The Alternative
Auto’s en Motoren

Een bustheorie behalen kan al binnen een enkele dag

Je hebt misschien al een rijbewijs B in je bezit, dat staat voor het rijbewijs van een auto. Misschien heb je nog meer rijbewijzen, voor bijvoorbeeld een motor, een busje of een scooter, maar heb je ook al je rijbewijs voor het besturen van een bus? Wanneer je deze vraag met nee beantwoord, maar toch geïnteresseerd bent in het behalen van dit rijbewijs, lees dan gauw verder. Allereerst moet je het complexe bustheorie examen afleggen om te zorgen dat je in aanmerking komt voor het behalen van een rijbewijs middels een bijbehorend praktijk examen dat hiervoor moet worden afgelegd. De bustheorie is een voorloper hiervan en heb je dus eerst nodig. Maar wat zal je doen als ik je kan vertellen, dat je dat maar liefst in 1 dag kunt behalen? 

In 1 dag

Hoe perfect zal het zijn als je binnen een dag al een bustheorie in je zak hebt zitten, waarna je lekker kunt gaan starten of door kunt gaan met de lessen die je al aan het doen was en er steeds ,er zicht komt op het behalen van het rijbewijs voor het besturen van een bus? Het is een heel ingewikkeld examen zou je zo denken en zeker wanneer je oog valt op het theorie boek dat hierbij hoort. Het is een enorm boek met veel theorie, maar in een notendop kan dit allemaal aan je uitgelegd worden en worden de belangrijkste dingen besproken die je zowel in het verkeer als in het examen moet gaan gebruiken. 

Cursus

De cursus die wordt gegeven voor het behalen van een bustheorie is georganiseerd door een speciale groep aan mensen die allemaal als instructeur voor een rijles van bussen heeft gereden en gewerkt of dit nog steeds doet. De leraren van de cursus zijn dus allemaal zeer ervaren in het vak dat er wordt gegeven.