The Alternative
Image default
Gezondheid

Dit bedrijf maakt uw comfortabele snurkbeugel op maat

Wordt uw prettige nachtrust verhinderd door het gesnurk van u of uw partner? Dan kan een anti-snurkbeugel de oplossing aanbieden. Een snurkbeugel op maat van Zlaap gaat snurken en slaapapneu effectief tegen. Een snurkbeugel zorgt ervoor dat de onderkaak tijdens het slapen iets naar voren gepositioneerd wordt. Hierdoor zorgt de beugel ervoor dat de luchtpijp verder geopend wordt, waardoor de luchtstroom niet meer verstoord wordt en snurken en slaapapneu effectief verholpen worden. Deze beugels van Zlaap worden professioneel ontworpen en gefabriceerd in hun kliniek en bij u thuis aangemeten!

Hoe laat u uw beugel op maat maken?

U hoeft niet ver te reizen om een fijne anti-snurkbeugel aan te laten meten. Een specialist van dit bedrijf komt eenvoudig bij u thuis om uw snurkbeugel op maat te ontwerpen. Deze expert maakt tijdens een adviesgesprek een driedimensionaal model van uw gebit, waarmee een passende beugel gemaakt kan worden in hun kliniek nabij Amsterdam. Tijdens dit gesprek controleert deze specialist meteen ook de mobiliteit van uw kaak en de gezondheid van uw tandvlees en gebit. Zo weet u zeker dat een anti-snurkbeugel geschikt is voor u en uw gebit. Vervolgens ontwerpen deze experts een minimalistische en comfortabele beugel voor u. De beugels van dit bedrijf zijn licht en discreet en creëren maximale ruimte voor uw tong. U kunt uw mond bovendien nog gewoon openen en sluiten terwijl u deze beugel draagt, zodat u nog normaal kunt praten en drinken.

Plan vandaag nog een adviesgesprek in

Heeft u interesse in een hoogwaardige snurkbeugel op maat van dit bedrijf? Maak dan snel een afspraak voor een prettig adviesgesprek bij u thuis en laat een ontwerp maken voor uw eigen anti-snurkbeugel. Maak uw afspraak of stel uw vragen aan de specialisten van dit bedrijf via de contactgegevens op hun website. Ze vertellen u graag meer over hun kwalitatieve beugels.