Een zwangerschap die niet wenselijk is

Bent u er net achter gekomen dat u zwanger bent, maar was dit niet de bedoeling? Dan kunt u besluiten om de zwangerschap af te laten breken. Dit is echter geen eenvoudige beslissing en het is prettig om hier met iemand over te kunnen praten. Of u nu behoefte heeft aan advies of emotionele steun, bij abortuskliniek Bloemenhove staan specialisten voor u klaar met een luisterend oor. Zij zijn begripvol en doen er alles aan om u op een goede manier door deze lastige periode heen te helpen.

Abortus hupverlening

Al jarenlang kunnen meisjes en vrouwen die ongewenst zwanger zijn, rekenen op abortushulpverlening bij Bloemenhove kliniek. Wij vinden het belangrijk om niet alleen maar abortusbehandelingen te bieden, maar ook de nodige steun en goede nazorg. We geven u de ruimte om vragen te stellen en emoties te uiten. Daarbij willen we dat u zich zoveel mogelijk op uw gemak voelt in onze kliniek. Ons team van vrouwelijke professionals is dan ook geduldig en zal u steeds op uw gemak stellen.

Abortuspil

U kunt in Bloemenhove kliniek terecht voor het afbreken van de zwangerschap tot 22 weken. Wanneer u vijf tot acht weken zwanger bent, kan in de meeste gevallen gebruik worden gemaakt van de abortuspil. Deze neemt u in terwijl u bij ons in de kliniek bent. Daarnaast krijgt u medicatie mee naar huis om zelf in te nemen. Dit zorgt ervoor dat de afgebroken zwangerschap het lichaam verlaat. 

Zuigcurettage

Bij een zwangerschap tot 12 weken kan gekozen worden voor abortus door middel van een zuigcurettage. In dit geval kunt in de meeste gevallen zelf kiezen tussen een plaatselijke verdoving of sedatie, waarbij u in slaap wordt gebracht. Voor meer informatie over de verschillende abortusbehandelingen, kunt u op onze website kijken. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen, zodat we u persoonlijk te woord kunnen staan.

 

Voor meer info : website bezoeken