The Alternative
Image default
Bedrijven

Mijn samenwerking met een administratiekantoor in Amersfoort

Ervaren administratiekantoor in Amersfoort

Als zelfstandige zonder personeel in Amersfoort vind ik het behoorlijk lastig om tijd vrij te maken voor de administratie. Ook de werkzaamheden zijn pittig, zoveel kennis heb ik nou ook weer niet over boekhouden. Daardoor ben ik er nog langer mee bezig als dat ik zou willen. Deze tijd gaat alleen maar af van mijn werk als zzp’er in de media. Zodoende ben ik tot de conclusie gekomen dat ik de hulp van een administratiekantoor in Amersfoort goed kan gebruiken.

Administratiekantoor Van der Bruggen

Via een collega maakte ik kennis met Administratiekantoor Van der Bruggen. Zij is ook zzp’er en werkt al enige tijd met volle tevredenheid samen met dit administratiekantoor in Amersfoort. Haar boekhouder begrijpt dat de administratie van een (beginnende) zzp’er veel en ingewikkeld is. Dit is precies wat ik van een boekhouder wil: maximale betrokkenheid en oprechte interesse. Ik nam contact op met Administratiekantoor Van der Bruggen om een vrijblijvend intakegesprek aan te vragen.

Mijn persoonlijke boekhouder

Dit intakegesprek verliep voorspoedig en al gauw kreeg ik een persoonlijke boekhouder toegewezen. Deze samenwerking overtrof al mijn verwachtingen. Ik heb persoonlijk en vriendelijk contact met mijn boekhouder, als ik een vraag heb mag ik hem altijd even bellen. De samenwerking voelt fijn en vertrouwd aan. Alles wordt goed en netjes bijgehouden en ik heb altijd toegang tot de meest actuele cijfers uit mijn administratie.

Maak ook kennis met dit administratiekantoor in Amersfoort

Ik vind de samenwerking echt top gaan en heb niks te klagen. Bij Administratiekantoor Van der Bruggen bent u verzekerd van:

  • Meer rendement door een centrale strategie van uw persoonlijke boekhouder;
  • Kennis speciaal voor starters en MKB ondernemers;
  • Administratiekantoor in Amersfoort dat voor aantoonbaar resultaat zorgt;
  • Persoonlijke dienstverlening: een vaste accountant en contactpersoon;
  • Direct inzicht in uw financiële situatie;
  • Kantoor gevestigd in de buurt van Amersfoort.
Voor meer info : website bezoeken