The Alternative
Image default
Vervoer en transport

Een van de beste transportbedrijven in Nederland

Van alle transportbedrijven in Nederland zijn er weinig zo betrokken als Y&O. Daarnaast profiteert u bij deze professionals van andere voordelen. Zo hanteren ze bijvoorbeeld zeer aantrekkelijke tarieven voor transport per pallet. Ook onderhouden zij graag regelmatig persoonlijk contact met u over de voortgang van uw logistieke traject. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Deze experts helpen u graag met een vlekkeloos proces, van begin tot eind.

U kiest bij dit bedrijf uit vele mogelijkheden

Wat voor goederen u ook wilt vervoeren, deze specialisten bedenken een efficiënte oplossing die aansluit op uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld gevaarlijke chemische stoffen laten transporteren. Dit transportbedrijf weet namelijk alles van de laatste ontwikkelingen omtrent ADR-transport. Heeft u verse producten of voedingsmiddelen die u wilt laten opslaan, vervoeren én distribueren? Ook dat is geen probleem. Voor waardetransport hebben deze experts uiteraard ook de juiste kennis en middelen in huis. Zijn het goederen voor ruimtevaart en defensie die vervoerd moeten worden? Dan verzorgen deze specialisten eveneens een veilig, spoedig traject. Naast uiteenlopende soorten goederen die vervoerd kunnen worden, heeft u bij dit bedrijf ook de keuze uit verschilleden manieren van transport. Voor zeer grote vrachten die ver moeten reizen is zeecontainertransport bijvoorbeeld aantrekkelijk, maar voor gemiddelde verzendingen zijn de tarieven voor transport per pallet wellicht voordeliger. Als u transport op internationaal niveau wilt laten verzorgen, komt het AEO-certificaat van deze experts goed van pas. Transportbedrijven met dit certificaat voldoen aan een bepaalde kwaliteitsstandaard, waardoor de goederen minder (in Nederland de helft) onderhevig zijn aan douanecontroles. Dit zorgt voor een versneld traject.

Profiteer van volledige ontzorging

Van het plan voor uw traject tot de uitvoering ervan en de nazorg, bij Y&O ontvangt u van begin tot eind begeleiding en advies. Bovendien heeft u bij dit bedrijf meer mogelijkheden dan bij de meeste transportbedrijven in Nederland. Ook profiteert u van eerlijke tarieven voor transport per pallet en andere diensten. Informeer direct naar de mogelijkheden.