The Alternative
Image default
Vakantie

Een heerlijk vakantiehuis bij Noordwijk huurt u bij Sollasi

Wilt u graag een huisje huren bij Noordwijk voor de zomerperiode, het najaar of juist het voorjaar? Dat kan bij bungalowpark Sollasi. Dit bungalowpark is gelegen nabij Noordwijk, om precies te zijn in Noordwijkerhout. Dit gezellige natuurrijke plaatsje grenst aan de strandplaats Noordwijk. Vanuit het bungalowpark kunt u meteen genieten van alles wat deze leuke omgeving te bieden heeft. En dat is veel. Een kleine opsomming: het strand, waarbij u kunt kiezen uit meerdere strandopgangen, het duin, diverse bossen, de Bollenvelden, het Oosterduinse meer en natuurlijk de mooiste steden en dorpjes.

Vakantiepark met complete huisjes en vele extra’s

Bungalowpark Sollasi is een ruim opgezet vakantiepark met verschillende accommodaties. In alle huisjes kunt u rekenen op voldoende privacy, ieder huisje is namelijk omringd door groene beplanting. Er is keuze uit huisjes voor 6 personen en huisjes voor 4 personen. Gaat u met zijn tweetjes op vakantie? Dan kunt u ook kiezen voor het huren van een 2 persoons studio in het moderne appartementencomplex op het park.

De huisjes en de studio’s zijn compleet ingericht. U zult voorzien worden in alle gemakken. Bij de huisjes voor 4 personen kunt u ook nog kiezen voor een extra comfort huisje. Deze huisjes hebben als extra airconditioning in beide slaapkamers en een badkamer met ruime stortdouche. Ieder vakantiehuis bij Noordwijk bij Sollasi heeft een ruime berging in de tuin waar tuinmeubilair in staat en waar extra ruimte is voor uw fietsen en eventuele andere spullen. Neemt u geen eigen fietsen mee maar zou u wel graag fietsend de omgeving willen verkennen? Fietsen zijn bij de receptie van het park te huur.

Het park is een prima plek om u te vermaken wanneer u een dag geen uitje gepland heeft staan. U kunt sportief gebruik maken van de jeu de boules baan, tennisbanen en diverse voetbalveldjes. Kinderen kunnen kiezen tussen diverse speelweides. Een drankje nuttigen en bijvoorbeeld een sportwedstrijd volgen kan in de kantine, welke voorzien is van een televisie en een bar.  

Kortom, een grandioze vakantie zult u zeker beleven bij bungalowpark Sollasi!

https://www.sollasi.nl/