The Alternative
Dienstverlening

Door het hele land gezellig speeddaten met Search4Love

Wij zijn Search4Love en organiseren leuke speeddate avonden door het hele land. Voor iedere single is er een geschikte avond te vinden. Wij delen onze avonden namelijk in op leeftijd, onze leeftijdscategorieën zijn: 20 tot 35 jaar, 30 tot 45 jaar, 40 tot 55 jaar en 50 tot 65 jaar. Daarnaast hebben wij aparte avonden voor lesbiennes en homo’s. Dus wat je leeftijd en voorkeur ook is, je hebt altijd kans om met ons jouw liefde te vinden!

Ook worden onze speeddate avonden door heel Nederland gehouden. Kies jij voor een speeddate in Eindhoven? Leuk! Wij zorgen voor een leuke locatie in Eindhoven, denk hierbij aan dat lekkere restaurant, die gezellige club of die knusse bar. De avond zal door de leuke locatie sowieso gezellig zijn. Je ontmoet op een laagdrempelige manier andere singles die ook in Eindhoven of in de buurt van Eindhoven wonen. Singles die je anders waarschijnlijk helemaal niet zo snel zou tegenkomen. Met alle singles ga je deze avond op korte date, vier minuten om precies te zijn. Heb je vier leuke minuten gehad met je date? Dan kan je nog eens afspreken met elkaar. Had je een minder leuke date? Dan kan je snel door naar de volgende date!

Ga speeddaten samen met een vriend of vriendin

Wil je liever speeddaten in Utrecht? Prima! Ook in Utrecht organiseren wij de leukste date avonden op gezellige plekken. We zijn zelfs in meerdere steden door het land te vinden met onze speeddate avonden, want we vinden dat iedereen een kans op liefde moet hebben.

Vind je het eigenlijk best eng om in je eentje op speeddate te gaan? Ga gezellig samen met een vriend of vriendin! Samen zullen jullie zeker een hoop gezelligheid beleven en je kan leuk napraten over de avond. En wie weet vinden jullie allebei wel een perfecte match.

Bekijk onze speeddate agenda, registreer je en schrijf je alleen of samen met een vriend of vriendin in. De leeftijdscategorie staat bij elke geplande speeddate avond duidelijk aangegeven.

https://www.search4love.nl/