zeker van, dat u geld wilt investeren in vastgoed van dit bekende bedrijf in Nederland? Of verkiest u toch een huisje iets verder weg in het buitenland, bijvoorbeeld in België of in Duitsland? Met locaties in uiteenlopende Europese landen zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Neem gerust contact op met het team van Center Parcs Vastgoed, dan helpen zij u verder met advies op maat. Zo komt u er vanzelf achter of deze manier van investeren bij u past.