The Alternative
Aanbiedingen

Een voetbaldoel aanschaffen

Herinner jij je ook al die spannende voetbalwedstrijden, zoals het WK waar Nederland bijna kampioen was geworden. Helaas gingen er te veel ballen het doel in. Wellicht maken we in de toekomst nog kans op deze titel. Speel je zelf ook voetbal en maak je graag een doelpunt. Dan is een hebben van een voetbaldoel wel handig. Bij SKOR vind je een ruim assortiment aan verschillende voetbaldoelen. Wij helpen je in deze blog bij het vinden van de juiste voetbaldoel voor jou! 

 

Aandachtspunten bij de aanschaf van een voetbaldoel 

 

Wanneer je een voetbaldoel gaat aanschaffen is het verstandig om een aantal punten op een rijtje te zetten. Hierdoor breng je de wensen en eisen van jezelf goed in kaart, waardoor je eenvoudiger het juiste voetbaldoel kan vinden. De belangrijkste punten om na te gaan zijn;:

  • Doeleinde: waarvoor wordt het doel gebruikt? Wordt het doel gebruikt voor amateurvoetbal of profvoetbal?

  • Netdiepte: welke netdiepte moet jouw doel hebben? De netdiepte gaat samen met de breedte van het doel. Er zijn verschillende formaten met 2,44 meter als grootst. 

  • Materiaal: van welke materiaal moet het voetbaldoel zijn gemaakt? 

  • Speelveld: waar komt het doel te staan? Wil je een doel voor in de achtertuin, in een stadion of gewoon een speelveld? 

Bij SKOR vind je alle voetbaldoelen 

 

Nu je alle punten voor jezelf op een rijtje hebt is het tijd om jouw voetbaldoel aan te schaffen. Bij SKOR vind je verschillende soorten voetbaldoelen. Zo kan je kiezen uit vaste of verplaatsbare voetbaldoelen en kleine of grote voetbaldoelen. Er is voor iedereen wel een voetbaldoel. SKOR is een specialistisch bedrijf die zijn eigen voetbaldoelen fabriceert. Daarnaast levert SKOR al jaren voetbaldoelen voor bekende clubs als Ajax, Feyenoord en PSV. Bij SKOR leveren ze kwalitatieve doelen. 

 

Wil je graag meer informatie of heb je nog een vraag? Bezoek de website of neem gerust contact op met de specialisten van SKOR . Zij helpen je bij al jou om al je vragen te beantwoorden. 

 

https://skor.nl/