The Alternative
Woningen

Douchekoppen. Wat is het verschil?

Douchekoppen zijn beschikbaar in alle soorten, maten en vormen. Een douchekop kopen is dus niet erg eenvoudig. Douchen doe je elke dag, dus het uitkiezen van de juiste douchekop is zeker wel belangrijk,. Douchen wil je natuurlijk zo comfortabel mogelijk doen.

 

De regendouche

De douchekop die tegenwoordig het populairst is, is de regendouche. Dit komt, omdat de regendouche een brede waterstraal biedt. Daarnaast zien regendouches er ook nog eens erg mooi uit. Een échte toevoeging voor jouw douche. Ook de regendouche is beschikbaar in veel verschillende soorten en maten. Dit is een kwestie van smaak. Je kunt hem zo groot en luxe maken als je zelf wilt.

 

 

Stortdouche

De stortdouche is een erg stijlvolle keuze als het gaat om douchekoppen. Het mooie aan de stortdouche is dat je deze kunt inbouwen en hierdoor een super strak geheel krijgt zonder stangen en/of slangen. De stortdouche wordt vaak gecombineerd met een handdouche. Stortdouches kun je verkrijgen met een moderne en klassieke uitstraling. Dit is een kwestie van smaak. Aan stortdouches zijn tal van opties toe te voegen. Denk aan een douche met verlichting of watervalfunctie.

 

 

Handdouche

Een handdouche heeft zijn naam te danken aan dat je de douche met je handen van de muur/standaard af kunt halen en hierdoor beter bij plekken kunt komen die je wilt spoelen. De douche wordt erg veel gebruikt als hoofddouche, maar kan ook gebruikt worden als extra douche naast een regendouche of stortdouche.

 

 

De douchearm

Let bij een douchekop kopen goed op of er een douche arm bij zit. Bij sommige douchekoppen is een douchearm inbegrepen en bij anderen niet. Sommige douchekoppen hebben zelfs helemaal geen douchearm nodig. Hou hier dus rekening mee bij het aanschaffen van een nieuwe douchekop.

 

Voor meer info : website bezoeken