The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Dit kan jij doen tegen een huidveroudering!

Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken: je huid gaat verouderen. Dit is nooit leuk, maar het is simpelweg niet te voorkomen. Toch zijn er wel dingen die jij kan doen die ervoor zorgen dat je huid gezonder blijft, en daardoor minder snel veroudert. In deze blog zullen wij je kort uitleggen wat ervoor zorgt dat jouw huid veroudert, en vervolgens ook wat jij hier aan kan doen. 

Waarom veroudert mijn huid?

Huidveroudering begint bij de meeste mensen al op hun 20e, maar voor de meeste mensen wordt het pas zichtbaar op 40e. Jouw lichaam gaat bepaalde stoffen minder aanmaken, naarmate je ouder wordt. Een voorbeeld daarvan is de stof collageen. Deze stof zorgt ervoor dat jij een strakke huid houdt. Als de ontwikkeling van deze stof wordt verminderd door het lichaam, begin jij te rimpelen. Dit is een proces dat bijna niet tegen is te gaan. Er zijn echter ook processen die zich niet in jouw lichaam afspelen, die wel invloed op jouw lichaam hebben, zoals bijvoorbeeld het feit dat je elke dag wordt blootgesteld aan verschillende factoren, zoals ultraviolette straling, of nicotine.

Wat kan ik doen tegen huidveroudering?

Er zijn verschillende dingen die jij kan doen tegen huidveroudering:

  • Goed insmeren. ’s Zomers is het heerlijk om lekker in de zon te gaan liggen, maar dit kan ook best gevaarlijk zijn als jij je niet goed insmeert. Zorg er dus voor dat jij dit wel goed doet, want je beschermt je huid hiermee tegen veel gevaarlijke stralingen.

  • Stop met roken. Veel rokers zullen weten dat dit invloed op hun longen heeft, maar wat velen niet weten is dat roken ook heel slecht is voor je huid. Nicotine zorgt ervoor dat jouw bloedvaten vernauwen, waardoor deze minder bloedlichaampjes en voedingsstoffen naar jouw huid kunnen sturen. Deze veroudert hierdoor.

  • De Luminous Beauty Shake nemen. Deze shake zorgt voor een combinatie van veel verschillende stoffen die jouw lichaam nodig heeft om gezond te kunnen leven, zoals vegan hyaluronzuur, vele fruitsoorten, kruiden, algen en groenten. Je kan de Luminous Beauty Shake op verschillende manieren nemen, aangezien het als poeder wordt geleverd. 

 

https://superfoodies.nl/