The Alternative
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een interessante vacature voor een industrieel product ontwerper

Zoekt u een interessante baan, bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar werk of omdat u toe bent aan een nieuwe uitdaging? Wie weet is een baan als industrieel product ontwerper dan iets voor u! Als product ontwerper maakt u designs voor uiteenlopende producten. Doordat u steeds een nieuw product ontwerpt, zit er veel variatie in uw werkdag. Dat is zeker het geval wanneer u solliciteert op de vacature industrieel product ontwerper die Lencon heeft openstaan. Dit bedrijf heeft namelijk een ontzettend gevarieerd klantenbestand, waardoor u ook een breed scala aan opdrachten binnenkrijgt. Zo is geen dag hetzelfde en dat is natuurlijk wel zo prettig voor uw werkplezier. Aarzel daarom niet en solliciteer op deze interessante vacature voor een industrieel product ontwerper!

Verschillende mogelijkheden voor productrealisatie

Natuurlijk kunt u niet alleen bij Lencon in Noordwijk terecht wanneer u een interessante vacature voor een industrieel product ontwerper zoekt. Dit bedrijf staat ook voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld uw productrealisatie deels of volledig wilt uitbesteden aan een expert in Zuid-Holland. De mogelijkheden hiervoor zijn uitgebreid. Zo kunt u het gehele proces in handen geven bij de specialist, waarbij ze uiteraard rekening houden met uw wensen en eisen. Het is echter ook mogelijk om slechts een bepaald deel uit te besteden, zoals de assemblage. En komt u enkel de mankracht te kort, vanwege ziekte, tijdelijk verlof of extra drukte? Dan is het mogelijk om extra mankracht in te huren bij deze specialist. Het personeel van het bedrijf komt dan uw personeel op locatie versterken. Dit bedrijf uit Zuid-Holland biedt dus zeker een optie voor productrealisatie die perfect op uw wensen en noden aansluit.

Ontdek de vele mogelijkheden

Wilt u uw productrealisatie gedeeltelijk of volledig uitbesteden aan Lencon uit Noordwijk, in Zuid-Holland? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de opties die het best op uw wensen aansluiten en beantwoorden al uw vragen. Hierdoor weet u precies wat u van de dienstverlening van het bedrijf kunt verwachten.