The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Met de tijd mee? 3 woontrends die helemaal ‘hot’ zijn op dit moment

Wil je graag met de tijd meegaan? Dan mag je onderstaande drie woontrends die op dit moment helemaal ‘hot’ zijn absoluut niet missen. Woontrends komen en gaan. Hoe lang een bepaalde trend ‘in’ is, is vooraf lastig in te schatten. Maar één ding is zeker: door onderstaande drie trends in je woning toe te passen, hoor je er voor nu in ieder geval bij. Benieuwd over welke woontrends we het hebben? Lees dan snel verder!

 

Ontspullen en minimaliseren

 

Je hebt vast al wel eens van de volgende naam gehoord: Marie Kondo. Marie Kondo staat wereldwijd bekend als dé opruimgoeroe. Deze Japanse vrouw heeft in de loop der jaren diverse boeken uitgebracht die vertaald zijn in maar liefst 27 verschillende talen. Marie Kondo behoort tot de invloedrijkste personen ter wereld en staat bekend om haar eigenzinnige manier van opruimen. Hierbij ligt de focus niet zozeer op de spullen die weg moeten, maar meer op de spullen waar je blij van wordt en waar je je dus graag mee omringt. Steeds meer mensen zien het nut en de positieve effecten van ontspullen en minimaliseren in. Geen tierelantijntjes en gedoe, alleen functionele producten en spullen die je blij maken. 

 

Velvet en velours stoffen

 

Ook velvet en velours stoffen zijn erg populair op dit moment. Je hoeft maar een willekeurige woonwinkel binnen te stappen en dit zachte, prachtig glanzende materiaal vliegt je zowat om de oren. Velvet en velours zien we uiteraard veel terugkomen in sierkussens en plaids, maar ook bankstellen worden steeds vaker met dit uiterst zachte materiaal bekleed. Roze en okergeel, maar ook donkerblauw en groen zijn kleuren die bijzonder goed samengaan met deze materiaalsoort. Ben je nog op zoek naar een B2B specialist in woonaccessoires die jouw woonwinkel kan voorzien van diverse hoogwaardige textielproducten? B Living biedt een zeer ruim assortiment!

 

Veel en vooral ook grote planten

 

Er zijn voldoende redenen te bedenken waarom het zo ontzettend belangrijk is om regelmatig de frisse buitenlucht en de natuur op te zoeken. Zo heeft het onder meer een positieve uitwerking op onze gezondheid. Toch is het niet altijd even makkelijk om iedere dag een frisse neus te halen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de natuur in huis te halen. Veel en vooral ook grote planten zijn dé trend van dit moment.

 

https://b-living.eu/