The Alternative
Image default
Tweewielers

Een volwassen step schaf je hier aan

In stijl naar je werk gaan met een step. Dit is niet voor niets de nieuwste trend. De nieuwste steps zijn licht in gewicht en velen zijn compact en in hoogte verstelbaar. Je hebt steps met grote of kleine wielen. De persoonlijke voorkeur speelt een grote rol in het kiezen van een nieuwe step. Let ook goed op het materiaal. Enkele steps worden vervaardigd van hoogwaardig materiaal zoals luchtvaartaluminium. Dit is licht en ultrasterk.

Steppen of suizen naar je bestemming

Afstand is een belangrijke overweging bij het aanschaffen van een step. Als je langere afstanden moet afleggen zoals 10 km of meer, dan is het te overwegen om een elektrische step aan te schaffen. Neem hierbij de lokale verkeerswetgeving in acht. Voor kleinere afstanden is een sportieve niet elektrische step aan te raden. Je kunt jouw steptocht natuurlijk ook verkorten door een stuk te reizen met bijvoorbeeld het openbaar vervoer.

Houding op een step

Dit verschilt per soort step. Over het algemeen geldt dat je je benen en handen gestrekt maar wel ontspannen houdt. Je kunt zowel met je linker alsook rechter voet op het plateau staan. Bij het wisselen van je voet kun je dit veilig doen door je hiel in een hoek van 23 graden te brengen en de andere voet erachter te plaatsen. Vervolgens zet je de voorste voet op de grond. Zodra je stabiel staat kun je of met een of twee benen kracht zetten.

Alle steps overzichtelijk op een plek

Dat we gepassioneerd zijn over steps is te zien op stepsonline.nl. Je vind hier alle steps overzichtelijk en je kunt zoeken op verschillende merken. Overweeg eens een mooie step speciaal ontworpen voor volwassenen. De verschillende soorten steps staan overzichtelijk op een rijtje. Je hebt steps die geschikt zijn om mee te sporten, naar het werk te gaan, of zelfs voor op het ijs. De ideale step en alle kenmerken staan overzichtelijk op een rijtje. Dit zodat je een goede overweging kunt maken tussen de prijs en kwaliteitskenmerken zoals betreffende het frame, de wielen, en compactheid van de step. Ons aanbod is juist zo breed om iedereen een zo goed mogelijke keuze te laten maken. Behalve complete steps kun je ook accessoires kopen via stepsonline.nl. Tenslotte delen we relevante informatie rondom het steppen in een blog zodat je het plezier van jouw step kunt optimaliseren.

Ontdek het complete aanbod op www.stepsonline.nl.

https://stepsonline.nl/product-categorie/steps-voor-volwassenen/